- Πόντοι
- 1,168
Για να δεις τι σου έχω.Γύρισε με το πλήκτρο η έστω τηλεφωνα ?
Mη στο στείλει έτσι, να το τσεκάρει πρώτα. Και όταν το πάρεις με το καλό, μη ξεχάσεις να το συνδέσεις σε κάποια εφέ, reverb καταρχάς και μετά ό,τι σου κάνει κέφι. Μιλάμε για synth του 1983, εποχή που synths με ενσωματωμένα εφέ ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.?Το περιμένω με open arms ?
Βρε, αφού τα έχω ξανά πει... ντεκόρ στο σαλόνι στο θέλω ?Mη στο στείλει έτσι, να το τσεκάρει πρώτα. Και όταν το πάρεις με το καλό, μη ξεχάσεις να το συνδέσεις σε κάποια εφέ, reverb καταρχάς και μετά ό,τι σου κάνει κέφι. Μιλάμε για synth του 1983, εποχή που synths με ενσωματωμένα εφέ ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.?
Ιεροσυλία...?Βρε, αφού τα έχω ξανά πει... ντεκόρ στο σαλόνι στο θέλω ?
Απωθημένο... ?Ιεροσυλία...?
Περίεργες "ανάγκες" από έναν μπασίστα.? Όλα αυτά θα περίμενα να τα ακούσω από κάποιον πληκτρά.Απωθημένο... ?
Εξάλλου από Yamaha πλήκτρα έχουμε στοκάρει στο σαλόνι, Αλλά DX7 έχουμε - και θέλουμε (θέλω) για λόγους καθαρά συναισθηματικούς ?
Ρε συ, γύρνα πίσω στα '80ς. To DX7 ήταν γενικό απωθημένο. Μας στιγμάτισε συλλογικά. Δεν ξέρω πώς σου φαίνεται σαν άποψη, αλλά πραγματικά θα ήθελα να έχω ένα DX7 στο σαλόνι. Το απωθημένο είναι ειλικρινές.Περίεργες "ανάγκες" από έναν μπασίστα.?
Σε μένα το λες? Γι αυτό αγόρασα δύο στο τέλος? (DX7 & DX7 II FD).Θυμάμαι στο σχολείο είχα γεμίσει όλα τα τετράδια και τα βιβλία μου με "DX7" και "Deep Purple".?Ρε συ, γύρνα πίσω στα '80ς. To DX7 ήταν γενικό απωθημένο.
Τα έχεις;Σε μένα το λες? Γι αυτό αγόρασα δύο στο τέλος? (DX7 & DX7 II FD).Θυμάμαι στο σχολείο είχα γεμίσει όλα τα τετράδια και τα βιβλία μου με "DX7" και "Deep Purple".?
Τα τετράδια ή τα DX?? Κάνα-δυο τετράδια κάπου έχω καταχωνιασμένα, τα DX7s τα πούλησα πολλά χρόνια πριν. Το μόνο που μου έχει μείνει από την DX σειρά είναι το DX21, που ήταν και το πρώτο μου synth. Το έχω σε μια ντουλάπα στον κάτω όροφο δίπλα σε ένα SY55 κι ένα Korg Poly-800. Και τα τρία θέλουν service.Τα έχεις;
Τα DX7 φυσικά... Κοίτα και πάντα μιλώντας εκ πείρας: Τελικά τα απωθημένα είναι για να τα ξεπεράσουμε. Το JB του '71 που πήρα και το χρυσοπλήρωσα, βρίσκεται σε μια... ντουλάπα. Αν παίζει καλά; Γαζώνει για τα γούστα μου, αλλά...Τα τετράδια ή τα DX?? Κάνα-δυο τετράδια κάπου έχω καταχωνιασμένα, τα DX7s τα πούλησα πολλά χρόνια πριν. Το μόνο που μου έχει μείνει από την DX σειρά είναι το DX21, που ήταν και το πρώτο μου synth. Το έχω σε μια ντουλάπα στον κάτω όροφο δίπλα σε ένα SY55 κι ένα Korg Poly-800. Και τα τρία θέλουν service.
Χαχα πλάκα κάνεις. Έκανα αγώνα να πλησιάσω εκεί που το έχει καταχωνιασμένο ο πεθερός μου. Το αν παίζει δεν γνωρίζω.Είναι σε λειτουργική κατάσταση? Μπαταρία έχεις αλλάξει? Τα πλήκτρα και τα "κουμπιά" παίζουν όλα? Οι έξοδοι ακούγονται?
Ε, μάθε ντε. Αφού το ξέθαψες που το ξέθαψες, βάλ'το σε μια μπρίζα, βάλ'του και ακουστικά και τσέκαρε το. Αν και μάλλον χλωμό το κόβω να λειτουργεί αν ο πεθερός το έχει εκεί απ'τα '80s, κι αυτό λόγω πεθαμένης μπαταρίας.Χαχα πλάκα κάνεις. Έκανα αγώνα να πλησιάσω εκεί που το έχει καταχωνιασμένο ο πεθερός μου. Το αν παίζει δεν γνωρίζω.