• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ξεφόρτωμα ηλεκτρικών κιθάρων

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 20K
δωσε τις epiphone και τις squier για αρχη που θα φυγουν και ευκολα, και οταν μεινουν λιγες, το ξανασκεφτεσαι  ::) εγω θα κρατουσα μαλλον τη gibson και τη fender.

και αν καποια απο αυτες ειναι η πρωτη σου κιθαρα, εγω θα την κραταγα κι αυτην

Δύσκολο.

Εάν επιτρέπεις μια ερώτηση ,γιατί δεν παίζεις; Άλλο όργανο; Χρόνος;Προσωρινό μπάφιασμα;

τις πουλας ΟΛΕΣ.....τις ξεχνας και όταν εισαι παλι ετοιμος για νεες ''περιπετειες'' ;),παιρνεις ΜΙΑ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ....

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Τις διάβασα (και θα τις διαβάσω) τις απαντήσεις.

ΟΛΕΣ.

Δεν θα κάνω αντίλογο, γιατί δεν έχω.

Όλα όσα (σωστά) λέτε, τα έχω σκεφτεί.

«Κράτα την πιο ωραία…την all around…..την πρώτη»

Δεν οδηγεί πουθενά, καμία δεν τα συγκεντρώνει όλα (και το "καμία" του Νεστωρ σκέφτηκα, αλλά όπως προείπαμε , είπα ας κρατήσω ΜΙΑ, μπας και).

Επειδή ρώτησε ένας φίλος @panorios.

Είναι ΜΟΝΙΜΟ μπούχτισμα, μια τάση νιχιλισμού, που την έχω σχεδόν για τα πάντα και ΦΥΣΙΚΑ πήρε μπάλα και τις κιθάρες.

Μια τάση νιχιλισμού, που απολαμβάνω ειλικρινά.

Όσο πιο απλά μπορώ στο συγκεκριμένο ζήτημα :

[move]ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.[/move]

Μου αρέσουν οι κιθάρες σαν «έπιπλα», σαν έργα τέχνης, αλλά μέχρι εκεί.

Είναι σαν να μαζεύω τοστιέρες (που μου αρέσουν επίσης σχεδιαστικά) , αλλά να μην μου αρέσουν τα τοστ (δεν μου αρέσουν ;D).

Εγω θα σας παρακαλούσα, έστω και στην τύχη, να κάνετε ΜΙΑ επιλογή.

Το τελικό αποτέλεσμα θα το λάβω ΣΟΒΑΡΑ υπόψιν μου, διότι μόνος μου δεν θα αποφασίσω πότε (σκεπτόμενος όλα αυτά που ήδη γράψατε ή θα γράψετε).

nakos είπε:
τις πουλας ΟΛΕΣ.....τις ξεχνας και όταν εισαι παλι ετοιμος για νεες ''περιπετειες'' ;),παιρνεις ΜΙΑ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ....
Νο way  ;D.

Μπαχατέλε.

Με το δικό μου κριτήριο, γιατί:

H Strat θα μπορούσε να είναι καλύτερη (εχει τόσες και τόσες εκεί έξω),

οι Squier, ok καλές αλλά έχεις καλύτερη Τέλε (για την άλλη ουτε λόγος),

η Gibson ok καλή αλλά ψιλο-οne trick pony (μη βαράτε πι90 λάβερς),

οι Epi καλές, αλλά not the real thing,

η Aria αλλουνού παπά Ευαγγέλιο (βέβαια είναι μόστρα για έπιπλο που θές).

Μια;;;; Ευκολο....Αν επρεπε να επιβιωσω με μια μονο κιθαρα αυτη θα ηταν στρατ φυσικα. Η μονη που μπορει να κανει μια καλη προσεγγιση των αλλων δυο (tele k les paul) κ να παιζεις το 70% της συχρονης δισκογραφιας χωρις κοπο :-) Α.....αρεσει κ στο αλλο φυλο!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλά, ακόμη το σκεύεσαι;

Εννοείται Aria L-5. Aν μιλάμε για αυτές που βγάζανε εκεί τέλη 70 αρχές 80, είναι καλύτερες κι από το real thing. Kαι μόνο που μια φούχτα Ιάπωνες επέμεναν, την εποχή της λωρίδας και της μοϊκάνας, να βγάζουν τζαζοκούτια, αρκεί για την αιώνια συμπάθεια.

Και μακράν το καλύτερο έπιπλο, και θα ΄χεις και ένα καλό κομπόδεμα να ρευστοποιήσεις για τις (ακόμη πιο) δύσκολες μέρες που έρχονται...αυτή μπορεί να πιάσει ίσαμε δυο δις (drachma) στο ebay. ;D

(edit: αλλιώς, στείλε μια φωτό του δωματίου, να δούμε τι ταιριάζει καλύτερα στο χώρο. Κάτι να φωτίζει το δωμάτιο χωρίς να μικραίνει την αίσθηση του χώρου και να αποπνέει έναν αέρα νεορομαντισμού, αν έχεις μοντέρνο διάκοσμο, ή, μια δόση post modern, με πινελιές bauhaus αν είναι βαριά τα έπιπλα...)

Αγαπητε LK,

Μιας και μου εισαι συμπαθης με τις τοποθετήσεις σου κατα καιρους σε διαφορα ζητηματα εδω μεσα, σκεφτηκα πολυ το ερωτημα σου και ειπα να τοποθετηθω και γω.

Βαλτες σε hard cases και φυλαξε τις στην αποθηκη.

τωρα θα τις δωσεις θα παρεις καποια χρηματα και μετα τι;

θα καλυτερεψει η ζωη σου;

Τα χρηματα ειναι αυτα που χρειάζεσαι;

Πρεπει να βρεις τι πραγματικα χρειάζεσαι και αυτο που καταλαβαινω απτο ποστ σου ειναι οτι θες "χώρο χωρίς κιθάρες".

Υγ: αν σου φανηκε χρησιμη η τοποθετηση μου, αλλα παλι επιμενεις να τις δώσεις τοτε χάρισε μου μία, όποια θες!  ;)

Αλλαξα και εγω γνωμη...

Αν η κιθαρα σου ειναι αυτη

κρατα την,οι αλλες ετσι κι αλλοιως δεν εχουν καποια αξια.

@ Miltos23 Δεν είναι τόσο ο χώρος (σε gig bags τις έχω)- ούτε οικονομικό το θέμα, όσο η "απελευθέρωση".

Άλλωστε αν τις προσθέσεις όλες μαζί, με μια μέση τιμή (500,00 €) πάμε στα 4.000,00 € τίμη αγοράς (όσο έχει δηλαδή μια κανονική ακριβή κιθάρα).

Απλά εγώ όταν άρχισα να αγοράζω (1989) και δεν είχα $$ αλλά και μου άρεζε η ιδέα να έχω πολλές μέτριες από μια και καλή.

Πρέπει να περάσεις από το maximal για να φτάσεις στο minimal.

@SF και Πνοή και Νύξη.

Ναι σαν αυτή ακριβώς που πόσταρε ο Sf είναι, απλά στο headstock γράφει μόνο ARIA.

Μπορεί να ναι η κόπια της κόπιας.

Υ.Γ. Πνοή και Νύξη , μιας και το ανέφερες ναι προς το bauhaus είναι ο χώρος.

Στην αρχή θα σου έλεγα: δώσε τις ΕΡΙ και τις Σκουίρε  ;D, βάλε τις υπόλοιπες δίπλα-δίπλα να δείς πως φαίνονται  8) και το ξαναβλέπεις...one step at a time  ;).

Κατόπιν, με λύγισαν ο πόνος και η απελπισία σου  ;D, και, δεδομένου πως λίγο ή πολύ σε "γνωρίζω" (ύψος, βάρος, επαγγελματική ιδιότητα, καλλιτεχνικές και υπαρξιακές ανησυχίες), προτείνω κι εγώ με τη σειρά μου αυτή που -έτσι η αλλιώς- μάλλον σου "κάθησε" απο την αρχή: Aria. Αν πάλι αποφασίσεις διαφορετικά, πάρε με τηλέφωνο για τη λεγάμενη... ;D

@eZ

Ναι, είναι αύτο που θα λέγαμε (η ARIA) an old man's guitar. ;D

Μια κιθάρα που όταν θα την βλέπεις στα γεράματά σου (μου) δεν θα ντρέπεσαι (μαι) για τις επιλογές σου (μου) ;D (και πλησιάζουν σιγά σιγα)

Εκει έτεινα από την αρχή, αλλά θα περιμένω και την ψηφοφορία.

Προτιμώ να σε πάρω τηλέφωνο για γκαφε. :D

Πουλα τες ολες... Αν ηταν μια να ξεχωριζε θα την ξεχωριζες μονος σου... Πουλα τες ολες λοιπον και παρε μια που να σου αρεσει πραγματικα και θα πληρei και τις προδιαγραφες επιπλου αφου την θες για διακοσμηση. Που ξερεις , μπορει να σου ξαναερθει η ορεξη να παιξεις τοτε...

Δικηγόρος άνθρωπας και δεν έχεις μια PRS της προκοπής, να την βάλεις στον τοίχο, να διακοσμήσεις τον χώρο σου... Έστω μια Gibby R9, έεεστω μια R8 αν σε μπερδεύουν τα πολλά νερά. Είναι ωραία τα επιπλάκια, δίνουν άλλη χάρη στην διακόσμηση του χώρου.

Τέλος πάντων, αφού γέρασες και το παραδέχεσαι και δεν έχεις και χρηματικό πρόβλημα (μπράβο σου που το λες αλλά φτου σου, εποχές που διανύουμε - κάνε ότι υποφέρεις και εσύ, και ας είναι ψέμα...!  ::)  ;D ) κράτα το γεροντοκίθαρο, αφού είναι ξεκάθαρο ότι έχεις μαζί του ένα δέσιμο, μάζεψε και τα παιδιά του noiz για μπύρες (που θα κεράσουν εκείνοι) και βάλτες στην κλήρωση όλες τις υπόλοιπες. Win all around, που λένε στο χωριό μου!

Στα σοβαρά τώρα, κράτα την Άρια, αφού φαίνεται ότι μόνο εκείνη σου λέει κάτι. Και σίγουρα είναι και η πιο ωραία στο μάτι. Αφού μας ρωτάς...

Λοιπόν με κάνατε και έβγαλα κιθάρα από θήκη, ύστερα από τη τρία χρόνια  ;D ;D ;D  για να την βγάλω φώτο (έχετε δίκιο, δεν είναι πολύ γνώστη σε φάτσα η ARIA και ίσως έπρεπε να το κάνω από την αρχή).

Όσο για το οικονομικό μου status (μιας και το έθιξες @Έκτορας :P ;D), στα 40 μου (καί όντας χωρίς σκυλιά -γατιά - γυναίκες και παιδιά), έχω καταφέρει να μπορώ να βγάζω τόσα ώστε α) να πάω τα πουκάμισά μου στο καθαριστήριο και β) 2 με 3 φορές το μήνα .....να τρώω έξω......σε κάνα αξιοπρεπές εστιατόριο  ;D ;D ;D ;D

Η Aria:

Aria_Jazz_Box.jpg

Πολύ ωραίο το σκαφάκι, μια χαρά το βρίσκω! Και ταιριάζει μούρλια και με το υπόλοιπο της διακόσμησης!  ;D

(δεν χρειάζεται να απαντάς ή να δικαιολογείσαι στον καθένα στο διαδίκτυο, σαν και του λόγου μου, πλακίτσα κάνουμε  ;)  ).

Έκτορας είπε:
Πολύ ωραίο το σκαφάκι, μια χαρά το βρίσκω! Και ταιριάζει μούρλια και με το υπόλοιπο της διακόσμησης!  ;D

(δεν χρειάζεται να απαντάς ή να δικαιολογείσαι στον καθένα στο διαδίκτυο, σαν και του λόγου μου, πλακίτσα κάνουμε   ;)  ).
Το ξέρω ντε, απλά μου αρέσει η ατάκα αυτή ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Μια κιθάρα που όταν θα την βλέπεις στα γεράματά σου (μου) δεν θα ντρέπεσαι (μαι) για τις επιλογές σου (μου) ;D (και πλησιάζουν σιγά σιγα)
Φίλος κ. συνήγορε... Καθώς όπως αναφέρεις το γήρας αχνοφαίνεται στον ορίζοντα-σύμφωνα με τα λεγόμενα σου- μια είναι η κιθάρα που θα κρατήσεις:

Μα φυσικά την πιο... ελαφριά, η οποία θα καταπονεί στο μίνιμουμ, την εν καιρό, πονεμένη μέση σου  ;D

Σκέψου σήμερα, για αύριο...  ;) 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back