Why the telecaster is the best guitar

Είπαμε μιλάμε για Iconic Guitar Heroes. Όχι για κοτοπουλάδες

έβαλε Richie Kotzen ο άνθρωπος ε ;; Να ξέρουμε πότε να σταματήσουμε 

Ντάξει , μετά έβαλε John 5 βέβαια , εκεί δεν μετράνε οι μαγνήτες , μόνο στο άλλο θρεντ 

Και ο Jim Root με tele παίζει . Δυνατός tele ήχος σε όλους τους Slipknot δίσκους 

Αποφάσισε..για τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ μιλάς ή για τους περισσότερους?

?

γιατί με μπερδεύεις...

αυτοι που σου γράφω ΕΙΝΑΙ οι καλύτεροι (τεχνικά) κιθαρίστες του πλανήτη.

Για να δούμε ποιος drink and post ? παραθέτω την πρώτη λίστα που βρήκα

https://www.rollingstone.com/music/music-lists/100-greatest-guitarists-153675/

Ξεκίνα να μετράς από τον πρώτο και πες μου πόσες τελεκάστερ θα δεις στους πρώτους 20-30...?

Επίσης, βρες όποια άλλη λίστα θες και επανάλαβε τη διαδικασία. Αλλά ξέρω, είναι γνωστό πως αυτές οι λίστες δεν είναι καλές, επειδή ΕΣΥ έχεις τη δική σου προσωπική λιστα που είναι η καλύτερη, και οι κοτοπουλάδες που σου αρέσουν είναι οι καλύτεροι τεχνικα αλλά και γενικώς...?

Για να το κλείνουμε λοιπόν, ούτε η tele είναι η "καλύτερη" κιθάρα, ούτε οι "καλύτεροι" κιθαρίστες παίζουν με τέλε. Απλά κι ωραία ?

Για να δούμε ποιος drink and post ? παραθέτω την πρώτη λίστα που βρήκα

https://www.rollingstone.com/music/music-lists/100-greatest-guitarists-153675/

Ξεκίνα να μετράς από τον πρώτο και πες μου πόσες τελεκάστερ θα δεις στους πρώτους 20-30...?

Επίσης, βρες όποια άλλη λίστα θες και επανάλαβε τη διαδικασία. Αλλά ξέρω, είναι γνωστό πως αυτές οι λίστες δεν είναι καλές, επειδή ΕΣΥ έχεις τη δική σου προσωπική λιστα που είναι η καλύτερη, και οι κοτοπουλάδες που σου αρέσουν είναι οι καλύτεροι τεχνικα αλλά και γενικώς...?

Για να το κλείνουμε λοιπόν, ούτε η tele είναι η "καλύτερη" κιθάρα, ούτε οι "καλύτεροι" κιθαρίστες παίζουν με τέλε. Απλά κι ωραία ?

?

Yameth, καλοκαίριασε το πήρες χαμπάρι?

Το έχεις πάει για σέρβις το σάιτ?

Όταν το πας, πες του μάστορα να τσεκάρει το ψυγείο, γιατί ανεβάζει θερμοκρασία τελευταία.

Η όλη φάση μου θυμίζει σαραντα-φεύγα τύπους που τσακώνται στα σοβαρά για το αν το XBOX είναι καλύτερο από το πλεϊστέσιο, όχι το Νιντέντο είναι το καλύτερο κτλ ?

Εγώ ό,τι γράφω πάντως το γράφω σε χαλαρή διάθεση (ελπίζω και εσείς) και αν σας είχα από κοντά για μπύρες

θα σας έλεγα ''που πάτε ρε καημένοιιιι, η Στρατ είναι το απόλυτο όργανο''

Εννοείται ότι ο οποιοσδήποτε άσημος ή σούπερ σταρ ή παικταράς μπορεί να βγάλει βίντεο ''γιατί η Τελεκάστερ ή η BC Rich Mockinbird is the best guitar ever, and here's why'' και εννοείται ότι θα γίνει συζήτηση επί του θέματος***

*** αν και δεν υπάρχει λόγος για ΚΑΜΙΑ συζήτηση, διότι η ΑΠΟΛΥΤΗ κιθάρα είναι η στρατοκάστερ

Η όλη φάση μου θυμίζει σαραντα-φεύγα τύπους που τσακώνται στα σοβαρά για το αν το XBOX είναι καλύτερο από το πλεϊστέσιο, όχι το Νιντέντο είναι το καλύτερο κτλ ?

Για τον cos μιλάς?

πάμε

10. Pete Townsend

ipcckzvb6hz15rhip32y.png

9. Duane Allman

d5792a1c53331b88e47abe35acf7923f.jpg

8.Eddie Van Halen

maxresdefault.jpg

7. Chuck Berry. Ετσι κι αλλιώς....ψαροκασέλα έχει

6. BB King. Guess what!

78a8b489d6683ea7a361d0a07b745e8d.jpg

5. Jeff Beck. Δεν χρειάζεται για όσους ξέρουν ιστορία

jeff-beck-telecaster_credit-Stephen-Lovekin-Staff_april-04-2009_GettyImages-85807033_uszqhu.jpg

4. Keith Richards . Δεν χρειάζεται

3. Jimmy Page. Δεν χρειάζεται.

2. EC 

eb3ee42b421f895bf30b6ec9add74f8a.jpg

1. Jimi Hendrix

ce40dbdbbd67411cb2800e36c45bd346.jpg

@dimsonic o Townsend ειδικά τα τελευταία είκοσι χρόνια με στρατ τον βλέπω στα λάιβ του σχεδόν αποκλειστικά. Eric Clapton και Jeff Beck είναι επίσης κυρίως Strat players.... καλά του Van Halen είναι φωτοσοπιά και φαίνεται ?

BB King δεν το συζητάω καν.

Jimmy Page μόνο στους πρώτους δίσκους, είναι κυρίως Les Paul player.... Όπως και ο Allman

Γενικά μιλάμε για main όργανο... μπορώ να ποστάρω φώτο με ΟΛΟΥΣ τους παραπάνω να παίζουν με... SG ?

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι SG παίκτες ?

Α ρε dim, κρίμα ρε συ, που είναι ο Sco?

Επίσης ίσως έχω κάπου μια φωτό με tele, αν θέλεις να ψάξω να την βρώ.

Αλλά μόνο αν με βάλεις αμέσως κάτω από τον Χέντριξ, στο Νο 2 δηλαδής.

Aγαπώ τις Τέλε, λατρεύω τις Les Paul, γουστάρω τις SG, συμπαθώ πολλά άλλα μοντέλα (335, PRS custom 22-24 gretch κτλ) αλλά η καλύτερη κιθάρα του κόσμου είναι μια και μοναδική, και λέγεται Fender Stratocaster....
ειναι σιγουρα η κιθάρα με τη μεγαλυτερη πολυχρηστικότητα, οποτε αν και les paul fan, θα συμφωνήσω μαζί σου, και γω οταν θελω κατι να παιξει τα πάντα, παιρνω την στρατ μου...

Είχα 3 κιθάρες, 1 Strat και 2 LPs. Τις πούλησα όλες μόλις έπιασα καλή Tele. 

Μόλις τα οικονομικά επιτρέψουν όμως θα πάρω πάλι 1 Strat και 1 LP. Γουστάρω και τις 3 σχολές εξίσου. 

Εάν είναι HSH παίζει τα πάντα. Συγκριτικά με στρατ, πιο all around (για τις δικές μου rock ανάγκες) είναι η prs custom 24.

@dimsonic o Townsend ειδικά τα τελευταία είκοσι χρόνια με στρατ τον βλέπω στα λάιβ του σχεδόν αποκλειστικά. Eric Clapton και Jeff Beck είναι επίσης κυρίως Strat players.... καλά του Van Halen είναι φωτοσοπιά και φαίνεται ?

BB King δεν το συζητάω καν.

Jimmy Page μόνο στους πρώτους δίσκους, είναι κυρίως Les Paul player.... Όπως και ο Allman

Γενικά μιλάμε για main όργανο... μπορώ να ποστάρω φώτο με ΟΛΟΥΣ τους παραπάνω να παίζουν με... SG ?

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι SG παίκτες ?

Τις πρώτες τρεις φορές που ανέφερα "main όργανο" νόμιζα πως δεν ήθελε να το καταλάβει, τώρα απλώς νομίζω πως δε μπορεί...?

Έχω κι εγώ μία, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΤΩΡΑ!

JIMI KEMPER.jpeg

Είναι τόσο δύσκολο για κάποιους να πουν "είπαμε μια μαλακία να περάσει η ώρα".

Last edited:
Πολλοί από τους κιθαρίστες που βάλατε δεν είναι iconic telecaster players

Είναι σα να λέμε ότι ο Slash είναι iconic mockingbird player 

Έχουμε ξεφύγει από την ουσία , αλλά σαφώς θα βάλω τον Τρισμέγιστο Billy Gibbons ( πάλι εγώ θα σας τα λέω ; ? ) που δεν είναι ταυτισμένος με έναν μόνο τύπο κιθάρας

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back