το πρωτο φτιαχτηκε στα νησια φιουτζι απο εποχιακο σετ κατσαρολικων για γαριδεςexarhos είπε:+1 για φιουτζι ετσι λεγεται.!
Και όλα τα απορρυπαντικά πιάτων, ανεξαρτήτου μάρκας (αν υπήρχαν κι άλλες μάρκες) λεγότανε "ΤΡΥΛΕΤ" ;Dharilatron είπε:Την εποχή που το hi-hat στο χωριό μου λεγόταν "φιούτσιμπαλ", υπήρχε και ένα προϊόν ονόματι "Λυκοφόν". ;D
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!............. ;D ;D ;Delavd είπε:Και όλα τα απορρυπαντικά πιάτων, ανεξαρτήτου μάρκας (αν υπήρχαν κι άλλες μάρκες) λεγότανε "ΤΡΥΛΕΤ" ;D
longshadow είπε:ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!............. ;D ;D ;DΚαι όλα τα απορρυπαντικά πιάτων, ανεξαρτήτου μάρκας (αν υπήρχαν κι άλλες μάρκες) λεγότανε "ΤΡΥΛΕΤ" ;D
Φανταστικό... κι εγώ νόμιζα ότι το βρήκα μόνος μου.Silot είπε:...
Φιούτζι : παραφθορά του Foot Cymbal
...
Νομίζω "φιούτσι" αλλά και "φιούτσιμπαλ" (<-- επίσης υπαρκτός όρος για το hi-hat :lol: ) είναι ελληνική παράφθορά του "foot cymbal"....
στο χωριο μου τα λεγαν ολα "αβα"longshadow είπε:ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!............. ;D ;D ;DΚαι όλα τα απορρυπαντικά πιάτων, ανεξαρτήτου μάρκας (αν υπήρχαν κι άλλες μάρκες) λεγότανε "ΤΡΥΛΕΤ" ;D
μπλακεντέκε θες να πεις! ;D ;D ;Dboody είπε:στο χωριο μου τα λεγαν ολα "αβα"ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!............. ;D ;D ;DΚαι όλα τα απορρυπαντικά πιάτων, ανεξαρτήτου μάρκας (αν υπήρχαν κι άλλες μάρκες) λεγότανε "ΤΡΥΛΕΤ" ;D
και τα τρυπανια black and decker.....