- Πόντοι
- 36
Καπέλο σου. Μη στερείς όμως το δικαίωμα από τους άλλους. :-\benson είπε:Δεν προκειται να ανεβασω clip αν δεν κρινω οτι το παιξιμο μου ειναι αρκετα ωριμο.
Γιατί, είναι εύκολο το δωδεκάμετρο; ??? ???Ωστοσο εχει καταντησει αηδια να ανεβαζουν ολοι clips και να το παιζουν ανοιχτομυαλοι στη μουσικη και γνωστες ενω οι γνωσεις τους πειροριζονται σε ενα 12 μετρο blues η σε μια rock μπαλαντα. Και ειδικα να το λενε αυτοσχεδιασμο...!!!!
Αν το ανιψάκι σου είναι ήδη στο επίπεδο κάποιων που γράφουν κλιπς εδώ, γιατί όχι;Να αρχισω να βαζω το ανιψακι μου 8 χρονων να "σολαρει" πανω απο backing track και να το ανεβασω εδω?
Δεν έχω σφαιρική άποψη για όλες τις τέχνες. Πάντως στη μουσική δεν είμαστε εντελώς απαράδεκτοι.Αλλα ετσι ειμαστε οι Έλληνες γι'αυτο δεν προκοψαμε ποτε στην μουσικη η σε αλλες τεχνες αλλα μονο στο φαι και στο lifestyle.
Εκτός αν είναι κανείς κουφός, καταλαβαίνει οτι ο Gothic δεν πιάνει κιθάρα για πρώτη φορά. Απλά προσπαθεί να κάνει κάτι περίεργο που ομολογουμένως δεν το καταλαβαίνω και δεν του βγαίνει. Εξού και οι χαρακτηρισμοί.Τι να αιτιολογισω σε ενα παιξιμο που η καθε νοτα ειναι φαλτσα??????
...
Αλλα το θεμα ειναι οτι κανεις δεν καθεται να τα μελετησει αυτα και ολοι λεμε οτι παιξιμο πας ειναι "παραξενο" "προοδευτικο" "οχι κανονικο" καθως φατλσαρουμε συνεχως και δεχομαστε μονο τις αποψεις που μας επικροτουν.
Με λίγα λόγια, στα τελευταία σου μηνύματα η μόνη φράση που στέκει είναι το κλισέ:
Grow up.Δεν χρειαζεται να παιζεις ουτε γρηγορα ουτε δυσκολα για να κανεις αυτοσχεδιασμο. Με μερικες νοτες μπορεις να κανεις θαυματα οπως ο Kenny Burrell.