Vintage 80's Super Strats Teaser Thread ;)

Status
Not open for further replies.
Εαν ολα πανε καλα σε 10-15 μερες θα ειναι σπιτι.. Swan '88 Custom Knapp Lightin' graphic.. :) http://www.vintagekramer.com/night.htm

Δεν πιστευω να ειδε κανεις σας καμια μαυρη γατα σημερα  :D

SwanandSustanior005.jpg

SwanandSustanior002.jpg

Οι διαφορες αναμεσα στην απλη stock Lighting κ στην Custom Knapp one

lightningdiffsm-1.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Mαζευω τα σαγονια μου απο το πατωμα, και κατεβαζω ενχειριδιο διαρρηξης σπιτιου σε 10 απλα βηματα!!!!

Μεγιά Κώστα!

Στο ebay δεν ήταν αυτή;

Stinky είπε:
Mαζευω τα σαγονια μου απο το πατωμα, και κατεβαζω ενχειριδιο διαρρηξης σπιτιου σε 10 απλα βηματα!!!!
Xαχαχα  :D Οταν εισαι ετοιμος στειλε μην κ θα σου βρω ιδιαιτερη κιθαρα,μην σε νοιαζει τπτ - thumps up

Panagiotisrx7 είπε:
Μεγιά Κώστα!

Στο ebay δεν ήταν αυτή;
Οχι αδερφε οχι,δεν ειναι απλη Lighting σαν αυτη που ειναι στο feebay. :)Πρεπει να σου πω οτι εχω αγορασει μια φορα μονο κιθαρα απο το ebay.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχει κάνα site ο «προμηθευτής» σου να χαζεύουμε;;;

δες για ανταλλαγες στο kramer forum ή στο meanstreet guitars

Έ όχι ρε γαμώτο… γιατί έβαλες αυτά τα link;;;

Περιμένω να δέσω μια super strat, θέλω καινούργιο μοτέρ στ’αμάξι, θέλω Axe Fx και μου βάζεις και αυτά;;;

Κλάψ…να δω τι θα πρωτοκάνω…

Ksekourdistos είπε:
kramer forum
Nαι εκει ειναι πολυ καλα αλλα δεν εμπιστευονται ευκολα ετσι ενα νεο μελος  :-\ Υπαρχουν κ αλλα πολλα Fora(Jem,JCF κτλ) θελει χρονο ομως δεν αγοραζεις ετσι απλα λες κ πας στην λαικη,θελει χρονο να σε γνωρισουν,να τους γνωρισεις κτλ.
ΥΓ Ο Mitchel δεν εχει πια Kramer να πουλησει παρα 2-3 Ripley(εαν διαθετεις 4Κ$  :))

Kostas-5150 είπε:
Τhe deal went south..Οποτε ακυρο παιδες.. :-[

Δεν πιστευω να ειδε κανεις σας καμια μαυρη γατα σημερα  :D
Και το'πα ρε γμτ.. :o

SwanandSustanior005.jpg

SwanandSustanior002.jpg

Οι διαφορες αναμεσα στην απλη stock Lighting κ στην Custom Knapp one

lightningdiffsm-1.jpg

Σουπερ δειχνει. H reserve πρεπει να ειναι γυρω 1200$ οποτε μια χαρα.

Ειναι Holy grail οργανο για εμας τους metalheads,αξιζει να την παρει οποιος ενδιαφερεται.

ΥΓ Μην πετατε λεφτα σε φθηνα καιν.οργανα..Καντε υπομονη μαζεψτε κατι παραπανω κ παρτε κατι σαν κ αυτο,ειναι κ επενδυση..Δεν χανεις ποτε.

ΥΓ Περι Warmoth Πανο - Δινεις 1000$+ για κατι καλο αλλα διχως το απαραιτητο vibe,ονομα,μεταπωλητικη αξια..κ ειναι κριμα. :-\ Ελπιζω να αποδειτει keeper κ να μην χρειαστει να την βαλεις ποτε αγγελια..

Kostas-5150 είπε:
ΥΓ Περι Warmoth Πανο - Δινεις 1000$+ για κατι καλο αλλα διχως το απαραιτητο vibe,ονομα,μεταπωλητικη αξια..κ ειναι κριμα. :-\ Ελπιζω να αποδειτει keeper κ να μην χρειαστει να την βαλεις ποτε αγγελια..
Κώστα και εγώ αυτό ελπίζω, θέλω να πιστεύω πως θα είναι αρκετά versatile σαν όργανο και να με κρατήσει μακριά από άλλες αγορές.

Βέβαια όργανα όπως αυτού του topic, είναι fetish και σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρω ένα αλλά ας όψεται το RX7 που και αυτό θέλει modifications…  ;D ;D ;D

Τι να σας κάνω τώρα μου λέτε;

Κώστα, ήθελες τη Stealth εν δράσει......πάρε τη Swan. H φωτό είναι του 1997.

HarryLive3.jpg

Ρε καφρε βλεπω καλα, εχωσες και τριτο μαγνητη η μου κανουν κολπα τα ματια μου?

Χθες επιτελους πηρα και τη δικια μου συναρμολογημενη!

P1010073.jpg

ΩΩΩ αγοριμ, καλορίζικη, καλοτάξ (υ) δι ;D, καλογ.....

πανέμορφη.

Οσο για το "τρίτο" μαγνήτη ευθύνετε ένας παλιός φίλος του mscmkr, που ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.

Nα σαι καλα Regent! Εχω παθει την πλακα μου, απο χθες την αφησα μονο για να κοιμηθω :P

Regent είπε:
Τι να σας κάνω τώρα μου λέτε;

Κώστα, ήθελες τη Stealth εν δράσει......πάρε τη Swan. H φωτό είναι του 1997.

HarryLive3.jpg

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Τι κιθάρα ήταν αυτή...

Μεγειά Stinky! Κουκλάρα...!!! Καλά χωσίματα!

Μαμα τα Μπαμπη..Μπραβο ρε φιλε μαμω τις φωτο (Δεν εχει smilies παλαμακια τι να κανω χαχα :))

ΥΓ Γιατι ομως την εβαψες ρε φιλε..?? ???

Θα έπρεπε να είχε ήδη ο vthomas βάλει μερικές φωτό, γιατί μόλις την πήρε στα χέρια του, αλλά μιας και κοίταγα το thread ... :]

IMG00016-20090906-1658.jpg

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back