- Πόντοι
- 18
οτι και να πω ειναι λιγο, μολις την πηρα και σβηνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ FENDER εχω παιξει ποτε . Την βαλαμε διπλα διπλα με μια original 62 και ο τυπος εκλαιγε με μαυρο δακρυ ;D
kotsadoros είπε:οτι και να πω ειναι λιγο, μολις την πηρα και σβηνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ FENDER εχω παιξει ποτε . Την βαλαμε διπλα διπλα με μια original 62 και ο τυπος εκλαιγε με μαυρο δακρυ ;D
Καλα μην τρελαινεσαι κιολας..... ;Dκαι σβηνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ FENDER εχω παιξει ποτε
Οι του 62...δε λενε. Αν ηταν του 63 θα σε ειχε σβησει. ;DΤην βαλαμε διπλα διπλα με μια original 62 και ο τυπος εκλαιγε με μαυρο δακρυ ;D
TSotir είπε:Καλα μην τρελαινεσαι κιολας..... ;D
Οι του 62...δε λενε. Αν ηταν του 63 θα σε ειχε σβησει. ;D
ΥΓ
Με γεια σου και καλοπαιχτη. Πολυ ομορφα ακουγεται![]()
μεγαλη συζητηση, παντος εκτος πλακας, το original design ειναι του leo επομενως , respectfreerock1974 είπε:Mε τρομαξες με τετοιο τιτλο βραδιατικα... ;D
Δεν εχεις καταλαβει οτι ΔΕΝ μπορουμε να τις ξεχασουμε? ;D
Σοβαρα τωρα...
Εχω παιξει 3 Suhr.Φοβερες κιθαρες αλλα αμα εισαι φεντερακιας δεν...
Παντως αν οι Φεντερ εξαφανιζονταν για καποιο λογο,με Suhr θα επαιζα ή Anderson.
αυτο ειναι φυσικο μια και οποιοσδηποτε ανθρωπος εχει δωσει μια 20αρα χιλιαρικα για να παρει μια vintage κιθαρα μαζικης παραγωγης οπως οι Fender/Gibson/Gretsch etc για "παικτικους" και "ηχητικους" λογους και καταλαβει οτι στην πραγματικοτητα δεν ειναι τιποτα αλλo παρα μια...ΠΑΛΙΑ κιθαρα.... μαζικης παραγωγης (καποιες ειναι καλες,καποιες πολυ καλες,καποιες μετριες και καποιες exceptional ) κλαιει...(βεβαια μια και ανετα μπορει να πουλησει την 62αρα και να παρει...10 Suhr δεν χρειαζεται να στεναχωριεται και πολυ ;D ;D)Την βαλαμε διπλα διπλα με μια original 62 και ο τυπος εκλαιγε με μαυρο δακρυ Grin
ακριβως,πολυ καλοφτιαγμενες και καλοσεταρισμενες κιθαρες ...αλλα.....δεν......Εχω παιξει 3 Suhr.Φοβερες κιθαρες αλλα αμα εισαι φεντερακιας δεν...
Δε νομιζω καποιος γνωστης να σου εξεφραζε γνωμη για τον ηχο της απο βιντεο στο youtube χωρις να την παιξει...kotsadoros είπε:καλα ολα αυτα αλλα κανενα σχολιο για τη suhr στο video :-X
προφανως η κιθαρα του δεν εχει και πολυ σπουδαιους μαγνητες,κατι πολυ φυσικα αλλωστε μια και οι μαγνητες των vintage Fender ειναι all over the place μια και ηταν τυλιγμενοι στο χερι απο...μεξικανους...αγροτες... ;D (και τωρα απο μεξικανους αγροτες τυλιγονται αλλα σε μηχανη.. ;D),καποιες εχουν εκπληκτικους μαγνητες (και πανω σε αυτους βασιζονται τα σημερινα Reissues ΟΛΩΝ των κατασκευαστων "Fender" μαγνητων) καποιες ομως οχι,εγω παντως πριν απο 12 χρονια πληρωσα μια...... περιουσια στον Lindy Fralin για να μου τυλιξει ενα σετ μαγνητων ωστε να ακουγονται σαν της 63αρας μου (φυσικα του εδωσα και τους original για να τους αντιγραψει)Holy crap, I'm selling my 1960 Strat original - that bridge pickup is the bomb.
+πολλά...Το παιξιμο σου ειναι πολυ καλο στο βιντεο και ο ενισχυτης ακουγεται πολυ καλα,μπραβο σε αυτον που εκανε την ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ.
εχεις χασει επεισοδια αρχηγε....η φωτο ειναι απο τα 80s... ;DΤο βιντεάκι θα το ακούσω το βράδυ (δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι άπαιχτο) , απλά να σημειώσω ότι κάτι θα ήξερε το παλληκάρι που από εδώ