- Πόντοι
- 78
Φίλοι μου μουσικοί γεια σας. Είμαι αυτοδίδακτος και ασχολούμαι εδώ και 4 μήνες με την ηλεκτρική κιθάρα (ακουστική παίζω αρκετά χρόνια ). Με την ηλεκτρική ανακάλυψα ότι τα ....δάχτυλα μου θέλουν δουλειά :'( Δουλεύω το guitar pro 6 με καλά αποτελέσματα συνάμα με βίντεο από διάφορα cover από κομμάτια που με ενδιαφέρουν ( tab διαβάζω αρκετά καλά).Θέλω λοιπών την βοήθεια σας στο πώς θα κάνω τα δάκτυλά μου γρηγορότερα και εάν γίνεται κάποιες κλίμακες που να της μάθω αλλά και συνάμα να κάνω εξάσκηση ...γρηγοράδας
Εδώ έχω ένα βίντεο που παίζω ένα κομμάτι που λατρεύω και στο τέλος του βίντεο φαίνεται το πρόβλημα μου http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N3yhISNb-IU#!. Εάν και ασχολούμαι λίγο καιρό με την ηλεκτρική πραγματικά την έχω λατρέψει.Με πένα τώρα παίζω πάντα έπαιζα με τα δάκτυλα αλλά σιγά σιγά την μαθαίνω εάν και έχω πολλές ...αστοχίες που με τα δάκτυλα δεν είχα. Τωρα έχω βγάλει κάτι κομμάτια του gary moore αλλά κολλάω ...στην γρηγοράδα . Εξάσκηση κάνω κάθε μέρα όλη την ελεύθερη ώρα μου. Οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες .Ευχαριστώ πολύ 

Τελευταία επεξεργασία από moderator: