- Πόντοι
- 1,788
Πρώτα θα δωρίσω το σπίτι μου....νιώθω large... :Εγώ μετά από τέσσερις σελίδες νήματος και μιας που δεν προαναφέρθηκε πιστεύω ότι πρέπει να τις δωρίσεις![]()

Πρώτα θα δωρίσω το σπίτι μου....νιώθω large... :Εγώ μετά από τέσσερις σελίδες νήματος και μιας που δεν προαναφέρθηκε πιστεύω ότι πρέπει να τις δωρίσεις![]()
Μαντεύω PRSΠλέον συντάσσομαι με τον Σπύρο.
Όχι κάτω από 3Κ για κιθάρα.
Ήδη βρήκα την επόμενη....
Δεν ξέρω άλλη μάρκα, μόνο φεντερ και γκιπσον.Μαντεύω PRS
Οι αμερικανικές PRS έχουν μεγαλύτερη μεταπωλητικη αξία (ειδικά οι 10-top)Δεν ξέρω άλλη μάρκα, μόνο φεντερ και γκιπσον.
Δεν ξέρω εγώ από αυτά τα μοδερνα .Οι αμερικανικές PRS έχουν μεγαλύτερη μεταπωλητικη αξία (ειδικά οι 10-top)![]()
Δεν έχω καμία διάθεση να τις χαρίσω.
Η τρέχουσα τιμή των κιθαρών είναι 3.500 ευρώ , όσο και τις πληρώσα.
Το να τις χαρίσω ούτε που το σκέφτηκα, ούτε πως προέκυψε κατάλαβα.
Σκέφτηκα ότι θα ήθελα (χωρίς ιδιαίτερο effort, με έναν μαγικό τρόπο- και προφανώς σε χαμηλή τιμή - συν Αθηνά και χείρα κίνει-να τις δώσω πακέτο).
Με το ένα τρίτο της τιμής τους, να πάρω μια κιθάρα "καλή ", αντ' αυτών.
Δεν έκατσε η σκέψη μου με τον έμπορο.
Τις κρατάω λοιπόν, εκτός αν σκεφτώ κάτι παρεμφερές....με τον έμπορο.
Δεν είναι ακριβώς το παικτικό.Τόσα χρόνια είσαι το κουρμπέτι,δεν μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει πόσο γενναιόδωροι είμαστε όταν πρόκειται για τα πράγματα και τις ζωές.....των άλλων![]()
Και αυτό δεν είναι μομφή για όσους το πρότειναν,μπορεί κάποιοι από εσάς όντως να τις χαρίζατε.
Με αιφνιδίασε το thread που άνοιξες μιας και μέχρι πριν λίγο καιρό σου προτείναμε κιθάρες για μια ιδιότυπη συλλογή με σχεδόν όλα τα αντιπροσωπευτικά είδη κιθάρας
Όταν σου είχα προτείνει την HB τύπου SG με τους τριπλούς,σε είχα ρωτήσει γιατί δεν παίρνεις καμιά Chibson,αν πρόκειται τελικά για συλλογή που θέλει να ικανοποιήσει μόνο τα μάτια
Τελικά προέκυψε το παικτικο και η αναζήτηση ποιοτικού οργάνου.
Σε καταλαβαίνω..
Δεν είναι ακριβώς το παικτικό.
Οι Harley Benton, είναι απίστευτες κιθάρες, φθηνές και πολλές με πολύ καλά υλικά.
Είναι συνολικά σε μια άκριβή κιθάρα διαφορά, που την απογειώνουν.
Π.χ το νίτρο είμαι άλλη φάση, το MOJO επίσης... τα φινιρίσματα.....
Μπααααααα... το έχω παίξει στάνταρ άσσο για LP.Μαντεύω PRS
.... θα χάσειςΜπααααααα... το έχω παίξει στάνταρ άσσο για LP.
@Terry RoscoeBeck5 μην παιξεις.... δεν ειναι πρώτη φορά που σε στέλνει κουβά..... θα χάσεις![]()
.... θα χάσεις![]()
Ήμαρτον... Πάλι κουβά, σε τι κόσμο ζούμε;@Terry RoscoeBeck5 μην παιξεις.... δεν ειναι πρώτη φορά που σε στέλνει κουβά.
Χθες άλλαζα παρεμπιπτόντως χορδες σε αυτή.Όσο για τις Harley Benton,υπάρχουν μοντέλα στα 350-400 ευρω φορτωμένα με πολύ καλά specs,που κοιτάνε στα ίσια πολύ πιο ακριβές κιθάρες