Βραδιά γερόντων στο Πόρτο Ράφτη

Νεοτερες πληροφοριες λενε οτι αλλαξε και χορδες για περισσοτερο twang.

παρελαβε  χθες απο courier,  δεμα  που εσταλει απο το Παγκρατι- αγνωστος αποστολεας.

Σχετικη ερευνα ξεκινησε η επιτροπη ανταγωνισμου, φημολογειται οτι οι χορδες ηταν 10-38 ( 3 σετ). 

Μολις πηρα μήνυμα από τον Φιού με racing περιστέρι...

Αν συνεχιστεί η λασπολογία πέρι καυσότελεξυλων και αλλαγής χορδών (φτου κακά, ουτε 20 χρόνια δεν τις εχει ο ανθρωπος, απο κιθάρα σε κιθάρα τις μεταφέρει), λεει, από την στεναχώρια του θα ανεβάσει καμιά 30αριά πρόχειρα κλιπάκια...

Ξέρετε απο ποιά, έτσΕ?

Απο αυτά που με το που τα ακούς βλαστημάς την ώρα και την στιγμή που έπιασες κιθάρα και δεν έγινες συλλεκτης γραμματοσήμων instead.

Για ήρεμα λοιπον, γιατί τώρα πήρα τις Parker, μην τις πετάξω από κανά Ταϋγετο καλοκαιριάτικα (και τις πιάσει ο Βρα με δίχτυ και γίνει Λούης).

Μολις πηρα μήνυμα από τον Φιού με racing περιστέρι...

Αν συνεχιστεί η λασπολογία πέρι καυσότελεξυλων και αλλαγής χορδών (φτου κακά, ουτε 20 χρόνια δεν τις εχει ο ανθρωπος, απο κιθάρα σε κιθάρα τις μεταφέρει), λεει, από την στεναχώρια του θα ανεβάσει καμιά 30αριά πρόχειρα κλιπάκια...

Ξέρετε απο ποιά, έτσΕ?

Απο αυτά που με το που τα ακούς βλαστημάς την ώρα και την στιγμή που έπιασες κιθάρα και δεν έγινες συλλεκτης γραμματοσήμων instead.

Για ήρεμα λοιπον, γιατί τώρα πήρα τις Parker, μην τις πετάξω από κανά Ταϋγετο καλοκαιριάτικα (και τις πιάσει ο Βρα με δίχτυ και γίνει Λούης).
Δεν ξερω εσεις τι λετε…?

Αλλα ειναι φανερο οτι μας λειπει!

καλα ξεμπερδεματα ρε φιλε Φουζιε!

• Like
Reactions: ΑpussyΑ
Για να μην υπάρχουν ζήλιες, θα θέσω σε κίνηση τα γρανάζια για να βρεθούμε σε μια noizομάζωξη-jam (αφορμή για μπύρες φυσικά) ?
Ή Σαββατο μετα τις 9.30μμ ή Κυριακη οτι ωρα θελετε

Βρε @dimsonic τοση ωρα ημουν απο κινητο κ δεν εδινα πολυ λεπτομερεια στα ωραια του Τ9. Κ αναρωτιομουν τι μου λεει ο ντιμ για ιππικο ρε γ@μωτ#. Γραψε λαθος λοιπον , μολις εκατσα λιγο στο πισι το συνειδητοποιησα
Δεν σε πιανω

Ο Στρατός πήγε να ξεσκεπάσει αυτό κ κύκλωμα κ βρέθηκε χωρίς ΚΑΦΑΟ ο άνθρωπος..

Ετσι εκανε ο Στρατός?
Μου εκανες πλακα που ειπα ο Στρατός αντι να πω ο Στράτος. Γι'αυτο ρωτησες κ για το ιππικο μετα. Εγω ποστάροντας βιαστικά απο το κινητο, δεν καταλαβα την παρεμβαση του Τ9 που εκανε το Στράτος----->Στρατός.

Εβλεπα το Σ κεφαλαιο κ λεω ολα καλα ?. Δεν καταλαβα δηλαδη η ατακα για το ιππικό που κολλαγε, αλλα παρολα αυτα απαντουσα ?. Μολις γυρισα το βράδυ σπιτι  το προσεξα.

• Like
Reactions: ΑpussyΑ
Με παίρνει τηλέφωνο μια Αλέξα , μου λέει ρόουζ γούντ και μου το κλείνει.

Πείτε μου, πρέπει να φοβάμαι;

Jim Root Tele καλή για metal ;

Μου εκανες πλακα που ειπα ο Στρατός αντι να πω ο Στράτος. Γι'αυτο ρωτησες κ για το ιππικο μετα. Εγω ποστάροντας βιαστικά απο το κινητο, δεν καταλαβα την παρεμβαση του Τ9 που εκανε το Στράτος----->Στρατός.

Εβλεπα το Σ κεφαλαιο κ λεω ολα καλα ?. Δεν καταλαβα δηλαδη η ατακα για το ιππικό που κολλαγε, αλλα παρολα αυτα απαντουσα ?. Μολις γυρισα το βράδυ σπιτι  το προσεξα.
Ααα βραδυφλεγης....

• Haha
Reactions: σκούφοΣ
Λοιπόν...

Ινφλουεσερ λεει βρεθηκε σε βαλιτσα λεει.

Προσέχετε 

Μια ειναι η πραγματικα

χειροτερη ειδηση, πιο influencing, η

τρομερη και φοβερη

φωτια σε ολη τη χωρα, ουτε

κιθαρα για να παιξει

φαση δεν εχω κουραγιο και

κανεις, και να ειναι

φιλος μου, δεν μου αλλαζει γνωμη και

ο πιο μαγκας κιθαριστας, και ταυτοχρονα

ο πιο παρηγορητικος να ειναι. Ολα αυτα τα

ηχητικα απιστευτος:

κοπος μου φαινονται, ακομα και

Η τελε.

( Δυστυχως ετσι ειναι, αλλα παρολα αυτα ακολουθουμε τη συμβουλη του dimsonic, διαβαζουμε το παραπανω μηνυμα γραμμη παρα γραμμη ωστε και το influencing μας να κανουμε, και να μην καταληξουμε σε καμια βαλιτσα)

• Haha
Reactions: gmoukou
7u1qqm.jpg

Βραδάκι Παρασκευής και ο Στράτος ακόμα άφαντος... Δεν θα πήγε ο ΚΑΦΑΟΣ ?

Έρχεται ΣΚ, οπότε πάμε για Δευτέρα και βλέπουμε...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα