Vintage 80's Super Strats Teaser Thread ;)

Status
Not open for further replies.
anjelinio είπε:
Δεν έχω καμμία όρεξη πλέον να συνεχίσω αυτή τη "συζήτηση", να 'σαί καλά.  
Προφανως κ πειραχτηκες,σορι αδερφε   :-\
Μου αρεσει απλα να κουβεντιαζω αλλα δεν ειχα σκοπο να σε "διωξω" απο την συζητηση το αντιθετο μαλιστα,μου φανηκες πολυ ενδιαφερον τυπος κ απλα μοιραστηκα καποιες γνωσεις κτλ.. Πανω απ'ολα ομως ειπα απλα την γνωμη μου.

Σορι κ παλι

Και μια ωραια παλια αναμνηση για να το ελαφρυνουμε λιγακι   :)

O "CC" με μια Nagel graphic GunSlinger :)

BC_Rich_Times_198910copy.jpg

Στο βιντεακι προσφορα του Stinky θα την δειτε (παρομοια) "εν δραση"

http://www.youtube.com/watch?v=oRJBVTheO88

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η αλήθεια είναι Κωστή ότι μάλλον "πλήρωσες" νεύρα , που προέρχονταν απο μερικές κακές εβδομάδες στη δουλειά, στη μπάντα, στο σπίτι κτλ. κτλ.

Συγνώμη κι απο 'μένα φίλε, τα παρα-πήρα άδικα ... πάμε παρακάτω :]

anjelinio είπε:
Η αλήθεια είναι Κωστή ότι μάλλον "πλήρωσες" νεύρα , που προέρχονταν απο μερικές κακές εβδομάδες στη δουλειά, στη μπάντα, στο σπίτι κτλ. κτλ.

Συγνώμη κι απο 'μένα φίλε, τα παρα-πήρα άδικα ... πάμε παρακάτω :]
Δεν μου'πες γουσταρες το τραγουδι? :D

Πω πωωωω ... Bonfire ... όταν βγάλανε αυτό(;) το δίσκο ήμουν τρίτη γυμνασίου και με είχαν  α ρ ρ ω σ τ ή σ ε ι !  Απο τα διαμαντάκια της εποχής, σίγουρα. 

Μην ξεχναμε τις θεες Vandenberg !!

Πρωτα η Puzzle :

vandenberg_puzzle.bmp

Μετα η μεταγενεστερη και φθηνοτερη εκδοση :

peavey-v-d.jpg

Μια Customια ανεπαναληπτη !!!

45714-1.jpg

Mια πιο "pozer" :

160283172270-1.jpg

Και η κλασσικη (που εχω ;D) :

1104425415_icturesJag.jpg

Δωρο ο Vandenberg!!

YΓ : Οποιος εχει Vandenberg Puzzle, ή Vandenberg ασπρη, ΔΕΝ θελει να μου το πει!!

Μιας και το ανεφερες για τις vanderberg κατσε να δεις....

dsc08047n.jpg

peavey V-type limited

Charvel Model 4

Kramer του 99' korea (πιθανοτατα..Περισοτερα στοιχεια δεν υπαρχουν....οποιος ξερει κατι....ευπροσδεκτο)

Ωραια τριαδα δεν ειναι???

κατσε και μια πιο καλιτεχνικη αφου σαρεσει.....

dsc08043.jpg

Αυτη η slinge στο επος τον bonfire ειναι ιδια με αυτη που χαλβαδιαζαμε.

Κουκλες οι βαντυ, αλλα η παζλ δεν μου κανει κλικ.

Ed Hunter εισαι το παλικαρι που επεζε στο διαγωνισμο κιθαρας στις 4 εποχες ε? Το ενιωσα απο το cover στον νεκ μαγνητη ;)

Mην ξεχναμε και τις κουκλαρες ibby την περιοδο που ειχε το usa custom shop. Κηνυγουσα μια παλιοτερα στο ebay αλλα την εχασα για λιγο...

USA1.JPG

Oχι δεν ημουν εγω αυτος...Ο κολητος μου ηταν...Οντως αυτο το cover ειναι μοναδικο..... ;D

Εκεινη την μερα ημουν τεζα αρρωστος και δεν γινοταν να ερθω...  :(

επαιξες και εσυ εκει??

Και για να μην ξεχνιομαστε....

0996608306lg.jpg

και αυτη....πανεμορφη....αλλα οχι δικια μου...Ειχα βρει μια πριν παρω την charvel αλλα δεν εκατσε τελικα.... Kramer Focus 3000....Την βρισκω πανεμορφη....

kramerbodyimg.jpg

Κωστα αυτη την Ibby την εχει ο Uber απο Shred  :)

Ειναι λιγο αβολο τοσο κοντα στο χερι το Volume knob..

Σουπερ οι παλιες USA Custom (assembled απλα ηταν στην Cali αλλα κ παλι ηταν σουπερ)

Το μονο που με χαλαει διαχρονικα στις Ibanez ειναι το headstock..

Κουκλες κ οι Vandy μου αρεσουν πολυ αλλα 24.75 με 24 ταστα δεν μπορω να εχω πανω απο μια,προτιμω το στανταρ 25.5 με 22 :-\

DSC01941.jpg

Οχι οχι... Εκανα την επιτροπη με τους αλλους τους ρεμπελους και στην ουσια του στερησαμε το μπουκαλι :-[ Αλλα ειναι πολυ ωραιος παιχτης!

Ρε παιδιά, μιας και είδαμε Vandenbergs ...

MAEGuitars_Vandenberg_Quit_Top.jpg

... δεν ξέρω τί να πώ μπροστά σε αυτή την κιθάρα ... σε quilt top είναι απλώς ... άλλο  :D

Βρήκα τη φωτό μετά απο αρκετή ώρα σε ένα site maeguitars.com  http://www.maeguitars.com/pop_peavey.htm που είναι η σελίδα που δείχνει .. αυτές που έχει πουλήσει ήδη ...  :-X ... καταραμένος να είναι ο Bjorn (Sweden) !!!

Μαμα τα.. :o

Eιδικα αυτο το full bound μανικι ειναι
all the money   :)

anjelinio είπε:
Ρε παιδιά, μιας και είδαμε Vandenbergs ...

MAEGuitars_Vandenberg_Quit_Top.jpg

... δεν ξέρω τί να πώ μπροστά σε αυτή την κιθάρα ... σε quilt top είναι απλώς ... άλλο  :D

Βρήκα τη φωτό μετά απο αρκετή ώρα σε ένα site maeguitars.com  http://www.maeguitars.com/pop_peavey.htm που είναι η σελίδα που δείχνει .. αυτές που έχει πουλήσει ήδη ...  :-X ... καταραμένος να είναι ο Bjorn (Sweden) !!!
Ω ρε μαγκα! Τι κουκλι ειναι αυτο??? Δεν εχω ξαναδει μη solid colour vandy... :o

παιδες πολυ ωραιο θεμα, να προσθεσω και εγω με την σειρα μου το λιθαρακι μου αν και ειναι παρτκαστερ δικης μου κατασκευης, με βοηθεια απο τον κουρμπη σε διαφορα πραγματα, σας παρουσιαζω την δικη μου σκοπια για τα 80'ς.... εκει που ο vai συναντα τον EVH....

την αποκαλω τυρμπο-φρανκενστρατ γιατι με τους μαγνητες και τα ηλεκτρολογικα που εχει απλα δεν σταματαει το γκαζι της....
07022010227.jpg

Stinky φίλε, πέρισυ που έψαχνα για vandie άφησα μια τέτοια να φύγει γιατί και καλά είχα "limit up" 1000Eu ... και πουλήθηκε τελικά ... 1050-κάτι ... κλαίω ακόμα, θα ήταν το καλύτερο ενθύμιο της οικονομικής κρίσης :D

ValteR είπε:
παιδες πολυ ωραιο θεμα, να προσθεσω και εγω με την σειρα μου το λιθαρακι μου αν και ειναι παρτκαστερ δικης μου κατασκευης, με βοηθεια απο τον κουρμπη σε διαφορα πραγματα, σας παρουσιαζω την δικη μου σκοπια για τα 80'ς.... εκει που ο vai συναντα τον EVH....

την αποκαλω τυρμπο-φρανκενστρατ γιατι με τους μαγνητες και τα ηλεκτρολογικα που εχει απλα δεν σταματαει το γκαζι της..
Απο τί προήλθε Valter ? Βλέπω japan strat απο κάτω, και dimarzios ? To FR ?

οχι δεν εχει japan strat εχει αμερικανικο μπρατσο, σωμα 2 κομματια swamp ash

FR  ειναι Gotoh που βγαζει ματια, (για μενα πολυ καλητερο απο το οριτζιναλ)

μαγνητες εχει evo2 -fast track - fred με 500αρια ποτς , ena 1000ari πυκνωτη και ενα on/0ff switch για να σπλιταρουν οι διπλοι σε μονους. το tone einai push/pull και οταν ειναι πανω μιχαρει τον bridge με τον neck..... πως σου φαινεται?

Παιδια παρακολουθω το θεμα με μεγαλο ενδιαφερον μιας και γουσταρω πολυ τη μουσικη αυτης της περιοδου. Αν και παιζω διαφορετικη μουσικη, το metal οπως το γνωρισαμε μεσα απο τα 80'ς, θα ειναι παντοτε μια απο τις μεγαλες μου αγαπες.

Ειμαι κατοχος μιας superstrat, οχι κατι εξεζητημενο, (esp m-2 deluxe/custom) και με την πρωτη ευκαιρια θα ποσταρω φοτο.

keep this thread going!

φιλε βαλτερ ωραιο το κιθαρονι ;)

edit: να ποσταρω και μια φοτο απο μια super super strat που μαλλον ολοι θα αναγνωρισετε

http://api.ning.com/files/i1SNPRpsLb8ycz2-*yMplRL2qmO83a7S3zDUt0MLCKf0AXH8sSM2JBVGgaJfHGGIzAJHpMlvKx3Xm3Agzytuil-8zLiAVDtn/richiesamborakramerdouble.jpg[/img]

Τρελο "τσεκουρι" η VH1- Μeany Strat φιλε Valter. :)

Sambora rulez κλασσικα :D

Συμφωνω για το Gotoh..Η ποιοτητα τους ειναι αξεπεραστη.

Οι Gunners μου εχουν κ οι 2 το πρωτο Edge tremolo made by Gotoh τελη 80 κ μετα απο 20 χρονια δεν εχει καν ξεθωριασει το χρωμα απο τα fine tuners!!

Πολυ ανωτερη ποιοτητα.

DSC02389.jpg

ValteR είπε:
οχι δεν εχει japan strat εχει αμερικανικο μπρατσο, σωμα 2 κομματια swamp ash

FR  ειναι Gotoh που βγαζει ματια, (για μενα πολυ καλητερο απο το οριτζιναλ)

μαγνητες εχει evo2 -fast track - fred με 500αρια ποτς , ena 1000ari πυκνωτη και ενα on/0ff switch για να σπλιταρουν οι διπλοι σε μονους. το tone einai push/pull και οταν ειναι πανω μιχαρει τον bridge με τον neck..... πως σου φαινεται?
Δεν την τσιγκουνεύτηκες :) ... όπως τα 'πες, ο Vai συναντάει τον Eddie !

Ακούγεται χαμελαίοντας με αρκετές επιλογές, τί εύρος σου βγάζει; Θέλω να πώ, σίγουρα έχεις eddie, vai, maiden(!) ίσως ήχους και λοιπά distorted, αλλά π.χ. ... πως αντιδρούν οι evo στο volume knob ? O FS στη μέση τί λέει; o fred blues-άρει?

τι παίζει; :D

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back