Απο αυτες που το headstock τους ειναι σαν πεος με αποτυχημενη περιτομη? ;D
[+10000000 χαχαχαχαχαχα!!!! ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΟΝΤΩΣ!!!!!]
Απο αυτες που το headstock τους ειναι σαν πεος με αποτυχημενη περιτομη? ;D
[+10000000 χαχαχαχαχαχα!!!! ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΟΝΤΩΣ!!!!!]
Ακριβώς.Superfunk είπε:με ενα πολυ ελαφρυ σωμα,ανεξαρτητως τυπου ξυλου, θα εχεις λιγοτερα πριμα,λιγοτερο sustain και πιο αερατη και ζωντανη κιθαρα
Οι αερολογίες που έχεις γράψει ως τώρα-και στα 21 μην. σου- είναι άνευ προηγουμένου...Με ολο το σεβασμο της ελευθερης αποψης:
Αν μπορεις παρε μου σε παρακαλω μια πανακριβη κιθαρα και θα σου επιστρεψω τα παντα
κλειδια,μαγνητες,τρεμολο κ.λ.π φυσικα θα σου δωσω και 80 ευρω για να παρεις αυτα τα
υπεροχα σωματα και 10 ευρω για καφε!!!!!!!!!
Υ.Γ: ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΜΙΑ JAMES TYLER ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΣΑΦΩΣ.Αν του αρεσει πολυ ο ηχος της κιθαρας του θα ειναι...τρελλο να την αλλαξει λογω βαρους....Μήπως πρέπει άπλα να συνηθίσει το βάρος της κιθάρας του και να μην κάνει τίποτα;
Δεδομένου ότι δεν έχω αποσυναρμολογήσει ποτέ την κιθάρα μου (αν και θα το ήθελα), θα χρειαστώ τεχνικό για κάτι τέτοιο;Superfunk είπε:Me $80 (με μεσα τα μεταφορικα) καμνεις μια χαρα δουλεια,και πουλας μετα το original σωμα της Fender & με τη διαφορα αγοραζεις σουβλακια για ενα μηνα.... ;D
http://www.guitarfetish.com/Strat-Style-Bodies_c_75.html
ελαφρυτερα σωματα απο αυτα απλα δεν υπαρχουν
Είμαι διατεθειμένος να κάνω θυσίες για το βάρος.S9F είπε:(Το θέμα είναι αν όντως θέλει κάτι τέτοιο ο OP...Μήπως πρέπει άπλα να συνηθίσει το βάρος της κιθάρας του και να μην κάνει τίποτα
+1 (όχι κιλό! ;D)mario είπε:Είμαι διατεθειμένος να κάνω θυσίες για το βάρος.
Δεν την έχω ζυγίσει, ούτε το έχω βρει στα χαρακτηριστικά της ή σε κάποιο φόρουμ. Νομίζω όμως ότι ξεπερνάει τα 3,5 kg και άμα ήμουνα κορίτσι θα δυσκολευόμουνα να την πάρω απ' το stand.S9F είπε:Από περιέργεια,πόσο ζυγίζει η Strat σου;
[move]3.5[/move]mario είπε:Δεν την έχω ζυγίσει, ούτε το έχω βρει στα χαρακτηριστικά της ή σε κάποιο φόρουμ. Νομίζω όμως ότι ξεπερνάει τα 3,5 kg και άμα ήμουνα κορίτσι θα δυσκολευόμουνα να την πάρω απ' το stand.
Σαν αυτοκίνητο χωρίς υδραυλικό τιμόνι...
Καλά και δεν είσαι περιέργος να μάθεις ακριβώς πόσο ζυγίζει και σε έχει στοιχειώσει; ;Dmario είπε:Δεν την έχω ζυγίσει, ούτε το έχω βρει στα χαρακτηριστικά της ή σε κάποιο φόρουμ. Νομίζω όμως ότι ξεπερνάει τα 3,5 kg και άμα ήμουνα κορίτσι θα δυσκολευόμουνα να την πάρω απ' το stand.
Σαν αυτοκίνητο χωρίς υδραυλικό τιμόνι...
master9 είπε:ΚΑΛΑ ΛΕΣ...........ΛΕΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ TYLER ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ
ME BAROS 290 GRAMMARIA!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΧΩΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ HEADSTOCK.........ειναι κατω απο 12 cm!!!!
( ;D ;D ;D ;D ;D κι εκει μικρος εισαι.......κριμα.........)