Φιρι φιρι το πας να με "βιδωσεις" παλι και να ακουσεις καμια κακια λεξη... ;Dfoxxx είπε:Οτι πληρωνεις παιρνεις....
Εγω θα σε βρισω LOL ;DWaterfall-K είπε:Φιρι φιρι το πας να με "βιδωσεις" παλι και να ακουσεις καμια κακια λεξη... ;D
(αρχιζει απο M και τελειωνει σε g...)
Ε και μια χαρα το ειπα το mx για τα λεφτα του δεν ειναι πχ motif,kronos απο αυτη την αποψη 8)Waterfall-K είπε:Το MX μια χαρα ειναι, δεν λεω γι αυτο. Για τη φραση "οτι πληρωνεις παιρνεις" λεω...![]()
neeq είπε:Είπαμε στο moog πληρωνεις το συνεχές φίλτρο, στο ΜΧ τις 3 τιμες που εχει το cutoff (λίγο, μετριο και πολυ κάτουφ ;D )
Δηλαδή μόνο του μουγκ είναι φίλτρο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντρόκρεμες.neeq είπε:Είπαμε στο moog πληρωνεις το συνεχές φίλτρο, στο ΜΧ τις 3 τιμες που εχει το cutoff (λίγο, μετριο και πολυ κάτουφ ;D )
+1000cyclops είπε:Δεν αμφιβάλλω ότι όντως το Minimoog έχει και γαμώ τα φίλτρα. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι το μοναδικό στο σύμπαν ούτε και το καλύτερο. Ας είναι καλά το modelling και η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία και έχουμε αξιόπιστες προσομειώσεις, χωρίς να αναγκαζόμαστε να "παντρευτούμε" όλα τα δεινά των αναλογικών αρχαιολογιών.
-2000foxxx είπε:+1000Δεν αμφιβάλλω ότι όντως το Minimoog έχει και γαμώ τα φίλτρα. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι το μοναδικό στο σύμπαν ούτε και το καλύτερο. Ας είναι καλά το modelling και η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία και έχουμε αξιόπιστες προσομειώσεις, χωρίς να αναγκαζόμαστε να "παντρευτούμε" όλα τα δεινά των αναλογικών αρχαιολογιών.
Πελάτης Στόλλα εδώ. Ελπίζω να μην πειράζει. 8) 8) 8)mamonu είπε:Οσο για τα δεινα... ουφ τι πελατες του νακα εχει αυτο το thread!!!! θεε μου.
Έπρεπε να αποχαιρετίσουμε με ένα ανέκδοτο το 2013.(οσα δεν φτανει η αλεπου......)
παρακαλω.cyclops είπε:Πελάτης Στόλλα εδώ. Ελπίζω να μην πειράζει. 8) 8) 8)Οσο για τα δεινα... ουφ τι πελατες του νακα εχει αυτο το thread!!!! θεε μου.
Έπρεπε να αποχαιρετίσουμε με ένα ανέκδοτο το 2013.(οσα δεν φτανει η αλεπου......)
Σε ευχαριστώ θερμά που φρόντισες γι' αυτό. ;D ;D ;D
"Εγραψες" παλι....mamonu είπε:για μενα το ανεκδοτο ειταν το φιλτρο ουφ-κατουφ με stepping & aliasing που ακουσα.
εγω το τι σου ευχομαι απλα ερχεται.Waterfall-K είπε:"Εγραψες" παλι....για μενα το ανεκδοτο ειταν το φιλτρο ουφ-κατουφ με stepping & aliasing που ακουσα.Εκτος απο το υποτιθεμενο stepping φιλτρο, τα βουλωμενα σου αυτια δεν ακουσαν τιποτα αλλο. Που να ακουσουν θα μου πεις, οταν τα τελευταια 30 χρονια εχουν συνηθισει να ακουνε...μονοφωνικα?
![]()
Δεν πειραζει Mamonu, εσυ συνεχισε τα χαλας τα ωραια σου χιλιαρικα για να ακους τις "μπουρμπουληθρες" του Moog φιλτρου. Κι ασε τους "ασχετους" να βγαζουν ολοκληρες μουσικες παραγωγες με ενα synth των...400€. ;D
Καλη Χρονια και καλα μυαλα Mamonu, ευχομαι το 1969 να ειναι για σενα ενας χρονος με υγεια, χαρα, οικογενειακη και επαγγελματικη ευτυχια...![]()
Το περι αλεπους πηγαινε για μενα ?mamonu είπε:-2000+1000Δεν αμφιβάλλω ότι όντως το Minimoog έχει και γαμώ τα φίλτρα. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι το μοναδικό στο σύμπαν ούτε και το καλύτερο. Ας είναι καλά το modelling και η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία και έχουμε αξιόπιστες προσομειώσεις, χωρίς να αναγκαζόμαστε να "παντρευτούμε" όλα τα δεινά των αναλογικών αρχαιολογιών.
σωστος.
τα καλυτερα φιλτρα τα εχει η Oberheim...
Οσο για τα δεινα... ουφ τι πελατες του νακα εχει αυτο το thread!!!! θεε μου.
Get a room guys .
(οσα δεν φτανει η αλεπου......)
οχι . στους γνωστους αγνωστους anti-moog brigade που εχουν διωξει και ολο το κοσμο απο εδω. ;Dfoxxx είπε:Το περι αλεπους πιγενε για μενα ?-2000+1000Δεν αμφιβάλλω ότι όντως το Minimoog έχει και γαμώ τα φίλτρα. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι το μοναδικό στο σύμπαν ούτε και το καλύτερο. Ας είναι καλά το modelling και η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία και έχουμε αξιόπιστες προσομειώσεις, χωρίς να αναγκαζόμαστε να "παντρευτούμε" όλα τα δεινά των αναλογικών αρχαιολογιών.
σωστος.
τα καλυτερα φιλτρα τα εχει η Oberheim...
Οσο για τα δεινα... ουφ τι πελατες του νακα εχει αυτο το thread!!!! θεε μου.
Get a room guys .
(οσα δεν φτανει η αλεπου......)