Well θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους
@darshan: Βεβαίως είναι ο Adam Jones και πιστεψέ με έχω διαβάσει τα πάντα για τον τρόπο που παίζει

Το θέμα είναι ότι είναι τελείως διαφορετικές οι καταστάσεις του Jones από ότι οι δικές μου (λογικό). Θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω με παραδείγματα 1-2 καταστάσεις. Όταν πχ παίζω το solo από το smoke on the water, είναι τέτοια η φύση του ρυθμικού στην άλλη κιθάρα που και volume jump να μην έχεις πάλι ακούγεσαι μία χαρά (δεδομένου ότι πάντα μεταξύ μας υπάρχει καλή ισορροπία εντάσεων). Όταν όμως παίζω το Blind Man από Black Stone Cherry, και η άλλη κιθάρα είναι σε full gain ρυθμικό εκεί χρειάζομαι οπωσδήποτε volume jump και για να ακουστώ και για να βγει μπροστά το σόλο καθώς είναι και η φύση του κομματιού τέτοια. Κιθάρες χρησιμοποιώ 3 σε διαφορετικά κουρδίσματα (Jim Root tele σαν βασική με EMG 81/60, Charvel So Cal με τους μαμήσιους duncan distortion (αν θυμάμαι καλά) σε drop D, και μία partcaster strat με 81/81 σε drop C#). Ο έτερος αδελφός συνκιθαρίστας χρησιμοποιεί Axefx2 (direct στην κονσόλα για την ιστορία), μία Musicman JP6 και μία ibanez δεν θυμάμαι ποια. Απλά στο axefx είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις ότι θες, πόσο μάλιστα ένα καθαρό volume boost που χρησιμοποιεί στα σόλα του.
@S9F: Ήθελα να τη δοκιμάσω σήμερα αυτή τη λύση καθώς είναι το πιο πιθανό σενάριο, αλλά τώρα γύρισα από τη δουλειά, οπότε είναι απίθανο τέτοια ώρα σε πολυκατοικία να δοκιμάσω το οτιδήποτε. Θα κάνω κάποια video της επόμενες μέρες για τον SL5 και τον DSL5 οπότε θα το γράψω για να δούμε/ακούσουμε και τα αποτελέσματα.
@grorig: Την λύση αυτή την είχα προτείνει και εγώ, αλλά για άλλο λόγο. Κάποιος φίλος ήθελε εφε πριν την καμπίνα σε ενισχυτή χωρίς loop οπότε το bad cat το κάνει και αυτό αφού προσφέρει fx loop(!) τρελό, ωραίο, γ@μ@το και ακριβό

Η αλήθεια είναι ότι κανένα βρώμικο κανάλι που χρησιμοποιώ δεν είναι τρελά υπεροδηγημένο και πίστευα ότι μπορώ να βρω τρόπο να πάρω volume level up. Αν πχ είχα crankάρει το gain θα ήταν αδύνατο, αλλά από τη στιγμή που το χρησιμοποιώ σχεδόν στη μέση (μιλώντας για τον SL5 συγκεκριμένα) πίστευα ότι θα μπορούσα. Θα φανεί αυτό λίαν συντόμως.
@BillTrantos: AxeFx λέμε και κλαίμε