- Πόντοι
- 2,148
Έτσι εξηγείται............dimsonic είπε:πάντως τον παρακολουθούσα και διαπίστωσα ότι έχει σπασμένη την άρθρωση του αντίχειρα.
Το ίδιο έχω και εγώ, το είχα σπάσει όταν ήμουν 10-11 χρονών παίζοντας με την τσακαλοπαρέα τότε, και έχω διαπιστώσει ότι με βολεύει πολύ ως εναλλακτικό παίξιμο το στυλ αντίχειρα αλα Wes....
δεν πιστεύεις ε? :-\cigaret13 είπε:Έτσι εξηγείται............8) ;D Έτσι για να μάθεις να μου την λες για το Purple rain........... 8)
Σιγά μην πήγα μόνος μου επειδή ήθελα...... Πήγα με "καλή" παρέα, μπας και γ@μ.....στον γυρισμό από Θεσ/νικη σε Αλεξάνδρεια στο αμάξι.......dimsonic είπε:
(αλλά τι να κάνω όταν ήσουν σε ευαίσθητη ηλικία πήγαινες να ακούσεις Σάκη Παπαδημητρίου και jazz rock.... ;D
άβυσσος.....cigaret13 είπε:'Όντως...Εάν σου πω ότι τότε άκουγε και Nick Caveθα με πιστέψεις;
Edit : Πάντως, για την ιστορία, δεν g@mis@.....
Βιάζεσαι.....βιάζεσαι και θα γεράσεις γρήγορα...... 8) ;Ddimsonic είπε:άβυσσος.....
(πάντως δεν μας είπες, αν έγινε τελικά τίποτα, να ξέρουμε τουλάχιστον αν έπιασε τόπο η εμφάνιση....)
;D
όχι και βιάζομαι....cigaret13 είπε:Βιάζεσαι.....βιάζεσαι και θα γεράσεις γρήγορα...... 8) ;D
Τόσα πέρασαν έ; :-\ :'(dimsonic είπε:όχι και βιάζομαι....
33 χρόνια περιμένω να μάθω.... ;D
Εδώ είναι ο ηλήθιος, μόλις ήρθε από το κέντρο υγείας.cigaret13 είπε:Που είναι ο Φιούζιος ρε παιδιά....