Crossroads από πρόβα

Γίνε βιρτουόζος στην ηλεκτρικη. Θα χεστείς στο χρήμα 
Δεν πάνε τα χέρια μου. Δεν την μπορώ ?

Cekkp2OW8AAsngS.jpg

Σαν να λέμε δηλαδή, ότι ο πληκτράς είναι ο μόνος που έχει φίλους.

Οι άλλοι οι φουκαράδες, είτε μόνοι τους, είτε ακόμα χειρότερα ... με γυναίκες.

• Haha
Reactions: manosx

Θελετε καριερα; Θελετε; Λοιπον κανε διασκευη με τα πιτσιρικια αυτο, και καντε το κοινοποιηση σε ολα τα φεμινιστικα site και social media, θα ανοιξεις το πρωι την πορτα σου και θα ειναι ολα τα πρωιναδικα με καμερες απο κατω, 15 πορειες διαμαρτυριας και 600 δικαστικοι κλητηρες με εξωδικα, καθε μερα στα καναλια θα εισαστε.

Έχετε ένα μένος προς εμάς των αρμονιών και των Συνθεσαΐζερ γιατί είμαστε ανώτεροι πολυφωνικά και συνθετοενορχηστρωτικα. 

Οδηγούμε ολόκληρη ορχήστρα live με ενα arranger ακομα και της σειράς. 

Είμαστε τα παιδιά του πιάνου, του Βασιλιά των Οργάνων. 

Δεν μπορείτε να συγκριθείτε μαζί μας, είναι μάταιο γι αυτό μην μας προκαλείτε και μας αναγκαζετε να σας το υπενθυμιζουμε Μουαχαχαχαχαχαχαχαχα??

Μπορεί οι γυναίκες να σας θέλουν πιο πολύ αλλα μεταξύ μας την αλήθεια την ξέρουμε, δεν είνσι έτσι? Μουαχαχαχαχαχα ?

• Haha
Reactions: manosx
θα ανοιξεις το πρωι την πορτα σου και θα ειναι ολα τα πρωιναδικα με καμερες απο κατω, καθε μερα στα καναλια θα εισαστε.

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό?

Ότι θα μας κυνηγάνε οι γυναίκες, γιατί μας είδανε στην τελεόραση και θέλουνε να κάνουνε φιγούρα στις φίλες τους ότι βγαίνουνε με επώνυμους.

Ποιος θα ήθελε να ζήσει τέτοια κόλαση?

Δεν μπορείτε να συγκριθείτε μαζί μας ...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: cos_dr and manosx
Οδηγούμε ολόκληρη ορχήστρα live με ενα arranger ακομα και της σειράς. 

Ακουσε αυτο το οβιδεο μεχρι το τελος και πες μου ποιος ειναι ο μαεστρος. ?

• Like
Reactions: Superfunk
Μόλις τώρα, ThomasSot είπε

Εμείς Ξεκάθαρα. 

Ένας απο ένας καλός με ένα καλό arranger είναι αυτό που δεν μπορου να γίνουν ποτέ όλοι τους.

Δεν υπάρχει σύγκριση. Είμαστε ανώτεροι. Δεχτείτε το.

Αυτοί π. χ μπορούν σε αυτο το είδος. 

Εμείς μπορούμε σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΊΔΗ και μονο ένας από εμάς για όλα. 

Αυτο τα λέει ολα?

Εγω δεν εχω να πω κάτι άλλο. 

Αντε καληνύχτα σας και μην μαλώνετε ? ολοι μια παρέα είμαστε. Μα είμαστε αγαπημένοι ?

• Like
Reactions: fusiongtr

Εγώ θα σου πω το μυστικό.

Όλα τα όργανα τα παίζει αυτός από πίσω με το Korg Kronos.

Οι άλλοι μπροστά κάνουνε ότι παίζουνε.

Δυο φορες εχω γελασει με cd που κολλαει.

Το ενα σε"live" μιας σκυλοποπους, που κολλησε το cd που επαιζε απο πισω και ηταν σα μεταμοντερνα βλαχοπουλου.

Και το αλλο που εκανε mixtape τρελαμενος dj hardcore techno προ αμνημονευτων, και κολλησε το cd ακριβως στη λουπα, και εγραφε το ιδιο μιση ωρα και να λεει "ρε πστη πολυ βαρετο το μπιτακι αυτο"

• Haha
Reactions: fusiongtr
Εγώ θα ξαναπώ ότι είναι πολύ καλή φάση οι πιτσιρικάδες Γιώργο.

Να το ευχαριστηθείς όσο μπορείς.

Ωραίοι.

Α ρε Γιώργαρε πατέρα, την έχεις καταβρεί με τα πιτσιρίκια. Τι ευλογία! Βαράτε, βαράτε διχως αύριο! Πες και μπράβο στα παιδιά!

Α ρε Γιώργαρε πατέρα, την έχεις καταβρεί με τα πιτσιρίκια. Τι ευλογία! Βαράτε, βαράτε διχως αύριο! Πες και μπράβο στα παιδιά!

Περνάμε πολύ ωραία είναι η αλήθεια. Για 40 λεπτά χτυπιομαστε δίχως αύριο. Η κιθαριστρια που έπαιζε τα ρυθμικά σηκώθηκε από το σκαμπό της και είχε συγχρονιστει με το γκρουβ. Πρώτη φορά έπαιζε μπλουζ με το κομμάτι αυτό, και ήταν πρωτόγνωρο γι' αυτήν το βίωμα αυτό (εννοειται δεν ακούει μπλουζ).

Είναι από εκείνα τα πράγματα που εάν δεν τα κανείς δεν μπορείς να τα καταλαβεις, και μιλώ για μεθυστικό συναίσθημα του να είσαι μέσα στην γκρουβα και να γουστάρεις. Παρότι πρόκειται για ένα απλό 12μετρο μπλουζ, ο μουσικός διασκεδάζει σε μεγάλο βαθμό. 

Επόμενο, αν δεν κάνω λάθος, light my fire.

Το ενα σε"live" μιας σκυλοποπους
Εγω πειραζει που διαβασα:

Το ενα σε"live" με ξυλοκοπους?

Περνάμε πολύ ωραία είναι η αλήθεια.
Ωραια φαση γκουρμουλη! Κ ωραιο παιξιμο

• Like
Reactions: gkourmoul1

Trending...

Νέα θέματα