Vintage vs Modern vs VST

manosx

Soli Deo Gloria
Λύσεις
1
Πόντοι
1,518
Ενα ωραιο βιντεακι, στο τελειωμα a challenger appears

Υπαρχει χαρακτηριστικη διαφορα στις γενικοτερες χροιες, η εξελιξη των synthesizers δινει φανταστικα καινουργια ηχοχρωματα περα απο τα κλασσικα και δοκιμασμενα ( και πολυφορεμενα).

ΑποΨηΣ κιθαριστώνε δέχεστε; Στα σύνθια μου είναι πολύ πιο εύκολο να (από)δεχτώ/προτιμήσω το μοντέρνο σε σχέση με τον αντίστοιχο κιθαριστικό εξοπλισμό

Δεν υπαρχει ουτε ενας, που θα πει Οχι στο μοντερνο.
Δεν υπαρχει ουτε ενας, που δε θα χρησιμοποιησει το "παλιο"!!!!!
αλιως γιατι εχουν λυσαξει ολες οι εταιριες, με τον... Αναλογικο ηχο,,, και δωσ'του βιβλιοθηκες, και παρε εξτρα πακετα ηχων, και παρε γραφικα μηχανηματων... Οπως τον... Παλιο "καλο" καιρο,,,
καποιος τα αγοραζει ολα αυτα!
Υγ. Ειχα μια παρομια κουβεντα με τους Arturiαδες!!!!! εχω μπλεξει (με τη καλη εννοια) και με'κεινους τωρα!!!!!!!!!!
ενα απο αυτα που καταλαβα ειναι, οτι, ενα απο τα σημαντικοτερα πραγματα στη μουσικη παραγωγη ας πουμε, ας αφισουμε το live προς το παρον, ειναι το τι ηχο θελεις να βγαλεις. Σε τι " μουσικο περιβαλλον" θελεις να βαλεις αυτον που θα σε ακουσει. Παιζει τοσο μεγαλο ρολο πιστευω αυτο,,,

Last edited:
ΑποΨηΣ κιθαριστώνε δέχεστε; Στα σύνθια μου είναι πολύ πιο εύκολο να (από)δεχτώ/προτιμήσω το μοντέρνο σε σχέση με τον αντίστοιχο κιθαριστικό εξοπλισμό

Δεν ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει πραγματικα μοντερνος κιθαριστικος εξοπλισμος :ROFLMAO: Υπαρχει μονο μοντερνο hardware, που προσπαθει να εξομοιωσει ΠΑΛΙ τους ηχους του 1960- 1970
:ROFLMAO:

Αντιθετα τα plug ins ας πουμε στο βιντεακι, ΟΚ, τις ριχνουν τις κατσαβιδιες στα αυτια ΑΛΛΑ ειναι μια αλλη χροια, δεν ειναι η 667η version του twin reverb :ROFLMAO:

ν'αγιασει το στομα σου Μανο!!!!! ποιος συγχρονος κιθαριστικος εξοπλισμος!!!!!
ο θεος τους εδωσε τη φοριτοτητα ως + ! αρκει αυτο!!!!!
εκανα edit στο παραπανω ποστ, συμφωνεις σε αυτο το τελευταιο;

Εννοειται theo οτι ο οποιοσδηποτε ηχος τελικα θα εξυπηρετησει την ενορχηστρωση. Αν χρειαζεται ενας κλασσικος ηχος, ειτε αυτο ειναι vintage synth ειτε ενα πιανο ας πουμε, θα παμε σε αυτο χωρις δευτερη σκεψη.

Οι πιο μοντερνες χροιες με τη σειρα τους θα δωσουν ενα αλλο ηχοχρωμα, που αν καποιος του αρεσει η περιπετεια μπορει να το παρει και με κιθαρα :ROFLMAO: , βαζει ενα guitar to midi και του δινει και καταλαβαινει, αλλα οι περισσοτεροι προτιμουν τα κλασσικα, βασικα γιατι εχουν και ακουσματα κλασσικα, αν δεν ακους αντιστοιχα καινουργια πραγματα ή αν δε σε τρωει ο ποπος σου με πειραματα, μοιραια θα αρκεστεις στο δοκιμασμενο, οτι οργανο και να παιζεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back