- Πόντοι
- 78
Αυτό!!!fenderiarhs είπε:Κρατα την αγια τριαδα του ηχου. Ητοι, μια les paul, 1 tele and one strat.
Αυτό!!!fenderiarhs είπε:Κρατα την αγια τριαδα του ηχου. Ητοι, μια les paul, 1 tele and one strat.
Φίλτατε Ray, η απάντηση και στις δύο αυτές ερωτήσεις είναι πάντα ....RayDTutto είπε:Πόσες κιθάρες έχεις;
Πόσες γυναίκες έχεις;
::end of discussion::
;D ;D
Πες τα!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Φίλτατε Ray, η απάντηση και στις δύο αυτές ερωτήσεις είναι πάντα ....
"λιγότερες απ' όσες θα ήθελα".
;D ;D ;D
;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Φίλτατε Ray, η απάντηση και στις δύο αυτές ερωτήσεις είναι πάντα ....
"λιγότερες απ' όσες θα ήθελα".
;D ;D ;D
Εγω κοβω ψηφους για να μην ανεβασει τιμη γιατι την εχω αγκαζαρει απ την πρωτη σελιδα χαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!georgekz750 είπε:Πω πω τον ηπιε ασχημα στην ψηφοφορια η πολυδιαφημισμενη τελε (εδω μεσα) ;D
VAGTANPLAN είπε:Εγω κοβω ψηφους για να μην ανεβασει τιμη γιατι την εχω αγκαζαρει απ την πρωτη σελιδα χαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!
Αν την παίξει ο Παπαδόπουλας, avri stratocaster θα την πλερώσεις ;DVAGTANPLAN είπε:Εγω κοβω ψηφους για να μην ανεβασει τιμη γιατι την εχω αγκαζαρει απ την πρωτη σελιδα χαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!