πω,πω στραβωμα που του κανει στο 1.23!!!!! ;DΣας κερνω και γω ενα σφηνακι.Stevie Ray Vaughan - Lenny (Live at El Mocambo)
Τι να πω αλλο ρε Σπυραρα...το εξαντλησαμε...ELIANIOS είπε:Πρακαλω, ο κος 1974 να παρει παλι το λογο
Να βοηθήσω Σπύρο μου…να βοηθήσω!!! Λεπόν, θα ετοίμαζα εγώ ένα πρόχειρο video, αλλά βαριέμαι να αλλάζω κοστούμια Παρασκευιάτικα (και ξέρετε ότι εγώ στην τηλεόραση δεν βγαίνω σαν λέτσοςELIANIOS είπε:Πα να φαω κανα γλυκακι
LK βοηθα!!!
[/url]
Σιγουρα....!!!! 8)kguitar είπε:Παιδια, το σκισαμε...
...δεν στεκει, καθως και το βρισκω και λιγο ακομψο στην περιπτωση.Αν δεν ξερεις κιθαρα που πας ρε καραμητρο να μας κανεις τον ειδημονα για ηχο κιθαρας?? ;D Δινεις σε αλλους να παιζουν κι εσυ ακους τον ηχο? ;D
Τι εχει η εταιρια και δεν εκτιμουμε να λεςfreerock1974 είπε:Τι να πω αλλο ρε Σπυραρα...το εξαντλησαμε...
Kαι ξερεις την αποψη μου οτι σαν τις Fender...τιποτα!
Αυτο ομως ειναι εντελως υποκειμενικο.
Γενικα νομιζω οτι το θεμα ''κιθαρα'' ειναι καθαρα θεμα γουστου τελικα και δεν υπαρχει
καλυτερη και χειροτερη.
Πα ν ανοιξω καινουριο θεμα:''Ξεχαστε τις Gibson''να δουμε...ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ ΝΑΙ Ή ΟΥ? ;D
Αντε καλες ρακες!
Α!Μη ντρεπεσαι να πεις τελικα,αν και Γκιμπσονας,
ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...
Θα σου δώσω ρε συνταγή για «παπουτσάκι» ….που πάει με το κουστούμι!4ον Και επειδη ακομα σε περιμενω για ρακιες εσενα και το μ***α τον Λογιαρ, ο οποιος παλι για κουστουμια λεει και καμια συνταγη νεα δε δινει.
Άσε ρε τις νίντζες…CBR λέμε, στραβός και στις κιθάρες στραβός και στις πιστιάρες;;; ( I am a poet I didn’t know it!!).@ SF οι καλυτεροι αναβατες θυμαμε βγαζαν τα φερινγκ-μαρσπιε σε κατι νιντζες.
thanks φιλε ελευθεροροκα!!!!freerock1974 είπε:Και παιχταρας εισαι,και παω ΤΩΡΑ να σε ψηφισω,και ν ανεβαζεις βιντεακια ν απολαμβανουμε μουσικοτητα!
Απλα οι φεντερ ειναι θρησκεια απ οτι φαινεται και εξεγειρες το λαικο αισθημα ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dkotsadoros είπε:O suhr απλα ειναι παραθρησκευτικη οργανωση ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;DELIANIOS είπε:η στραβοκαστερ