Εννοείτε, δύο μοντέλα θα ταν αρκετά, ένα basic και ένα μπιμπλικέ υπερκομπλέ για τους απαιτητικούς.Εγώ προσωπικά δηλ. δεν έχω καμία διάθεση να ψάξω τι διαφορές έχουν
Ρε παιδιά αφού διαλέγουμε μουσικό όργανο με τα μάτια, τι συζητάμε για εργονομίες κ.λπ. ;
Μεταξύ μας, τι προσφέρει δηλαδή να βάλεις τα κουρδιστήρια στον καβαλάρη και τον καβαλάρη στα κουρδιστήρια?
Τι θα αλλάξει στο παίξιμό μου το ότι είναι thru body neck, θα παίξω εγώ πιό καθαρά και θα έχω καλύτερη άρθρωση απ αυτήν που απέκτησα ή δεν απέκτησα μετά από 50 χρόνια παίξιμο?
'Η θα γίνω Hiland ψωνίζοντας music man ή ακόμα χειρότερα Holdsworth παίζοντας Kiesel, ή Belew παίζοντας Parker?
Όλοι αυτοί ακούγονται ακριβώς το ίδιο με ο,τιδήποτε πιάσουν στο χέρι
Επίσεις με το zero fret δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις τα προβλήματα που έχει ενα κακοκομένο nut,χώρια που πας απο 12αρες σε 9ρες χωρίς πολλά πολλά
Μα γι' αυτό έγραψα για φαντασία.
Με τις παραπάνω ερωτήσεις σου δείχνεις ότι δεν σε εξιτάρει κάτι τέτοιο, αλλιώς δεν θα ρωτούσες, θα προσπαθούσες ενδόμυχα να φανταστείς την αίσθηση από μόνος σου.
Φαντάζομαι ότι όταν πήρες την Tele δεν αναρωτήθηκες αν .... οτιδήποτε.
Και εντάξει, πες ότι αυτό ήταν παλιά.
Όταν πήρες την epiphone κάτι σε έκανε να την επιλέξεις, πέρα από την τιμή της.
Τι να κάνω να πάρω την kiesel και να βάλω 11άρες ή 12άρες φλατ?
που ειναι λοιπον η πρωτοπορια;
που ειναι λοιπον η πρωτοπορια;
πηγε περίπατο;
Αν ειναι φτηνοτερη απο 335 να την παρω αλλα ηδη εχω τη dot . Προτιμω μια benedetto ετσι για φαντασιωσεις
Έχω την εντύπωση ότι αν είχα κάνει την παραγγελία στην fender, δεν θα ήταν λιγότερο από 4k.
Δυστυχώς, για όλες αυτές (Carvin, Warmoth) το κόστος του τελωνείου είναι απαγορευτικό.
Πολύ ωραίος συσχετισμός. Όντως.Η γνώμη μου είναι ότι μουσικό όργανο (και όχι μόνο αυτό) διαλέγουμε με την φαντασία.
Κι εγώ έχω "ακούσει" ότι ο τύπος είναι λίγο επηρμένος, μεγαλόστομος κλπ. Και μάλιστα παρέθεταν κι ένα factory tour ως παραδειγμα. Έκατσα το είδα όλο, οκ ο Μr Kiesel είναι λίγο φαφλατάς και πολύ παθιασμένος αλλά και υπερήφανος για την εταιρεία του. Δηλ. κλασσικός Αμερικάνος. Εγώ μια χαρά τον είδα, παρακολούθησα όλο το tour, είδα πώς δουλεύουν και τι είδους βιοτεχνία έχουν. Εξακολουθούν κι επιμένουν να κάνουν κιθάρες στο Δυτικό κόσμο, εκεί όπου δεν συμφέρει πλέον να παράγεις ΤΙΠΟΤΑ, παρά αέρα κοπανιστό και να προσφέρεις υπηρεσίες. Οι κιθάρες τους είναι υπόδειγμα για άλλους πιο δεινόσαυρους. Δεν έχω ακούσει ούτε μια φορά παράπονο από ιδιοκτήτη, μάλιστα όσοι πάτησαν το κουμπί (buy) τους ήρθε ένα όργανο πάρε-παίξε. Ούτε tweaks ούτε εγκλιματισμοί, ούτε ρυθμίσεις. Και το βασικό, ότι γίνονται σε τιμές προσιτές, ειδικά για τον μέσο Αμερικανό/Ευρωπαίο. Δηλ. η επιτομή της αποτελεσματικής μαζικής παραγωγής. 'Εχω την εντύπωση ότι αν αλλάξει προφίλ και μπει σε διαδικασία distributing με μεσάζοντες και deals σε καταστήματα οι τιμές του αυτομάτως θα είναι 20-25% πάνω. Επίσης, το βασικό, δεν θα ΜΠΟΡΕΙ να καλύψει τη ζήτηση, θα αναγκαστεί να ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ σε κάτι που θα αυξήσει την παραγωγή αλλά θα μεγαλώσει και το κόστος παραγωγής σε βαθμό να μην τον συμφέρει όλο αυτό. Και αυτό εγώ το σέβομαι.Έχω ακούσει άσχημα λόγια για την Kiesel κι εγώ, όχι μόνο για την εταιρία, αλλά και για τον κ.Kiesel