- Πόντοι
- 36
Δεν είμαι φαν του αναλογικού ούτε των σύνθ με χαμηλό specs αλλά καλό ήχο. Με ενδιαφέρουν οι πολύπλοκοι ηλεκτρονικοί ήχοι με πλούσια χροιά και όχι οι καθαρόαιμοι ηλεκτρονικοί . Ο αναλογικός μπορει να είναι βαθύ και πλούσιος αλλά είναι αρκετά απλός στα αυτία μου. Αν και εγώ είμαι φαν της κλασικής ηλεκτρονικής που δημιουργήθηκε κατα κόρον σε αναλογικά σύνθ , δεν με ενδιαφέρει όμως να επαναλάβω την ιστορία ή να υοθετήσω εκείνο τον ήχο στην μουσική. Έκτος όπως ανέφερα το αναλογικό είναι στύλ Ανδρομέδα. Εκεί πάω πάσο, αλλά ότι και να είναι θα πρέπει να κανει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ layering , οι ήχοι που θέλω δεν μπορουν να γίνουν με 1 layer κακά τα ψέμματα. Απλοί κανόνες φυσικής. Δεν παρουσιάζω το Blofeld σαν το ιδανικό συνθ σε κανένα άλλο παρά μόνο σε μένα. ΟΣΟ για το midi assign δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Εγώ ήδη το έλυσα.
Και πρίν ένα χρόνο με κατηγορούσαν για την εμμονή για το μοτίφ , ένα χρόνο μετά και ότι έχω δημιουργήσει είναι στο μοτίφ και το λατρέυω ακόμα και ενθουσιασμός δεν έχει φύγει καθόλου. Το ίδιο συμβαίνει και με το Blofled . Δεν κάνω τυχαίες επιλογές.
Και πρίν ένα χρόνο με κατηγορούσαν για την εμμονή για το μοτίφ , ένα χρόνο μετά και ότι έχω δημιουργήσει είναι στο μοτίφ και το λατρέυω ακόμα και ενθουσιασμός δεν έχει φύγει καθόλου. Το ίδιο συμβαίνει και με το Blofled . Δεν κάνω τυχαίες επιλογές.