Which Neck Pickup?

Ποιον από τους 3 neck μαγνήτες προτιμάτε;

• Strat 1

Ψήφοι: 9 52.9%
  • Strat 2

Ψήφοι: 6 35.3%
  • Strat 3

Ψήφοι: 2 11.8%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    17
Τη σειρά τη βρήκε ο Φάνης πάντως
Η τύχη του πρωτάρη. (πρώτη φορά μαντεύω μαγνήτες, αλλά έναν σχετικό συνειρμό τον έκανα για τον καθένα, για να είμαι ειλικρινής)

Διάλεξα αποκλειστικά με βάση το τωρινό μου γούστο, αφού απ' ό,τι έχω καταλάβει αυτό αλλάζει κατά καιρούς άλλες φορές προς το σοφότερο και άλλες προς το ανώριμο/αφελές. Μου έχει τύχει να ζαχαρώνω μέχρι και Οvation (άσχετο-σχετικά).

Όντως ευχάριστο κουιζάκι. Θα μου άρεσαν  κι άλλα τέτοια. (Θα είχε πολλή-πάρα πολλή- πλάκα πάντως αν σε όλα τα κλιπς ήταν ο ίδιος μαγνήτης...)

(Θα είχε πολλή-πάρα πολλή- πλάκα πάντως αν σε όλα τα κλιπς ήταν ο ίδιος μαγνήτης...)
Το σκέφτηκα αλλά μου φάνηκε υπερβολικό τρολάρισμα ειδικά δεδομένου ότι εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους ίδιους μου τους μαγνήτες από κλιπς. 

Αν είχα ξεχάσει τη σειρά που έπαιξα, δύσκολα τα πράγματα. 

Για να το πω αλλιώς, με ενδιαφέρει η χροιά κάθε μεγνήτη με κομμένα pots.
Με αυτο το τεστ ομως, θα τσεκαρεις κατα το ημισυ τα ποτς. Πρεπει να διευκρινιστει τι ποτς ειναι, αν εχει γινει καμια παρεμβαση treble bleed κλπ.

Προσωπικά και όσον αφορά μόνο τον neck ρέπω προς 57/62 για στούντιο καταστάσεις όμως. Στο λάιβ ο black rose δεν παίζεται. 

Έτσι όπως τους άκουσα, προτιμώ black rose για ακκόρντα/ρυθμικό παίξιμο, και 57/62 για single line παίξιμο, αλλά .... μάλλον δεν γίνεται. :classic_rolleyes:

Έτσι όπως τους άκουσα, προτιμώ black rose για ακκόρντα/ρυθμικό παίξιμο, και 57/62 για single line παίξιμο, αλλά .... μάλλον δεν γίνεται. :classic_rolleyes:
και γω θα τον έπαιρνα αν δεν είχα τους lawrence...

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back