Βίντεο κλιπ από σημερινό live

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
688
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα

Attachments

• att.YMq4wS6SKvDduQZFQAAeLhOM2_NMTBByuTv3oARFC3g.mov
    20.4 MB
  • att.OKxdhv8iiMW9B81VWl-seEwi6r2uXfxVH2cnpODGXuE.mp4
    24.7 MB
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
έκανα τις πρασινάδες μου αλλά δεν πειράζει… 
Μια χαρά ήταν και προσωπικά δεν έχω να σχολιάσω κάτι για το παίξιμο. Άλλο τράβηξε το ενδιαφέρον μου... 

Μια start στο χέρι, μια παρκαρισμένη από πίσω (δεν ξέρω αν ήταν δική σου και η SG) και ούτε μια... tele; ?

The spell has been broken; ?

Σουπερ. Μιας και τραγουδάς και παίζεις θα πρότεινα την χρήση μικρού τάμπλετ στην βάση του mic. Mε ένα setlist helper ή song book pro θα είσαι άρχοντας... 

• Ευχαριστώ
Reactions: gkourmoul1
Ωραίος Γιώργο!!!!

Μπράβο σας!!!!!

Καλή χρονιά !!!❤️

• Ευχαριστώ
Να σαι καλά Κώστα!

Σουπερ. Μιας και τραγουδάς και παίζεις θα πρότεινα την χρήση μικρού τάμπλετ στην βάση του mic. Mε ένα setlist helper ή song book pro θα είσαι άρχοντας... 

Σωστό αυτό που λες, αλλά με 2-3 λαιβ τον χρόνο,  και με λίγα κομμάτια κάθε φορά δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο. 

• Like
Reactions: John Goumis
Να σαι καλά Κώστα!

Σωστό αυτό που λες, αλλά με 2-3 λαιβ τον χρόνο,  και με λίγα κομμάτια κάθε φορά δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο. 

Κακώς. Έπρεπε να παίζετε πιο συχνά. Κρήτη δεν είσαι? Δεν έχει τουριστική σεζόν? Δεν λέω ότι είναι εύκολο με δουλειά και οικογένεια αλλά μια φορά την βδομάδα μες την σεζόν με τρίο ευέλικτο σχήμα μιας και τραγουδάς πολύ καλά, θα μπορούσες να παίζεις...

• Like
Υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις (καλή παρέα να με πλαισιώνει στη μπάντα, «δικός μας» χώρος ώστε να είμαστε αφεντικά που εαυτού μας, και ο,τι ρεπερτόριο θελουμε), θα μπορούσε να το κάνω 2-3 φορές τον μήνα.

Να παίζω σε μαγαζιά, υπο πληρωμή δεν μου αρέσει. Θα το έκανα ευχαρίστως εάν είχα ανάγκη το μεροκαματο αυτό. Θέλω να είναι άνετος, να μην έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου, και να περνώ καλά χωρίς άγχος.

Τουρισμός φουλ στην Κρήτη και τον χειμώνα στις πόλεις έχει αρκετά σχήματα που παίζουν. Δύσκολη δουλειά και βγάζω το καπέλο σε όλους όσους την κάνουν.

• Like
Reactions: John Goumis
Πολύ σε χαίρομαι Γιώργο!

• Ευχαριστώ
Πολύ σε χαίρομαι Γιώργο!
Να σαι καλά Αλεξ! Είναι απίστευτο συναίσθημα το πάλκο. Μπορεί να μην πολυακουγα τι έπαιζα, αλλά ευχαριστήθηκα κάθε δευτερόλεπτο από το 40λεπτο που έπαιξα.

Επαιξα με τον ac10 που πούλησα για να αγοράσω τον jcm. Δεν τον είχα ποτέ πάρει σε και σήμερα έπαιξα με αυτόν ενώ ανήκει σε άλλον. Νομίζω είχα πολύ καλό ήχο.

Ωραίοι.? Το πρώτο το παίζαμε κι εμείς με την μπάντα (κάπου πρέπει να έχω και μια liFe ηχογράφηση) και το Easy Livin', αν και το παίζαμε πάντα στις πρόβες, περιέργως δεν το παίξαμε ποτέ σε live. H πλάκα είναι ότι δεν το παίζαμε στην αρχή γιατί δεν είχαμε Hammond, και όταν αποκτήσαμε δεν το παίξαμε ποτέ, πάντα για κάποιο λόγο έμενε έξω από τη λίστα με σκεπτικό να παιχτεί στο επόμενο live.? 

Πάρτε ένα πληκτρά, τα κομμάτια αυτά τον "τραβάνε".

Πάρτε ένα πληκτρά, τα κομμάτια αυτά τον "τραβάνε".

Έχει πληκτρά (και μαλιστα πολύ ταλαντούχο) το ωδείο, αλλά είναι Γ' Λυκείου φέτος και δεν μπορεί να συμμετέχει στα γκρουπάκια του ωδείου. Τον είχαμε πέρσι στις εμφανίσεις που κάναμε, και ευελπιστούμε να τον ξανάχουμε σύντομα...

• Like
Reactions: Waterfall-K
Με έναν μικροφωνιασμενο Fender πίσω σου ποιος παίζει;

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα