Δεν πειραζει ρε παιδες....εγω ειμαι χαμηλου ΙQ......
Σε παρακαλώ ρε φίλε' date=' μη μου βάζεις στο στόμα πράγματα που δεν είπα... Εγώ πιστεύω ότι είσαι πολύ υψηλού IQ, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με αυτό που γράφω. Επίσης, δεν πιστεύω ότι ξεφτίλισες εσύ τη συζήτηση, ούτε καν ότι ξεφτιλίστηκε η συζήτηση - απλά δεν υπάρχει συζήτηση, ή αν υπάρχει κάποιος πρέπει να της αλλάξει το θέμα.
Για τα σεξιστικά σχόλια η κατάσταση είναι απλή: οι σεξιστικές αναφορές [i']δεν είναι καλοδεχούμενες[/i]. Οι λόγοι είναι δύο: α) δεν είναι το θέμα αυτού του φόρουμ, β) είναι ένα ευαίσθητο θέμα και μπορεί να εγείρει παρεξηγήσεις.
Όπως ακριβώς δεν είναι καλοδεχούμενες οι αναφορές σε ποδοσφαιρικά θέματα, θρησκευτικά θέματα, εθνικιστικά θέματα, κομματικά θέματα κλπ. Για όλα αυτά, υπάρχουν άλλα φόρουμ, όπου μπορεί ο καθένας να πάει να βγάλει το άχτι του, αν μπορεί βέβαια να αντέξει αυτά που θα ακούει από τους άλλους.
Τις προάλλες κάποιος έγραφε για τα μπούτια της Παπαρίζου.
Πως το ξέρει ότι κάποιος από εδώ μέσα δεν έχει επαγγελματική ή ακόμη και προσωπική σχέση μαζί της; Σε τελευταία ανάλυση, ανάμεσα σε
μουσικούς, συνθέτες, παραγωγούς και ηχολήπτες βρισκόμαστε. Τι πρέπει να σκεφτεί κανείς για το ότι μία κοπέλλα σχολιάζεται με αυτό το τρόπο, λες και είναι πρωταγωνίστρια πορνοταινίας που απλώς ξέρουμε το όνομά της; Εμένα μπορεί να είναι αδερφή μου, πως το ξέρει ο καθένας;
Υπάρχουν κοπέλλες που δίνουν δικαιώματα (με συνεντεύξεις, πορνοφωτογραφίσεις, πορνοεμφανίσεις κλπ) να μιλά κανείς γι' αυτές έτσι - όχι στο noiz βέβαια - αλλά η συγκεκριμένη δεν είναι από αυτές και συνεπώς το πρόβλημα είναι προφανές: ότι στα πλαίσια του σεξιστικού χιούμορ
όλα ισοπεδώνονται προς τα κάτω, η Παπαρίζου είναι άλλη μία που απλώς περιμένουμε πότε θα φωτογραφηθεί για το Penthouse, οι κοπέλες του Penthouse είναι τόσο σημαντικές ώστε πρέπει να τις μελετάμε συνέχεια (άλλη ωραία κοπέλα δεν είδες ρε μπαγάσα τον τελευταίο μήνα

.
Εντάξει, όλοι άντρες είμαστε (ψιλογουρουνάκια) - κάπου, κάπου λέμε και τη χοντράδα μας, αλλά ας μείνει στο κάπου-κάπου και ας μην ξεφτιλίζουμε τα πάντα.