Χάη
Θέλω να αρχίζω να μαθαίνω να παίζω ηλεκτρική κιθάρα, αλλά ψάχνω για μια φθηνή επιλογή
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι είναι το noiz αλλά αργά ή γρήγορα θα το πάρω το κολάι
Θενκς για την όποια βοήθεια![]()
για φθηνή κιθάρα και εξοπλισμό ψάχνωΚαλωσορισες. Το νοιζ ειναι ενα μουσικό φόρουμ. Ένας διαδικτυακός τόπος στον οποίο συζητάμε θέματα μουσικης, οργάνων, ήχων, τεχνολογίας κλπ. Μια μεγάλη παρέα είμαστε.
Φτηνή κιθάρα, ή φτηνό τρόπο εκμάθησης?
μου αρέσουν τραγούδια των smiths,cigarettes after sex κτλ .Γειά! Το Noiz είναι σελίδα για αγγελίες μουσικού εξοπλισμού και φόρουμ για τη μουσική τεχνολογία και άλλα διάφορα θέματα. Πες μου τι μουσική παίζεις να σου προτείνω κιθάρα...
Edit: Ναι, γράφαμε όλοι μαζί γιαυτο επαναλαμβανόμαστε
γενικά το budget μου είναι όσο το φθηνότερο τόσο το καλύτερο γιατί είμαι φοιτήτρια και με το ζόρι βγαίνει ο μήναςΠαιδιά καμιά άλλη έννοια?
Ετσι,λίγο πιό αφηρημένη?
Αγαπητό καινούργιο μέλος καλωσόρισες!
Αν δέν θέλεις στην τρίτη σελίδα να παρελάσουν μπροστά από τα μάτια σου κιθάρες των 2.000 e,που εμείς θα βρούμε τρόπο να παρουσιάσουμε σάν "οικονομικές",καθόρισε την αρχή και το τέλος του χρηματικού ορίου που θέλεις να κινηθείς.
Με τον καθορισμό του χρηματικού ποσού,μπορούν να εξεταστούν και λύσεις μεταχειρισμένων οργάνων που μπορεί να βρίσκονται τώρα ενεργές στις αγγελίες.
Το προσωπικό γούστο επίσης παίζει μεγάλη σημασία,γι αυτό αν είσαι ήδη λάτρης κάποιας συγκεκριμένης εταιρίας (Fender,Gibson) η σειράς/μοντέλου κιθάρας (Les Paul,Stratocaster) π.χ θα βοηθήσει σε πιό στοχευμένη αναζήτηση,σύμφωνη με τις προσωπικές σου προτιμήσεις.
Καλημέρα!γενικά το budget μου είναι όσο το φθηνότερο τόσο το καλύτερο γιατί είμαι φοιτήτρια και με το ζόρι βγαίνει ο μήνας
δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση σε μάρκα , αλλά είδα τις κιθάρες jackson που το σχήματα του είναι ουσιαστικά σαν Α και μου φάνηκαν πολύ badass
Μολις περιέγραψες τις Harley Benton, τσεκαρε τεςγενικά το budget μου είναι όσο το φθηνότερο τόσο το καλύτερο γιατί είμαι φοιτήτρια και με το ζόρι βγαίνει ο μήνας
Εδώ φτάσαμε να κυκλοφορούν PRS SE (Indonesia) 2100€...Έφτασε 300€ ο 50άρης ο Katana;!;!!!Ώρε που πάμε!
Έφτασε 300€ ο 50άρης ο Katana;!;!!!Ώρε που πάμε!
Ρε συ, λεει οσο πιο φτηνα γινεται και βγαζεις κουστουμι 500ευρω και θα το μετανιωσει αν παει πιο κατω;Νομίζω ότι μια telecaster θα είναι ότι πρέπει για τη μουσική που ακούς και φιλική για να ξεκινήσεις
Και αυτόν τον ενισχυτή:
σύνολο ένα πεντακοσάρικο, μην πας παρακάτω, σύντομα θα το μετανιώσεις