Στο θέμα της "πένας" και ότι το GT-8 δεν ακούει' date=' η δική μου εμπειρία είναι διαφορετική. Πιστεύω ότι αφενός οφείλεται στην κιθάρα (μαγνήτες) και αφ ετέρου στην ρύθμιση του ίδιου του πολυεφφέ. Είχα την ευκαιρία να ψάξω πολύ το modeling της Roland μέσω του Cube 30 που επειδή δεν έχει έτοιμα προγράμματα μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω αρκετά με τα ποτενσιόμετρα και μπορώ να πώ ότι ακούει και με το παραπάνω (τουλάχιστον με τις δικές μου κιθάρες).[/quote']
Όταν λέω "ακούει" δεν αναφέρομαι στο να ανταποκρίνεται απλά σε όλες τις δυναμικές (αυτό συνέβαινε, κανένα πρόβλημα) αλλά στο να ανταποκρίνεται με διαφορετικό τρόπο σε κάθε δυναμική του παιξίματος, όπως γίνεται με μία λαμπάτη προενίσχυση, δηλαδή όσο "δίνεις" να "τσιμπάει"...

Με λίγα λόγια, το ηχόχρωμα της μου φάνηκε ενιαίο σε όλες τις δυναμικές παιξίματος.
Μπορεί να έφταιγε και η κιθάρα (blade νομίζω) αν και την άκουσα και μόνη της και είχε feeling. Επιφυλάσσομαι πάντως να την ακούσω με τη δική μου.
Επίσης, δεν δοκίμασα τα presets. Τα έβγαλα όλα OFF και έπαιξα μόνο με τη προενίσχυση. Ωστόσο, ήταν η πρώτη σύντομη εντύπωση που είχα και δεν αποτελεί "τεστ", απλά αυτό είναι το πρώτο πράγμα που δοκιμάζω σε ψηφιακά μηχανάκια.
Πάντως, εσύ που έχεις το μηχάνημα μπορείς να μας πεις περισσότερα κάποια στιγμή
Γεράσιμος