- Πόντοι
- 4,208
Υποκλίνομαι, ω εκλεκτοί, σοφοί γέροντες, εδω από Θεσπρωτία.
Ναυαγοσώστης?
Υποκλίνομαι, ω εκλεκτοί, σοφοί γέροντες, εδω από Θεσπρωτία.
Μύκονο πάνε οι φτωχες για να γνωρίσουν πλούσιο και να κάνουν την τύχη τους. Εγώ είμαι πλούσια, τι να κάνω εκεί? Χαχαχαχαχαχα ???Μύκονο δεν έχει φέτος?
Είμαι εκτός υπηρεσίας. Αμα πνίγει κάνεις και δω ότι αυτός που είναι εδώ δεν τα κάνει καλά, θα επέμβω. Πέρσι έσωσα εδώ κοντά μια γριά που τουμπαρε η καημένη και έπεσα μπρουμυτα και πνιγοταν στα ρηχά και την πήρε χαμπάρι το έμπειρο ματι μου γιατί κανενας δεν το κατάλαβε και κολυμπησα γιατί ήμουν μεσα με τον μικρό και κτην έβγαλα και τη συνεφερα βγάζοντας της το νερό από τσι πνεύμονες γιατι ΚΣΕΡΩ και έτρεξαν οι δικοί της και μετά με ευχαρίστησαν όλοι και μου είπε και ο μικρός μπράβο μπαμπά. Όχι να τα λέμε και αφτά. ? Support rescue workers!Ναυαγοσώστης?
Πέρσι έσωσα εδώ κοντά μια γριά που τουμπαρε η καημένη και έπεσα μπρουμυτα και πνιγοταν στα ρηχά και την πήρε χαμπάρι το έμπειρο ματι μου γιατί κανενας δεν το κατάλαβε και κολυμπησα γιατί ήμουν μεσα με τον μικρό και κτην έβγαλα και τη συνεφερα βγάζοντας της το νερό από τσι πνεύμονες
Λεφτά θέλουμε. Χορτάσαμε τα μπράβο. ???Μπράβο Κώστα.
Και οποιον δείτε να βάλει κάρβουνα και ότι έχει σπινθήρες και τέτοια δείρτε τον πρώτα? και μετά κάντε καταγγελία να υπάρχει ???
Τώρα που είπες walkman, σκέφτομαι ότι δεν είχα ποτέ ένα.?
Στο φούρνο ή στο μάτι με σχαροτηγανο, η στο ρομποτακι στη σχάρα.Τι λε ρε φίλως ...
Και πώς θα ψήσουμε τες μπριτζιόλαι ασούμε?
Με αναπτήρα?