- Πόντοι
- 36
βασικα, το θελω hollow μονο απ την πανω πλευρα...Δεν θελω ενα σκετο f hole, μιας και θα φαινεται τελειως ψευτικο..
βασικα' date=' το προβλημα ειναι πως την θελω top routed με το κλασσικο πανελ της solid tele, οχι σαν αυτο της thinline...παιζει να παω καπου ενα οτι να ναι σωμα και να μου το σκαψουν;;[/quote']
& για αυτο σκας? :lol:
http://cgi.ebay.de/Thinline-Telecaster-Style-Erle-Body-Best-High-Quality_W0QQitemZ320134331249QQihZ011QQcategoryZ2384QQtcZphotoQQcmdZViewItem
Surf Green για μένα' date=' κι αν τυχόν βρεις Seafoam Green ακόμα καλύτερα (τα οποία χρώματα, κατ' εμέ, θέλουν rosewood ταστιέρα). Αυστηρά. :wink:[/quote']
Μπαααα?
Από πότε άρχισες να έχεις εσύ άποψη και για Fender-οκίθαρα???? 8) :lol:
Χου ρε. :lol: :lol:Surf Green για μένα' date=' κι αν τυχόν βρεις Seafoam Green ακόμα καλύτερα (τα οποία χρώματα, κατ' εμέ, θέλουν rosewood ταστιέρα). Αυστηρά. :wink:[/quote']
Μπαααα?
Candy Apple Faggot! :lol: :lol: :lol: :lol:
Συγνώμη παιδιά αλλά αν κρίνω από τα χρώματα της ψηφοφορίας και από τα θετικά σχόλια πολλών, νομίζω ότι τα πράγματα είναι τουλάχιστον ανησυχητικά...Γουστέλλειψη, η
Η επιστημονικά ανεξήγητη πάθηση από την οποία υποφέρουν ορισμένοι συνάνθρωποί μας κατά την οποία νομίζουν ότι το λαχανί συνδυάζεται επιτυχώς με το κόκκινο της φωτιάς ή, εδώ που τα λέμε, με οποιοδήποτε άλλο χρώμα.
Αν και μου ακουγεται σαν κοκτεηλ αυτο το χρωμα ( :lol: ) ειναι τελειο.LAKE PLACID BLUE..
![]()
Οοοοh Yesssss.. Συμφωνάω. (με tortoise shell pickguard όμως, επιμένω...)Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι και τα πιο απλά:
![]()
Γουστέλλειψη' date=' η[/b']
Η επιστημονικά ανεξήγητη πάθηση από την οποία υποφέρουν ορισμένοι συνάνθρωποί μας κατά την οποία νομίζουν ότι το λαχανί συνδυάζεται επιτυχώς με το κόκκινο της φωτιάς ή, εδώ που τα λέμε, με οποιοδήποτε άλλο χρώμα.
Συγνώμη παιδιά αλλά αν κρίνω από τα χρώματα της ψηφοφορίας και από τα θετικά σχόλια πολλών, νομίζω ότι τα πράγματα είναι τουλάχιστον ανησυχητικά...![]()
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι και τα πιο απλά:
![]()
+1Χου ρε. :lol: :lol:Surf Green για μένα' date=' κι αν τυχόν βρεις Seafoam Green ακόμα καλύτερα (τα οποία χρώματα, κατ' εμέ, θέλουν rosewood ταστιέρα). Αυστηρά. :wink:[/quote']
Μπαααα?
Candy Apple Faggot! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kαι στη δικιά του εχει πατήσει και μιαν ανταυγεια (το φιλετο) :lol:
Σήμερα το πρωί δεν ήμουν πολύ καλά και πήγα και πάτησα μιαν ανταύγεια για να χαλαρώσω:Kαι στη δικιά του εχει πατήσει και μιαν ανταυγεια (το φιλετο) :lol: