βεβαίως και το εννοώ έχω φτιάξει αρκετές Rockinger και εν εξαιρέσεις το γεγονός ότι δεν γράφουν Fender τρώγαν τίς περισσότερες Fender για πρωϊνο.(και την σειρά vintage η οποία κατα τη γνώμη μου είναι μεγάλη απάτη...)SUPERFUNK ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ? Ή ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΥΡΙΟ (...ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ)
ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΟΣΟ ΛΕΣ???
hey SUPERFUNKέχεις καμία κοντινή φωτογραφία από τις κιθάρες που έχεις συναρμολογήσει από rockinger???
JANICK: Σε σχέση με το αρχικό ερώτημα. Νομίζω οτι ενα "EXG accessory"' date=' αν έχει χώρο η κιθάρα σου, θα βοηθούσε πολύ τον ήχο. Εχω SA μαγνήτες στην κιθάρα μου και απο μόνοι τους είναι λίγο άχρωμοι. Δεν νομίζω ότι φταίει το ξύλο, μην μπείς σε μπελάδες χωρίς λόγο.
Επίσης δοκίμασε να χαμηλώσεις τους μαγνήτες, καθαρίζουν αρκετα. Αν και η EMG λέει ότι μπορείς να τους βάλεις όσο κοντά στις χορδές θέλεις, εγω νομίζω ότι ναι μεν αυξάνει το σήμα αλλα μπουκώνουν. Εγω τους έχω αρκετα χαμηλά.
http://www.emgpickups.com/displayproducts.asp?section=Accessories&categoryid=32&catalogid=133[/quote']
Απο οτι καταλαβα αυτο το πραματακι κοβει τα μεσαια και ανεβαζει πριμα και μπασα.μηπως αυτο λασπωσει πιο πολυ τα καθαρα μου;
Θα μπορούσες να πεις οτι κάνει κατι τέτοιο (κόβει μπάσσα/πρίμα) αν και δεν είναι ακριβώς το ίδιο που θα έκανες απο ένα ενισχυτή.Απο οτι καταλαβα αυτο το πραματακι κοβει τα μεσαια και ανεβαζει πριμα και μπασα.μηπως αυτο λασπωσει πιο πολυ τα καθαρα μου;
δυσκολο να πεισεις τον Καγμακη και θα ειναι το κοστος υψηλο.Γεια χαρα σε ολους. Sorry για την παρεμβαση στο θεμα αλλα μιας και ασχολεισαι με συναρμολογηση σε κιθαρες Superfunk μηπως κατεχεις τι παιζει με μπασα; Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα custom P-Bass μπασο. Δωστε πληροφοριες για το αν υπαρχει εδω καποιος καλος τεχνιτης που να αναλαμβανει τετοια εργασια. Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ο γενικός κανόνας που χρησιμοποιώ είναι ότι τους κατεβάζω μέχρι εκεί που είναι εντάξει στο δικό μου αυτί, ξεκινώντας απο τον μαγνήτη που είναι στην γέφυρα και μετά ρυθμίζοντας τους υπόλοιπους να βγάζουν αντίστοιχη ένταση στίς ΜΙ χορδες. Ο μεσαίος παίζει μπαλαντέρ ανάλογα με το χρώμα που θέλει κανείς στις θέσεις 2 και 4 του pickup switch.Δε μου λες αν κατεβασω το υψος των διπλων θα χασω σε drive;Ποσο περιπου πρεπει να ειναι το υψος των μαγνητων(μια και το αναφερες)γνωριζεις;
Yπάρχει πουθενά αυτό το άρθρο ή ακόμη???...θα γράψω και ενα για συναρμολόγηση bolt on κιθάρας.οκ? θα εκπλαγείς πόσο εύκολο είναι........