δεν εννοειται καθολου,το clean boost θα το βαλεις μετα τα βρωμικα πεταλια σου και πριν τα modulation,delay & reverb.;Εννοειται οτι η οποια επιλογη θα μπει στο τελος του chain.
Πόσο παραπάνω; ;DSuperfunk είπε:3.Καποιο dedicated booster οπως το Sparkle Drive που σου προταθηκε παραπανω
Το EP Booster γιατί δεν σου αρέσει με single coils? Αγόρασα -από περιέργεια- πριν μερικούς μήνες το SL Drive της xotic και έπαθα τέτοια πλάκα που σκέφτομαι να πάρω και ένα EP.Nestoras είπε:
M' αρέσει, απλά με το GE-7 κάνω καλύτερο shaping στα μεσαία και κόβω λίγο από τα πρίμα. Επίσης με ψιλοχαλάει το true bypass switch του EΡ, που κλικάρει, και με τους single coil ακούγεται ενοχλητικότερα.S9F είπε:Το EP Booster γιατί δεν σου αρέσει με single coils?
Thanks!Nestoras είπε:M' αρέσει, απλά με το GE-7 κάνω καλύτερο shaping στα μεσαία και κόβω λίγο από τα πρίμα. Επίσης με ψιλοχαλάει το true bypass switch του EΡ, που κλικάρει, και με τους single coil ακούγεται ενοχλητικότερα.![]()
Το GE7 ειναι απο τα λιγα πεταλια που πρεπει να βρισκονται σε ΟΛΕΣ τις πεταλιερες...in fact προχθες μου χαλασε το UD μετα απο 6 χρονια (κανει κρακακρουκα ο διακοπτης) και φευγω σουμπιτος να αγορασω ενα μια και μου ΕΛΕΙΨΕ τοσα χρονια...Nestoras είπε:M' αρέσει, απλά με το GE-7 κάνω καλύτερο shaping στα μεσαία και κόβω λίγο από τα πρίμα. Επίσης με ψιλοχαλάει το true bypass switch του EΡ, που κλικάρει, και με τους single coil ακούγεται ενοχλητικότερα.![]()
Κι εγω θελω βρωμια, ογκο και σκασιμο στον τονο μου, αλλα γι'αυτη τη δουλεια εχω μονιμα στην αρχη του chain αλλο booster, μονιμα ανοιχτο (always on). Ετσι παιζω χαμηλα απο το volume της κιθαρας για να εχω clean ηχο και δινω τερμα οταν θελω το γκαζακι στο τονο. Αυτο οταν εχω στο clean-crunchy καναλι τον ενισχυτη.Lord_Goumis είπε:Και εγώ το tc mini spark θα πρότεινα για την περίπτωση που ζητάς (clean boost/volume boost).
Δεν είναι το ''αγαπημένο'' μου boost επειδή προσωπικά θέλω το ''κατιτίς'' παραπάνω σε θέμα βρωμιάς ;D όταν boost-άρω για σόλο, αλλά για clean boost είναι ό,τι πρέπει.
δεν είναι σίγουρο ότι θα σου βγεί το ίδιο, καθώς άλλαξαν βέρσιον κάπου στο μεταξυ...Superfunk είπε:Το GE7 ειναι απο τα λιγα πεταλια που πρεπει να βρισκονται σε ΟΛΕΣ τις πεταλιερες...in fact προχθες μου χαλασε το UD μετα απο 6 χρονια (κανει κρακακρουκα ο διακοπτης) και φευγω σουμπιτος να αγορασω ενα μια και μου ΕΛΕΙΨΕ τοσα χρονια...![]()