Yamaha synthesizers Modx/Modx+/Montage

Όλα είναι ατμός

Συνεργαζόμενος με τον Sir. Και ας με ζηλεύει. 🤣
Πόντοι
398
Λοιπόν παίδες. 

Ανοίγουμε εδώ ένα θέμα που θα αφορά μόνο ότι γράφεται στον τίτλο.

Φωτογραφίες, demo, ανταλλαγή δεδομένων και πληροφοριών.

Απλά το ανοίγω εδώ να υπάρχει και ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μείνουν στο θέμα οι συζητητές.

Εν καιρώ θα γεμίσει πληροφορίες.

Κάνω λοιπόν την αρχή σήμερα που παρέλαβα κι εγώ τον εξοπλισμό για τον ένα σταθμό εργασίας που έχω φτιάξει. 

Καλορίζικος και δημιουργικός και αξιόπιστος ας είναι.

Stay calm, stay focus in the SUBJECT.

IMG_20241122_201443.jpg

IMG_20241122_201438.jpg

IMG_20241122_200752.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φίλε μας καλέ μας φίλε, καλορίζικο και καλόπαικτο. Δηλώνω βαθειά συγκινημένος για το νέο σου εξαιρετικό απόκτημα. Ελπίζω στο thread να χωράνε και πληροφορίες χρήσης της VST έκδοσης.

Ήμουν σε εκδήλωση με τον Βαρθολομαίο και του έδειξα το thread και του ζήτησα να στο ευλογήσει.

Καλές μουσικές δημιουργίες!!!!

Μπράβο!!!!

Καλώς το δέχτηκες στο δημιουργικό setup σου!!!!!!❤️

@T.K.K.S, πριν απο ολα, πολυ ωραια πρωτοβουλια να ανοιξεις αυτο το thread. Κατι μου λεει , θα ειναι, ΟΑΣΗ, οχι μονο μεσα στο site, σε ολοκληρο το ιντερνετ μη πω! καθολου υπερβολη! το πιστευω! +, οτι εχω/εχουμε ψυλα το ΝΟΙΖ!

Ως προς τη καινουρια σου προσθηκη, Καλοριζικο! να σου δινει ακομα περισσοτερη εμπνευση, για ωραια κομματια!

ελπιζω, να δεχτειτε κατι απο το μολις προηγουμενο μοντελο του Montage, ε;

δε πιστευω  να μεινω εκτος, για μερικα χρονακια διαφορα του δικου μου & των οργανων που ειναι στον τιτλο του thread?;;;!!!!!

Cos, την ευλογία σου!!!!!!!!!!

ελπιζω, να δεχτειτε κατι απο το μολις προηγουμενο μοντελο του Montage, ε;

δε πιστευω  να μεινω εκτος, για μερικα χρονακια διαφορα του δικου μου & των οργανων που ειναι στον τιτλο του thread?;;;!!!!!

Cos, την ευλογία σου!!!!!!!!!!
Γιατί να μείνεις εκτός ?

όλα εδώ, ερωτήσεις και απαντήσεις από όσους κατέχουν η τα ξέρουν τα όργανα αυτά εξάλλου είναι πολύ κοντά μεταξύ τους  .....μαζεμένα όλα όμορφα και νοικοκυρεμένα 😉

Παίδες τι παίζει με την πολυφωνία του usb audio midi ; Μετά τι 4-5 φωνές κολλάει. Δεν παίζει τις νότες και κόβει και τις ήδη παιγμένες.

Ήμουν σε εκδήλωση με τον Βαρθολομαίο και του έδειξα το thread και του ζήτησα να στο ευλογήσει.
έτσι εξηγείται

Παίδες τι παίζει με την πολυφωνία του usb audio midi ; Μετά τι 4-5 φωνές κολλάει. Δεν παίζει τις νότες και κόβει και τις ήδη παιγμένες.

Τι συμβαίνει; 
To MODX?

Είναι δυνατόν ?😲 δεν μπορεί, μήπως έχει κάποια ρύθμιση. Δεν έχει νόημα να γίνεται αυτό μέσω audio streaming

σήμερα βρήκε;;;.....τι στον πο.....αντε μην τα πάρω και δεν ξανασχοληθώ με τίποτα από δαύτα...μόνο φαΪ και κακά..

σήμερα βρήκε;;;.....τι στον πο.....αντε μην τα πάρω και δεν ξανασχοληθώ με τίποτα από δαύτα...μόνο φαΪ και κακά..
Λέω τωρα....... μηπως είναι συγκεκριμένο patch που είναι έτσι δομημένο που  να τελειώνει την πολυφωνία ?

ή το κάνει με όλους τους ήχους. Κάτσε να μπει ο 🤢🤢🤢🤢🤢να μας πει 🤣

Με μπέρδεψες.

Αυτό δεν έχει σχέση με το MODX. Τι  έχεις ανοίξει? VST για D50?

ανέβασα άλλο βίντεο, αυτό άκυρο
Έτσι όπως το ανέβασες νόμιζα πως έριξες στο MODX εξτρά ήχους USER και δεν είχε πολυφωνία και το έγραψες στο θέμα

Με μπέρδεψες.

Αυτό δεν έχει σχέση με το MODX. Τι  έχεις ανοίξει? VST για D50?
πολυφωνία του usb audio midi. Μετά τι 4-5 φωνές κολλάει

πολυφωνία του usb audio midi. Μετά τι 4-5 φωνές κολλάει
Πολυφωνία του usb audio παίζοντας από 4 φωνές και πάνω σε τι. Από ποιό controller.

Σε αυτό μόνο το plug-in? Γενικά?

Με το MODX να παιζει το ρόλο του interface μάλλον και να μην περνάνε πάνω από 4 νοτες over midi.

Δεν ξέρω αν έχουν ρυθμίσεις οι drivers αν κατάλαβα καλά της yamaha ή να δεις το μενού του οργάνου.

Κάτσε μη σε βοηθήσει κανάς χρήστης που το δουλεύει ως audio interface , εγώ δεν είμαι qualified, δεν  έχω το όργανο, είμαι φτωχός. 😀

Με controller το modx.

Usb to pc.

Cubase daw/ή  ipad wavestation app για παράδειγμα.

Μετά τις 4-5 φωνές κόβει τις προηγούμενες για να παίξει τις επόμενες ή δεν τις παίζει και κρατάει τις προηγούμενες.

Έβαλα για παράδειγμα ένα d50 vst.

Solution. Ά ρε Κωστάκη, read the fucking manual. Στο midi io από multi αλλάζει σε single ή hybrid και that's it!!

RTFM 

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back