Xρωμα για thinline telecaster

βασικα' date=' το προβλημα ειναι πως την θελω top routed με το κλασσικο πανελ της solid tele, οχι σαν αυτο της thinline...παιζει να παω καπου ενα οτι να ναι σωμα και να μου το σκαψουν;;[/quote']
Οχι. Μπορείς να βρεις κάπου να σου κόψουν ενα f-hole αλλά δεν θα είναι semi-hollow το σωμα γενικώς.

βασικα, το θελω hollow μονο απ την πανω πλευρα...Δεν θελω ενα σκετο f hole, μιας και θα φαινεται τελειως ψευτικο..

βασικα' date=' το προβλημα ειναι πως την θελω top routed με το κλασσικο πανελ της solid tele, οχι σαν αυτο της thinline...παιζει να παω καπου ενα οτι να ναι σωμα και να μου το σκαψουν;;[/quote']
& για αυτο σκας? :lol:

http://cgi.ebay.de/Thinline-Telecaster-Style-Erle-Body-Best-High-Quality_W0QQitemZ320134331249QQihZ011QQcategoryZ2384QQtcZphotoQQcmdZViewItem

Surf Green για μένα, κι αν τυχόν βρεις Seafoam Green ακόμα καλύτερα (τα οποία χρώματα, κατ' εμέ, θέλουν rosewood ταστιέρα). Αυστηρά. :wink:

Surf Green για μένα' date=' κι αν τυχόν βρεις Seafoam Green ακόμα καλύτερα (τα οποία χρώματα, κατ' εμέ, θέλουν rosewood ταστιέρα). Αυστηρά. :wink:[/quote']
Μπαααα?

Από πότε άρχισες να έχεις εσύ άποψη και για Fender-οκίθαρα???? 8) :lol:

Surf Green για μένα' date=' κι αν τυχόν βρεις Seafoam Green ακόμα καλύτερα (τα οποία χρώματα, κατ' εμέ, θέλουν rosewood ταστιέρα). Αυστηρά. :wink:[/quote']
Μπαααα?

Χου ρε. :lol: :lol:

Candy Apple Faggot! :lol: :lol: :lol: :lol:

option 3->checked

ThinlineTele.jpg

Αυτό το χρώμα κολάζει και έναν jacksonakia σαν εμένα.

(SF θυμάσαι κάτι στο πρώτο ποστ μου περί "κανονικής"κιθάρας κλπ?? Αυτή θα την αγόραζα :oops: :oops: :D )

Γουστέλλειψη, η
Η επιστημονικά ανεξήγητη πάθηση από την οποία υποφέρουν ορισμένοι συνάνθρωποί μας κατά την οποία νομίζουν ότι το λαχανί συνδυάζεται επιτυχώς με το κόκκινο της φωτιάς ή, εδώ που τα λέμε, με οποιοδήποτε άλλο χρώμα.
Συγνώμη παιδιά αλλά αν κρίνω από τα χρώματα της ψηφοφορίας και από τα θετικά σχόλια πολλών, νομίζω ότι τα πράγματα είναι τουλάχιστον ανησυχητικά... :P :P :P

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι και τα πιο απλά:

0100202850_md.png

LAKE PLACID BLUE..
Wt1jb-rw_lpb.jpg
Αν και μου ακουγεται σαν κοκτεηλ αυτο το χρωμα ( :lol: ) ειναι τελειο.

Ειδικο για funky disco με πενα ! :lol:

Ειδικα με ενα καλο strobol θα δειχνει ακομα πιο τελειο!Το θελω αυτο το μπασοοοο :cry:

ps:Ψηφιζω το surf green για rockabilly καταστασεις :wink: (η ψηφος ενος μπασιστα μετραει πολυ 8) )

0100202850_md.png
Οοοοh Yesssss.. Συμφωνάω. (με tortoise shell pickguard όμως, επιμένω...) :P

Γουστέλλειψη' date=' η[/b'] 

Η επιστημονικά ανεξήγητη πάθηση από την οποία υποφέρουν ορισμένοι συνάνθρωποί μας κατά την οποία νομίζουν ότι το λαχανί συνδυάζεται επιτυχώς με το κόκκινο της φωτιάς ή, εδώ που τα λέμε, με οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Συγνώμη παιδιά αλλά αν κρίνω από τα χρώματα της ψηφοφορίας και από τα θετικά σχόλια πολλών, νομίζω ότι τα πράγματα είναι τουλάχιστον ανησυχητικά... :P :P :P

0100202850_md.png

θα διαφωνησω...αυτο τα χρωμα ειναι για τους..πρωταρηδες στις Fender :lol: κλασσικο δε λεω αλλα θα προτιμησω κατι σε πιο art deco & 50's :wink:

13924.JPG

cadillac_1953_eldorado_blu_00.jpg

ειναι θεμα...τεχνης.. :lol:

Διαλιεχτεεεεε!!http://www.curtisnovak.com/restorations/FenderColors/index.shtml εγω παντως εχω μια προτιμηση στο burgundy mist..

Εγώ πάντως ψηφίζω lake placid blue, μιας και φέρνει στο αγαπημένο μου pelham blue (νταξ' δεν πρασινίζει τόσο).

C871604.JPG

easton300.gif

vintageGUITAR_056.jpg

vintageGUITAR_055.jpg

...και για του λογου το αληθες...

17765.jpg

Αν ηταν σε shell pink,sonic blue η surf green θα ηταν θεικο!(αντε, και candy apple red :D)

Μπαααα?

Χου ρε. :lol: :lol:

Candy Apple Faggot! :lol: :lol: :lol: :lol:
+1

Kαι στη δικιά του εχει πατήσει και μιαν ανταυγεια (το φιλετο) :lol:

Kαι στη δικιά του εχει πατήσει και μιαν ανταυγεια (το φιλετο) :lol:
Σήμερα το πρωί δεν ήμουν πολύ καλά και πήγα και πάτησα μιαν ανταύγεια για να χαλαρώσω:

hair-color_dye1jpg.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back