Βοήθεια για πεταλιέρα...

hand_of_god

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Γειά σε όλους, έχω το εξής πρόβλημα. Θέλω να αγοράσω πεταλιέρα αλλα λόγο του ότι δεν γνωρίζω πολλά θέλω την βοήθεια σας. Σκέφτομαι ανάμεσα στην Boss ME-50 και την Zoom gfx-5 ή 8 ή όποια άλλη νομίζεται. Αν γίνεται βάλτε ένα χεράκι.

Πεταλιέρα υπάρχει μόνο ΜΙΑ Η Vox Tonelab SE (όλες οι αλλες ακούγονται σαν τζιτζίκια μπροστά της!).Κάνει γύρω στα 550 ευρώ και αξίζει πολύ περισσότερο!!

ΕΙΔΗΣΗ: Η προαναφέρουσα πεταλιέρα έχει εξαντληθει. Καινούργια κομμάτια θα έρθουν από μέσα Γενάρη. Α ρε Superfunk, αγοραστικό πυρετό έχεις προκαλέσει :lol:

laptop με 1 giga ram και το guitar-rig της native instruments και go live.....(όσοι δεν το έχετε ακούσει ,τρεξτεεεε)άντε το πολύ μαζί με ενα καλό preamp αν και δεν το θεωρώ απαραίτητο ...

Γειά σε όλους' date=' έχω το εξής πρόβλημα. Θέλω να αγοράσω πεταλιέρα αλλα λόγο του ότι δεν γνωρίζω πολλά θέλω την βοήθεια σας. Σκέφτομαι ανάμεσα στην Boss ME-50 και την Zoom gfx-5 ή 8 ή όποια άλλη νομίζεται. Αν γίνεται βάλτε ένα χεράκι.[/quote']
Πες και ποσα χρήματα διαθέτεις ... αλλοιώς ο superfunk θα σου πει να αγοράσεις Tonelab SE :wink:

... και μάλλον θα έχει δίκιο. Πάντως τώρα που βγαίνει η Boss GT-8 θα πέσει πολύ η τιμή για την GT-6 (τουλάχιστον στα ιντερνετικά μαγαζιά)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back