• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ξεφόρτωμα ηλεκτρικών κιθάρων

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 20K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,798
Εδώ και πολύ καιρό μου την έχουν δώσει  τα κλαπατσίμπαλα, και σκέφτομαι να προσπαθήσω να αδειάζω.

Λέω να ξεκινήσω με τις ΕλΕκτρικές κιθάρες.

Έχω αυτές- στόχος να κρατήσω ΜΙΑ.

Τείνω προς το νούμερο 8 την Aria Jazz Box.

To είδος μουσικής που παίζω τελευταία, miles davis – στο πικάπ. ;D ;D

Εσείς τι θα κάματε; Ποια θα κρατούσατε;

1) Fender Classic Player Baja Tele BL

2) Fender Squier Affinity Tele MN AW

3) Gibson les paul studio 60's tribute p90

4) Epiphone les paul standard plus

5) Epiphone dot cherry

6) Fender stratocaster MIJ (ocean turquoise) 1989 with custom shop  69 pickups

7) Squier Stagemaster 7 by fender

8 ) Aria L-5 Jazz Box

Κρατα την Βaja & την Gibson les paul studio 60's tribute p90  ,ολες οι αλλες ειναι nothing to write home about εκτος απο την Aria L5 η οποια ομως δεν κανει για all around κιθαρα. 

Superfunk είπε:
Κρατα την Βaja & την Gibson les paul studio 60's tribute p90  ,ολες οι αλλες ειναι nothing to write home about εκτος απο την Aria L5 η οποια ομως δεν κανει για all around κιθαρα. 
Νομίζω ότι όποια κρατήσω, ο ρόλος της θα είναι διακοσμητικός- σαν έπιπλο σε κάποιο stand, γι αυτό διάλεξα την aria  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Λάκη, θα 'ρθει η μέρα που θα θες να ξαναπαίξεις, έχε 'το στο νου σου αυτό. Ως εκ τούτου συμφωνώ με τον SF.

theoctapus είπε:
Λάκη, θα 'ρθει η μέρα που θα θες να ξαναπαίξεις, έχε 'το στο νου σου αυτό. Ως εκ τούτου συμφωνώ με τον SF.
;)

To χω, για αυτό έκανα τη "δημοσκόπηση", θέλω μια πιο ψύχραιμη ματιά-αποστασιοποιημενη. Τωρα είμαι εν βρασμώ- θέλω να τις πετάξω από το μπαλκόνι.  ;D ;D

Μπροσωπικα θα κραταγα την strat λογω μαγνητωνε και χρωματοςτ.  Αν θες την baja στην ξελαφρωνω ευχαριστως.....

VAGTANPLAN είπε:
Μπροσωπικα θα κραταγα την strat λογω μαγνητωνε και χρωματοςτ.  Αν θες την baja στην ξελαφρωνω ευχαριστως.....
Θα σε χω στο υπόψιν  ;D

LK είπε:
;)

To χω, για αυτό έκανα τη "δημοσκόπηση", θέλω μια πιο ψύχραιμη ματιά-αποστασιοποιημενη. Τωρα είμαι εν βρασμώ- θέλω να τις πετάξω από το μπαλκόνι.  ;D ;D
Που μένεις αν επιτρέπεται; Και τι ώρα λες να τις πετάξεις; Το μπαλκόνι βλέπει σε δρόμο ή πρέπει να χτυπάω κουδούνια; ;D ;D

theoctapus είπε:
Που μένεις αν επιτρέπεται; Και τι ώρα λες να τις πετάξεις; Το μπαλκόνι βλέπει σε δρόμο ή πρέπει να χτυπάω κουδούνια; ;D ;D
;D ;D ;D ;D

fenderiarhs είπε:
Κρατα την αγια τριαδα του ηχου. Ητοι, μια les paul, 1 tele and one strat.
Στα δύσκολα σε θέλω. Διάλλεξε ΜΙΑ. Ετσι δεν κάνομεν δλειά  ;D ;D

Αν δεν ξερουμε χρωματα δε μπορουμε να διαλεξουμε.

Επισης δειξε και τη ντουλαπα να δουμε τι ταιριαζει.

Αλλα μια και λες μια μονο,να πω την 5 που ειναι ετσι η αλλιως ομορφη.

Περα απο πλακα,εχουν δικιο οι προλαλησαντες,οτι πρεπει δηλ να σκεφτεις και τη στιγμη που μπορει να σου ξαναερθει ο "οιστρος".Και στο λεει ανθρωπος που επι 10 χρονια

εβλεπε κιθαρα και του ερχοταν να τα "βγαλει".

Γι'αυτο κρατα την πιο ομορφη για το σταντ(dot) και αλλη μια για την παιξεις αμα λαχει(αυτη με τους P90s που μ'αρεσει πιο πολυ). ;D ;D ;D

Δεν ψήφισα γιατί έχω πολλά επιχειρήματα. Λοιπόν κοίταξε να δεις:

Αν και λίγο πάνω απ' το μπάτζετ σου, εγώ θα πρότεινα τον Bujessa Triple Jagermeister με λάμπες φθορίου. Τα 70 κιλά του μπορεί να αποτελέσουν ένα μικρό πρόβλημα και τα 480 Watt είναι μάλλον λίγα για πρόβες αλλά σε αποζημιώνει ο ήχος του τριανταεξάιντσου μεγαφώνου.  ;D

Υ.Γ. Επειδή θα σου ξανάρθει να παίξεις, κράτα αυτή που σου αρέσει περισσότερο ηχητικά. Επίσης, υπόψιν ότι πιθανότατα, σε λίγο καιρό, δε θα πωλείται καμία εντός της χώρας.

audiokostas είπε:
LP90

Να κλειδωθεί και να μεταφερθεί στα απαντημένα.
+1000
Επίσης, υπόψιν ότι πιθανότατα, σε λίγο καιρό, δε θα πωλείται καμία εντός της χώρας.
Έτσι.....! :-X 

LK είπε:
Εσείς τι θα κάματε; Ποια θα κρατούσατε;

1) Fender Classic Player Baja Tele BL

2) Fender Squier Affinity Tele MN AW

3) Gibson les paul studio 60's tribute p90

4) Epiphone les paul standard plus

5) Epiphone dot cherry

6) Fender stratocaster MIJ (ocean turquoise) 1989 with custom shop  69 pickups

7) Squier Stagemaster 7 by fender

8 ) Aria L-5 Jazz Box
Kαμία!

αγαπητε Λακη στο ιδιο διλημμα βυθιζομαι.

βεβαια εχω περισσοτερες επιλογες αλλα και περισσοτερες κιθαρες για σκοτωμα.

για αρχη μεινε με ARIA , STRAT , GIBSON kai.....βλέπουμε.  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back