- Πόντοι
- 36
Ωπ ωπ, για στείλε κάπως και το πριν το πολύ διστρορσιον και το μετά να το ακούσω και αν είναι σαν και αυτούς http://www.myspace.com/xotox
βασικά τώρα που το άκουσα ξανα συνειδητοποίησα οτι δεν είναι τόσο distorted όσο νόμιζα (είχα καιρό να το ακούσω) απλώς πιο μπιτάτο και πιο δυνατο σε σχέση με άλλα κομμάτια που έχω κάνει. Oπότε sorry αλλά δεν είναι τόσο distorted τελικά. Αλλά άκουσε το και πες μου την γνώμη σου , θα το βάλω στα clips για να μην είμαι off topic.boukas είπε:Ωπ ωπ, για στείλε κάπως και το πριν το πολύ διστρορσιον και το μετά να το ακούσω και αν είναι σαν και αυτούς http://www.myspace.com/xotox
αυτό το σαββατοκύριακο θα ανέβει το πρώτο βιντεάκι στο youtube.sakisthegr είπε:Καλορίζικο φίλε Kilon !!! Περιμένουμε ηχητικά κλιπάκια και πρώτες εντυπώσεις !!!
NAI AYTH EINAI H BALKEIA TOY BLOFLED προς τον παρον οτι δεν κανει midi assign. Είναι ολα αυτοματα εκχωρημένα και κάνει midi assign Μονο στο single mode. Δεν πειράζει στο επόμενο update.Shadowalker είπε:στο micro q στα multi,επιλεγοντας ενα part και μπαινοντας στις ρυθμισεις του μπορεις να καθορισεις σε ποιο midi καναλι θα ειναι, οποτε λογικα θα γινεται και στο blofeld.
ψαξε τα modificators του στο modulation του. ειναι απλα απιστευτα. κανουν πραξεις(οπως πολλαπλασιασμο ή προσθεση ή ακομα καλυτερα λογικες πραξεις οπως AND ή XOR) μεταξυ διαφορετικων modulators ή σταθερων τιμων και ενος modulator και τα δρομολογεις οπου θελεις.
Όπα, όπα, όπα!!! Τι εννοείτε ότι δεν κάνει midi assign; Kαι πώς μπορεί να είναι κάποιος σίγουρος ότι θα γίνει σε επόμενο update;kilon είπε:NAI AYTH EINAI H BALKEIA TOY BLOFLED προς τον παρον οτι δεν κανει midi assign. Είναι ολα αυτοματα εκχωρημένα και κάνει midi assign Μονο στο single mode. Δεν πειράζει στο επόμενο update.στο micro q στα multi,επιλεγοντας ενα part και μπαινοντας στις ρυθμισεις του μπορεις να καθορισεις σε ποιο midi καναλι θα ειναι, οποτε λογικα θα γινεται και στο blofeld.
ψαξε τα modificators του στο modulation του. ειναι απλα απιστευτα. κανουν πραξεις(οπως πολλαπλασιασμο ή προσθεση ή ακομα καλυτερα λογικες πραξεις οπως AND ή XOR) μεταξυ διαφορετικων modulators ή σταθερων τιμων και ενος modulator και τα δρομολογεις οπου θελεις.
τι ειναι αυτα ρε παιδια?? για πειτε και σε μενα, αισθανομαι πολυ αρχαριος διαβαζοντας αυτα που λετε ???kilon είπε:Ασε απο Modulation απλα τα σπαει, είναι ακριβώς όπως τα λες, μόλις είδα τα "XOR" ,"-", "+" είπα "Καλώς τον κ.REAKTOR που χάθηκες βρε?" , με αυτο το μαρεφέτι κυριολεκτικα προγραμματίζεις ότι ήχο γουστάρεις. Αυπνίες τρελές σου λέω!!!!ψαξε τα modificators του στο modulation του. ειναι απλα απιστευτα. κανουν πραξεις(οπως πολλαπλασιασμο ή προσθεση ή ακομα καλυτερα λογικες πραξεις οπως AND ή XOR) μεταξυ διαφορετικων modulators ή σταθερων τιμων και ενος modulator και τα δρομολογεις οπου θελεις.
Δλδ ορίζει από μόνο του σε ποια κανάλια θα είναι τα parts και δεν μπορείς να επέμβεις ε; κουταμάρα αυτο....kilon είπε:NAI AYTH EINAI H BALKEIA TOY BLOFLED προς τον παρον οτι δεν κανει midi assign. Είναι ολα αυτοματα εκχωρημένα και κάνει midi assign Μονο στο single mode. update.
Εγώ έχω χάσει τον ύπνο από τώρα....Αυπνίες τρελές σου λέω!!!!