Yamaha DX-7.

Χαχα πλάκα κάνεις. Έκανα αγώνα να πλησιάσω εκεί που το έχει καταχωνιασμένο ο πεθερός μου. Το αν παίζει δεν γνωρίζω. 
Ε, μάθε ντε. Αφού το ξέθαψες που το ξέθαψες, βάλ'το σε μια μπρίζα, βάλ'του και ακουστικά και τσέκαρε το. Αν και μάλλον χλωμό το κόβω να λειτουργεί αν ο πεθερός το έχει εκεί απ'τα '80s, κι αυτό λόγω πεθαμένης μπαταρίας.

Όπως και να'χει, το όργανο πρέπει να σταλεί στον Terry σε άψογη κατάσταση. Μην τον ακούς που λέει ότι το θέλει μόνο για ντεκόρ, αν δουλεύει θα κάτσει να το πασπατέψει...?

• Haha
Reactions: Nestoras
Βρε, αφού τα έχω ξανά πει... ντεκόρ στο σαλόνι στο θέλω ?

τώρα τελευταία πολύς κόσμος στο νόιζ γουστάρει ντεκόρ.

Μήπως να το σκεφτώ και γώ??

...αλλά πραγματικά θα ήθελα να έχω ένα DX7 στο σαλόνι. Το απωθημένο είναι ειλικρινές.
Το dx 7 είναι iconic, αλλά δεν πάει σε σαλόνι. 

Σε σαλόνι πλήκτρα,  μονο grand piano, ούτε καν upright.

Σε σαλόνι πλήκτρα,  μονο grand piano, ούτε καν upright.
Αν έχεις το σαλόνι του Keith Emerson, ναι.? Τα περισσότερα σαλόνια είναι τρύπες, ? και το upright πιάνο πολύ τούς πέφτει, συνήθως πρέπει να βγει το σκρίνιο για να μπει το upright.?

Αν έχεις το σαλόνι του Keith Emerson, ναι.? Τα περισσότερα σαλόνια είναι τρύπες, ? και το upright πιάνο πολύ τούς πέφτει, συνήθως πρέπει να βγει το σκρίνιο για να μπει το upright.?

καλύτερα πλαστικά μοντάζ και συνθια.

Τα ξύλα έχουν πάντα κινδύνους ιδίως για σαλόνια με σανίδια

Aν είναι τρύπες......ούτε το dx7 χωράει ?

• Haha
Reactions: Waterfall-K
καλύτερα πλαστικά αλουμινένια μοντάζ και συνθια.

Τα ξύλα έχουν πάντα κινδύνους ιδίως για σαλόνια με σανίδια
Κορέκτεντ.

Aν είναι τρύπες......ούτε το dx7 χωράει ?
Αν μπει κρεμαστό στον τοίχο όμως...?

• Like
Reactions: LK
Κορέκτεντ.

Αν μπει κρεμαστό στον τοίχο όμως...?
μια χαρά μπαίνει

ο άλλος θέλει να πάρει ρικεμπάκερ λεει

Υ

ο άλλος θέλει να πάρει ρικεμπάκερ λεει
Ήθελε να πάρει - τώρα είναι δικό του (μόνο που δεν το έχει δει ακόμα)

Υamaha, πάντως, στο σαλόνι έχει ήδη 

2024-Yamaha-YZF1000R1SPL-EU-Icon_Performance-Static-001-03.jpg

• Like
Reactions: Waterfall-K
Τη Παράγκα δεν θα την έβαζα ποτέ στο σαλόνι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, πως να το κάνουμε τώρα. Τις σκάλες θα τις ανέβει, αλλά άντε για να μπει σε κανά σαλέ. Ο χώρος της δεν είναι δίπλα σε τζάκια, είναι ΠΑΝΚ, καλά καλά δεν γουστάρει την άσφαλτο, όπως και η Τέλε, δεν είναι εκκλησιαστικό όργανο σα τα χαμούνδ.

Ένας γνωστός έχει μια Μπιμότα, αλλά αυτός τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, τη βγάζει απ το σαλόνι και τη πάει ΣΚ Σέρρες, καίει 2-3 σετ λάστιχα και μερικά τεπόζιτα βενζίνη και ισιώνει κι αυτός και το μηχανάκι

Trending...

Νέα θέματα