Vox πεταλοσιελόρροια..

Superfunk είπε:
...βαζω το φις στον κολο μου... :P και φωτιζω ΟΛH ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ! ;D

Βεζουβιος
Φίλε Βεζούβιος...με όλο το θάρρος...τι λογαριασμός σου έρχεται? :P 8)

Superfunk είπε:
Ψηνει ομως ωραια τα λουκανικα.
...με τη δύναμη της σκέψης... ;)

marathon είπε:
Φίλε Βεζούβιος...με όλο το θάρρος...τι λογαριασμός σου έρχεται? :P 8)
Δυστυχως εισαι πολυ μικρος για να καταλαβεις οτι η συμπαντικη ΑΓΑΠΗ ειναι ΔΩΡΕΑΝ φιλος....

marathon είπε:
...με τη δύναμη της σκέψης... ;)
Ελπίζω να ομιλούμε περί χορτολουκάνικων έτσε γκουρού της σκέψης?

samy paraga είπε:
Ελπίζω να ομιλούμε περί χορτολουκάνικων έτσε γκουρού της σκέψης?
πολυ φοβαμαι οτι προκειται για...λειωμενα πτωματα κλεισμενα μεσα σε εντερο πτωματων...μαζι με ΠΕΘΑΜΕΝΑ αρωματικα χορτα...

τρομερα πραγματα...

gdevelek είπε:
σε αμερικάνικο site είδα τιμές μεταξύ $139 και $159 για όλα
Δεν τα λες και φτηνα αλλα ουτε και ακριβα.Οπως και να εχει αν μου δωθει η ευκαιρια θα παιξω με ενα για να μου φυγει η καψα οτι αυτο που ακουσα στο βιντεο μπορει να γινει και καλυτερο

messalion είπε:
Δεν τα λες και φτηνα αλλα ουτε και ακριβα.Οπως και να εχει αν μου δωθει η ευκαιρια θα παιξω με ενα για να μου φυγει η καψα οτι αυτο που ακουσα στο βιντεο μπορει να γινει και καλυτερο

Φίλως κακά τα ψέμματα,αν δε μάθεις το κόλπο Βεζούβιος με το φις στο πωπό και να ψήνεις λουκάνικα με τη σκέψη, όσα πετάλια και να πάρεις δεν................

samy paraga είπε:
αν δε μάθεις το κόλπο Βεζούβιος με το φις στο πωπό
Αυτά τα κόλπα φίλος...να τα μάθετε εσείς...που βάζετε κραγιον και μπλουζάκια Μαντόνα για να βγείτε στη σκηνή ;D

marathon είπε:
που βάζετε κραγιον και μπλουζάκια Μαντόνα για να βγείτε στη σκηνή ;D
Πρώην διδάσκαλε ,μιλάς με γρίφους και παραβολές που αναφέρονται σε ''άλλους'' γουρού ...................Πες μας πρώην Διδάσκαλε ,έστω κι αν δεν είσαι απ τον Ισημερινό ,επιτέλους δώστε τη γνώση στο κόσμο της ζυμπαντγκήζ μουΖικής

Δεν μπΥράζει που δεν είναι Παρασκευή όμως  ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back