- Μηνύματα
- 9,502
- Πόντοι
- 38
Όχι απαραίτητα. Συνήθως δοκιμάζουμε διαφορετικά κι όποιο μας κάτσει, από πάμφθηνα από γνωστό γνωστού και προτάσεις φίλου με κάβα μέχρι "μάρκες" (Χατζημιχάλη, Λαζαρίδη, ιταλικά κιάντι, γαλλικά μπορντώ, κάθε χρόνο το καινούργιο beaujolais nouveau κλπ). Tα δυο καλύτερα κόκκινα κρασιά που έχω πιει είναι δυστυχώς αδύνατον να βρεθούν ξανά, το ένα ήταν το "Μαγικό Βουνό" του Λαζαρίδη και το άλλο ένα Κιάντι που μας ήρθε στη ζούλα από έναν μικρό παραγωγό από Ιταλία που τις ελάχιστες φιάλες που φτιάχνει τις στέλνει όλες στην Αμερική. Αλλά πάρα πολλά ελληνικά κόκκινα είναι πάμφθηνα και καταπληκτικά...
Τελευταία επεξεργασία από moderator: