Vintage 80's Super Strats Teaser Thread 2

Καλα, η Vintage Lighting απλα ΔΕΝ παιζεται....Niko23, αν ποτε, ξερεις εσυ.. ;) ;)

Η Pacer αν ειχε maple ταστιερα ηταν δικια μου, στεγνα..

Kostas-5150 είπε:
Nα βρεις Pacer deluxe NOS ειναι μεγαλη κω#$φαρδια  :) Εαν ημουν στην αγορα θα την ειχα φερει εδω σιγουρα.

Chris η Lightin που εδωσα στον Niko23 ηταν κ ειναι πολυ καλυτερη πιστευω απ'αυτες τις RI,ασε που οι τελευταιες δεν εχουν κ τα σωστα specs..

Oι κεραυνοι ειχαν ενα flip flop εφε,προσεξε στην φωτο τον επανω κεραυνο πως δειχνει που σκαει το φλας σε σχεση με τον κατω

DSC02339.jpg
πωπω τι εργαλειο ειναι τουτου...κώστα πολλες φωτιες μας αναβεις κ δεν εχει μεινει μια... ;D ;Dο μαγνητης τι ειναι??

Kαι ερωτω... Τι διαφορες εχει η pacer με μια focus 1Κ? Νταξει η μια japan η αλλη "american" και διαφορετικοι μαγνητες. Αλλα ουσιαστικες διαφορες στην κατασκευη υπαρχουν?

Γιατι αν δεν υπαρχουν περνεις μια F1000 πετας μαγνητακια, και εχεις pacer...

To american το εβαλα σε εισαγωγικα γιατι δεν ειναι made in usa... Aν δεν κανω λαθος η voyager μου ειναι true αμερικανα

Ναι Κωστα καπως ετσι ειναι,οι διαφορες μεταξυ τους ειναι στα ηλεκτρικα κ στα χρωματα κυριως.

Οriginal USA made Kramers βγηκαν εως το '85,μετα American series μονο,δηλαδη Japan ESP parts αλλα μονταρισμενα,βαμμενα κτλ στο New Jersey.

Ολα αυτα βεβαια μεχρι τελος '89,μετα τεζα ο καμπουρης.

Το τελευταιο μοντελο που εβγαλε η American Kramer ηταν η ProAxe το '89.

DSC02021.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Aυτή η Bc Rich έχει killer graphic. Αλλά ο κύριος λόγος που την πήρα, και ενώ ήμουν ήδη overloaded με κιθάρες, είναι ο Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ λαιμός. Να είσαι καλά Κώστα  ;D

Ωραια Pacer Custom I αλλα πολυ ακριβη παντως..

Τι να πω.. Πριν ενα χρονο παιζει να επαιρνες κ 2 με τοσα χρηματα  ???

Παντως το χρωμα μου αρεσει πολυ,ειχα μια Baretta σε Flip Flop blue

DSC02001.jpg

Ιδια με τη δικη μου ειναι αυτη σε αλλο χρωμα.Παρα πολλα ζηταει ο τυπος παντως συνηθως τις βρισκεις κατω απο $500. :P

ericsonCard_073.JPG

οχι αλλο κιθαρες με ζαλισμενους μαγνητες !!!  ;D

δεν εχω πιασει κιθαρα με τον bridge εν γωνια. εχει ουσιαστικη διαφορα στον ηχο ή ειναι καθαρα θεμα ποζεριας ?

Mπα μαλλον το δευτερο,υποτιθεται οτι οταν δεν υπηρχαν οι Floyd Spaced μαγνητες,εαν δεν ηταν λιγο στραβος ο humbucker δεν ευθυγραμιζονταν οι 2 Ε χορδες επανω απο τους πολους..EVH theory

Δεν ξερω..διαλεξε κ παρε  :)

Παντως δειχνει ωραια  :D

Ειχα διαβασει αρκετα παλια καπου περι αρμονικων,οτι δηλαδη ο στραβος hum βγαζει καλυτερα τις αρμονικες...δε ξερω αλλα αποψη μου ηταν παντα πως απλα πηραν το κλασσικο SSS configuration απο τις Stratocaster και αντι για single πισω βαλανε hum.

Αυτος εδω ο τυπος παντως πρεπει να τραβηξε μεγαλη "σουρα" οταν αποφασισε να καταστρεψει μια Baretta μ αυτον τον τροπο...μαλον ντιρλα θα ηταν κι'οταν αποφασισε να την βγαλει με αρχικη τιμη πωλησης $5,150 για να πλησιασει πιο κοντα στον EVH!

Ειδε οτι δεν επιασε το κολπο και κανει και σκοντο τωρα!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

http://cgi.ebay.com/Eddie-Van-Halen-EVH-Kramer-Baretta-Autographed-/160430833504?cmd=ViewItem&pt=Guitar&hash=item255a6c3f60

ThePilgrim είπε:
με τοσα chips που χει πας άνετα και καζίνο  ;D
Oχι αυτη η PCI ειναι εξαιρετικη κ αρκετα σπανια,δεν εχει στοκ μαγνητες αλλα μικρο το κακο.Ο(Η) seller ειναι κοπελα btw κ ειναι γνωστη απο ξενο φορουμ,οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα πμ,ισως μπορουμε να την παρουμε κ με λιγοτερα. :)

Δεν μου γεμιζουν το ματι oι Nuno... Μπορει να σπερνουν δεν λεω αλλα πολυ φτωχες για τα λεφτα τους ;)

Ναι, δεν έχουν κάτι πάνω που να αιτιολογεί την απογειωμένη τιμή

Καιρο ειχα να δω τον Αντωνη με τη Lightning του.Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν ο πρωτος που ανεβασε Nightswan επι σκηνης στην Ελλαδα.

MitzelosSwan.jpg

Cool! Θεωρω οτι παραπεμπει σε αλλα ειδη μουσικης απο αυτο του Μιτζελου, αλλα οπως και να χει ειναι ευχαριστο θεαμα μια Swan επι σκηνης!

Μοντιφαρισμενη και αυτη.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back