Vintage 80's Super Strats Teaser Thread 2

που ετρεξες και τον βρηκες ρε αυτονα ; πηγες διακοπες στην χαβαι ;

ελα ρε δειξε ποσο θα μας ταλαιπωρησεις ;;; Πες μου οτι  πηρες καμια shredder η Καμια k2 να τρελαθουμε τελειως !!!

Shredder custom green flake - Την εχει φτιαξει για το Namm 2010 οπως φαινεται κ στην φωτο :) 

Μολις ερθει με το καλο θα ποσταρω  :)

Kαιρο εχω να ποσταρω! Αυτος ο στρατος με εχει αφησει πισω, πηρα μεταθεση στο σπιτι μου και παλι κιθαρα δεν ακουμπαω και πολυ...

Καταραμενη οικονομικη κριση, δεν βλεπω και πολυ κινηση στο thread. Παλιοτερα καθε μερα ανεβαιναν και κανα δυο καινουρια αποκτηματα ;D

Κωστα με το που την παρεις περιμενουμε να την δουμε και φατσα!

Αληθεια εχει καμια διαφορα απο μια Nightswan?

ζηλεψα κ εγω κ ειπα να ανεβασω καμια φωτο απο τα shredding εργαλεια μου!

ESP Horizon FRII (quilted maple top,3 piece maple neck through,mahogany wings)

Squier Bullet

ESP MII custom deluxe (ash Body)

Λιγακι σκοτεινες βεβαια...

P1010315.JPG

P1010316.JPG

P1010318.JPG

P1010317.JPG

rista είπε:
ζηλεψα κ εγω κ ειπα να ανεβασω καμια φωτο απο τα shredding εργαλεια μου!

ESP Horizon FRII (quilted maple top,3 piece maple neck through,mahogany wings)

Squier Bullet

ESP MII custom deluxe (ash Body)

Λιγακι σκοτεινες βεβαια...
:D :D :Dη αριστερη τα σπαει ασχημα...... :D :D :D

γεια σας παιδιά,

ανεβάζω και γω κάποιες photo από την καινούρια μου αγάπη

kramer pacer deluxe του 87  :) :)

198594_1954358741333_1313619488_32337440_2191441_n.jpg

198226_1954358621330_1313619488_32337439_5975201_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μεγειες φιλε, super είναι (και hot χρωματακι..!!)!!

Τι serial number έχει? Πρέπει να είμαστε κοντα (E 8585)

το serial ειναι Ε9416 παιζει να ειναι και της ιδιας χρονιας με τη δικια σου δηλαδη.

Ευχαριστω πολυ και σε σενα καλοπαιχτη .

Ξερεις μηπως σε τι αλλα χρωματα ειχε κυκλοφορησει αυτο το μοντελο?

Όντως είναι πολυ κοντα! Ίδια χρονιά (87) εννοείται, μη σου πω και ίδιο μήνα! :D

Την έχω δει σε λευκό, κρεμ (δικιά μου), μπλε ηλεκτρικ, ένα περίεργο πράσινο-μπλε περλε, κόκκινο περλε και το δικό σου... Φαντάζομαι θα υπάρχουν και αλλα..

Να δεις που θα βγουμε και σοι στο τελος φιλε chris χαχα

Εχω ενα κουιζ για τους ψαγμενους του φορουμ (δεν ειναι ακριβως κουιζ βεβαια γιατι δεν ξερω την απαντηση), αν μπορει να καταλαβει κανεις τι κιθαρες εχουν οι 2 ελληνες κιθαριστες του video (το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι ειναι 80'ς superstrats)

ogunsoto9 είπε:
Να δεις που θα βγουμε και σοι στο τελος φιλε chris χαχα

Εχω ενα κουιζ για τους ψαγμενους του φορουμ (δεν ειναι ακριβως κουιζ βεβαια γιατι δεν ξερω την απαντηση), αν μπορει να καταλαβει κανεις τι κιθαρες εχουν οι 2 ελληνες κιθαριστες του video (το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι ειναι 80'ς superstrats)

Ο Terry λογικά θα ξέρει

ogunsoto9 είπε:
Έχοντας δει ένα άλλο σημείο του συγκεκριμένου live στην tv, θυμάμαι αρκετά καλά ότι η κιθάρα του Ρακιντζή ήταν απ τον Καγμάκη. Ο άλλος κιθαρίστας, ίσως να έπαιζε με carvin, ίσως και όχι, δεν θυμάμαι...

Μιας και το ξεθαψατε το θεμα να μοστραρω και την καινουρια μου mockingbird  8)

248139_10150214290688188_783123187_6944985_5754343_n.jpg

Kαι για οσους δεν το ειδαν, εχουμε φτιαξει με τα παιδια ενα ωραιο γκρουπακι στο facebook με τιτλο Greek Superstrat Division με μπολικο υλικο απο τις κιθαρες μας, polls, reviews, καμμενες συζητησεις κ.τ.λ.

Οποιος ενδιαφερεται ας κανει join

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_120378394651898&ap=1

Αν θυμάμαι καλά, η κιθάρα που κρατάει ο Μάνος στο πιο πάνω video είναι Swamp ash warmoth σώμα, Kramer μπράτσο (maple-maple), floyd rose (φυσικά) και μαγνήτες νομίζω Tonezone-classic stack-fast track.

Είναι η κιθάρα που αργότερα χρησιμοποιούσε στην Αρχιτεκτονική στον νέο κόσμο και είχε πλέον χρώμα ξυλέ και full humbucker neck (Evo I).

Βέβαια επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια μπορεί πολύ απλά να κάνω λάθος στα παραπάνω…  ;D ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back