- Πόντοι
- 38
Εγώ πιστεύω πρέπει να μείνει το κομμάτι.
Whatever Mr. (George) Benson.
Whatever Mr. (George) Benson.
ρε μεγαλωσε λιγο κ μαθε να διαβαζεις!benson είπε:Εσυ εχεις @@ να παιξεις σκυλαδικα η παπαριζου? Η ειναι μη ποιτικα για σενα και μονο τα blues και η rock ειναι μουσικες "σωστες"?
Εξαρταται... Ειναι απο τα πρωτα πραγματα ππυ μαθαινει ενας αρχαριος στην κιθαρα. Ειναι το πρωτο πραγμα που θα μαθεις να παιζεις μια μουσικη σχολη. Τωρα υπαρχουν και παιχτες σαν τον Henderson που ειναι απο το διαστημα αλλα δεν στεκει καποιος που θελει να λεγεται κιθραιστας η' μουσικος και να μην ξερει να παιζει ενα 12 μετρο blues. Ειναι σαν να θες να τελειωσεις το Μαθηματικο και να μην ξερεις να λυνεις εξισωσεις 1ου βαθμου...spy είπε:Γιατί, είναι εύκολο το δωδεκάμετρο; ??? ???
τα ειπες ολα αρχηγε μου!!!deadendmind είπε:Πω ρε π*$στη μου, ολο τα χανω τα καλα, *****το!
Ελα ρε Benson Θεε..!
Εγω θα αρχισω την ψυχολογηση.
Λοιπον Γιωργακη:
-Παιζεις 4-6 χρονια κιθαρα
-Πας, σε ωδειο, και κατα πασα πιθανοτητα, στον Νακα.
-Εισαι "jazz lover", και παιζεις με τον neck μαγνητη της κιθαρας σου, με το tone full κατεβασμενο.Σαν να μην εφτανε αυτο, νομιζεις πως εχεις και ηχο. Φιλε, σκατα ηχο εχεις. Ο ηχος σου ειναι πλαστικος, ψοφιος και ψευτικος. Την επομενη φορα που θα ξαναακουσω jazzιστα να παιζει με το tone full κατεβασμενο για να κρυβει το απαισιο phrasing του με αδιανοητη μουντιλα, θα ανεβω στη σκηνη, θα του βαλω full tone στο ποτενσιομετρο και θα το ξεβιδωσω, να πεσει μεσα στο σκαφος για να μην το πειραζουν.
-Στο ωδειο σου, που κατα πασα πιθανοτητα ειναι ο Νακας οπως προαναφεραμε,ο καθηγητης σου σου χει φουσκωσει τα μυαλα, και σου λεει πως αν τον ακους, σε 7-8 χρονια, θα γινεις σαν τον Benson, και αν προσπαθισεις λιγο παραπανω θα γινεις σαν και αυτον (εννοειται πως ειναι καλυτερος απ τον καθε μπενσον. Η ετσι νομιζει ο ιδιος τελωσπαντων, αντε και η μητερα του).
-Αντιγραφεις το παιξιμο του, και μενεις μεσα στο "κουτακι" του. Επειδη δεν το χεις ακομα ολοκληρο το "κουτακι" αλλα μερος του, εισαι ανασφαλης . Οταν θα γινεις ιδιος με αυτον, νομιζεις πως θα εχεις ολοκληρωθει και θα γινεις σουπερπαιχταρας, και θα αφησεις το ονομα σου στις ενδοξες σελιδες της ελληνικης τζαζ. Βασικα, αρχισε να σκευτεσαι και την πιθανοτητα να καταληξεις στα Ανω Σεκλανα, να σου πετανε λουλουδια.
xaxaxaxaxaxaodis13 είπε:Nομίζω εμένα με κάλυψε ο Αδιεξοδομυαλος και οι υπόλοιποι.Απλά δοθεισης της ευκαιριας θα ήθελα να αφιερώσω στο φίλο benson την τελευταια μου σύνθεση
odis13 είπε:Nομίζω εμένα με κάλυψε ο Αδιεξοδομυαλος και οι υπόλοιποι.Απλά δοθεισης της ευκαιριας θα ήθελα να αφιερώσω στο φίλο benson την τελευταια μου σύνθεση
Συνήθως η αιτία του προβλήματος σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι το ωδείο ή ο δάσκαλος. Το πρόβλημα έχει να κάνει με προσωπικές ανασφάλειες που οδηγούν σε προσκόλληση προς το δάσκαλο, στο σημείο που ο μαθητής χάνει την προσωπικότητά του, αντιγράφει το παίξιμο, τα ακούσματα και τις ατάκες του δασκάλου, και παρακολουθεί ανελλιπώς τις συναυλίες του. Σε πιο προχωρημένα στάδια της ασθένειας, ο μαθητής αναπαράγει τα off the record θαψίματα που ακούει από το δάσκαλο για συναδέλφους μουσικούς και ακολουθεί όλες τις συνήθειές του κάτα γράμμα (π.χ. αν ο δάσκαλος αλλάζει κάλτσες κάθε μήνα, το ίδιο κάνει και ο μαθητής). Η θεραπεία επέρχεται με το πέρας του χρόνου, μόλις χαθεί ο μικρόκοσμος που τον περιβάλλει και ο πρώην μαθητής έρθει αντιμέτωπος με τον εαυτό του. :deadendmind είπε:-Στο ωδειο σου, που κατα πασα πιθανοτητα ειναι ο Νακας οπως προαναφεραμε,ο καθηγητης σου σου χει φουσκωσει τα μυαλα...
-Αντιγραφεις το παιξιμο του, και μενεις μεσα στο "κουτακι" του. Επειδη δεν το χεις ακομα ολοκληρο το "κουτακι" αλλα μερος του, εισαι ανασφαλης...