- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 688
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
παναλαφρη, ωραίος ήχος, σούπερ μανικι.Να τη χαίρεσαι!Squier Classic Vibe Tele 70's (απο σπόντα έμαθα πως ήταν πρώην του gkourmoul1)
παναλαφρη, ωραίος ήχος, σούπερ μανικι.Να τη χαίρεσαι!Squier Classic Vibe Tele 70's (απο σπόντα έμαθα πως ήταν πρώην του gkourmoul1)
Κοίτα να δεις τι μου θύμισες με αυτό...
Ένας φίλος μου - που ψιλοπαίζει κιθάρα και παρακολουθεί το τίμιο forum μας (δεν είναι όμως μέλος)- είχε πάει πρόσφατα στην Κίνα.
Μου έστειλε μια φωτογραφία... Και μου λέει: Αυτή την αεροπορική εταιρεία την δημιούργησε ένας Ευρωπαίος που έκανε περιουσία ως influencer και επένδυσε στις αερομεταφορές ? ?
Προβολή συνημμένου 47351
@SuperfunkTα Boeing είναι κούτσουρα με φτερά. Πάρε Airbus να βρεις την υγειά σου.
Μετά τη βροχήοι κιθάρες του νοιζ είναι τελικά σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή
Nα σημειωσω σε αυτο το νημα κατι που ακουγεται γενικα αλλα και το εχω επαληθευσει απο προσωπικη εμπειρια: οσο περισσοτερες κιθαρες εχει κανεις τοσο λιγοτερο παιζει σε κοινο. Την εποχη που επαιζα live ειχα δυο ηλεκτρικες και μια ηλεκ/στικη. Η μεγαλη συσωρρευση εγινε οταν εκανα guitar noodling στο δωματιο μου.
Όλη μέρα συζητάτε για Telecasters και τελικά το Noiz έχει περισσότερες Les Pauls κι απ' το forum της Gibson.
Θέλω να με υιοθετήσειςΕκτός από 3 ακουστικές (Ovation Adamas, Applause, Stagg) και από γύρω στις 5 single cut που ήδη έφυγαν από τα χέρια μου (2 Vintage και 2 Hohner) έχω κρατήσει τις :
- Gibson Les Paul Deluxe goldtop '83 mod. w. regular humbuckers
- Gibson Les Paul Trad Pro EB
- Gibson Les Paul Custom Antique Olive Green (luthier built w. original specs)
- Gibson Les Paul Classic Heritage Cherry Sunburst
- Gibson Les Paul Classic Tobacco Sunburst
- Gibson Les Paul Classic Custom Wine Red
- Gibson Les Paul Studio Trans White upgraded
- Gibson Les Paul Studio Goldtop Darkback
- Gibson Les Paul Studio Trans Cherry upgraded
- Gibson Les Paul 60s Tribute Lemonburst upgraded
- Orville Les Paul Standard Tobacco Sunburst
- Orville Les Paul Standard Lemonburst
- Fernandes Super Grade '80s Cherry Sunburst
- Tokai Love Rock Goldtop MIK
- Warmoth Regal Les Paul Trans Black
- Prestige Les Paul Standard quilted top
- Washburn Raven Silver Ray upgraded
- Aria Pro II Urchin THB
- Fender Stratocaster OWT
Η φωτό είναι παλιότερη και δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στην περιγραφή
Προβολή συνημμένου 47350
Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα υπάρχουν εδω...περιμένουμε σχετικό νήμα στο DIY section!Eχω και άλλες 5 υπό κατασκευή ( είμαι στο στάδιο του να βάλω τα ηλεκτρικά). Οι υπό κατασκευή κιθάρες έχουν στόχο να είναι σχεδόν ότι πιο ελαφρύ υπάρχει, με στόχο την χρήση οποιουδήποτε είδους ξύλου ακόμη και πολύ βαριών ξύλων που δεν χρησιμοποιούνται ποτε στην κατασκευή μουσικών οργάνων. Ας πούμε οι υπό κατασκευή κιθάρες είναι φτιαγμένες από τικ και το βάρος τους είναι κάτω από 2 κιλά. Θεωρώ ότι αν χρησιμοποιήσω άλλα ξύλα (Basswood) μπορεί το βάρος να κατέβει κάτω από το 1,5 κιλά μέχρι και 1.2 κιλά, Μιλάμε για κιθάρες κανονικού μεγέθους και όχι travel guitars.
Ανέβασε γρήγορα "νήμα" και φυσικά φωτογραφίες.Eχω και άλλες 5 υπό κατασκευή
Η κιθάρα που έχω κατασκευάσει (κόα, μαόνι με Pearly Gates) φαίνεται στο τελευταίο βίντο κλιπ που ανέβασα πριν λίγες μέρες (στέλνω και φωτογραφία). Είναι και η κιθάρα που ακούγεται στο τραγούδι.Το σώμα είναι δύο κομμάτια κόα. Έχω κάνει και ένα σκαλιστό αετό στο επάνω κέρατο που κουμπώνει η ζώνη που την κρεμάω. Επίσης έχει και ένα ωραίο θέμα με Inlays. Ένας αετός πίσω από τον καβαλάρη πιάνει μια χήνα και κατά μήκος της κιθάρας και στην ταστιέρα πολλές χήνες προσπαθούν να του ξεφύγουν. Επίσης το headstock εχει το σχήμα του ράμφους του αετού. Το όνομα της κιθάρας είναι ΔΙΑΣ και το έχω κάνει inlay με σύρμα χαλκού που δεν είναι και τόσο κοινό...συνήθως χρησιμοποιούνται αυτοκόλητα ή mother of pearl. H ταστιέρα κάτω από το 12ο τάστο είναι scalloped. Επίσης το σώμα έχει σχήμα strat όμως είναι σκαλισμένο όπως η Les Paul όπως το βιολί.Ανέβασε γρήγορα "νήμα" και φυσικά φωτογραφίες.
Θα ανεβάσω μόλις τελειώσω την πρώτη σίγουρα.Ανέβασε γρήγορα "νήμα" και φυσικά φωτογραφίες.