Sonic X είπε:
Για τους Last Drive πιστεύω ότι θα ήταν εξαιρετικοί αν μπορούσαν να έχουν στις συναυλίες τους ήχο που να πλησιάζει αυτόν που ηχογραφήσανε στο studio. Μιλώ κυρίως για τον πρώτο δίσκο (που θεωρώ αριστούργημα) και λίγο για τον επόμενο στους οποίους αποδώσανε τέλεια αυτή τη garage punk + surf αίσθηση των 60's. Η υπόλοιπη πορεία τους δεν με πολυ-αφορά.
Μετά από τόσα χρόνια έχω τη ψυχραιμία να δω τι δεν ''είχα κάνει καλά'' ,όχι μόνο εγώ ,αλλά και άλλα συγκροτήματα που τα έφαγε η μαρμάγκα καλύτερα απ το δικό μου.
Δεν διέθεσα το χρόνο που διέθεσαν άλλοι ,κάτι οι σπουδές, κάτι που έλειπα από Αθήνα και πηγαινοερχόμουν,αργότερα η δουλειά.
Δεν ασχολήθηκα ποτέ με δημόσιες σχέσεις ,δεν παρακάλεσα ποτέ κανέναν για ένα λάιβ πχ. Σε αυτό το σημείο και επειδή κατηγόρησα το Ντρεν για την εξέλιξη που είχε η ζωή του,οφείλω να ομολογήσω πως και αυτός ,αλλά και ο Κουτσούμπας ,ήταν από τα πιο ανοιχτά άτομα στο να πάρουν μια μπάντα να παίξει στα μαγαζιά που πέρασαν κι ας μην ήσουν κολλητός τους.
Για κάποιους άλλους τα πράγματα ήταν πιο εύκολα ,δωρεάν ατελειώτες ώρες στούντιο για ρεμίξ και παραγωγές, ακόμα και για πρόβες και δεν μιλάμε για τα 100 χηνόπουλα του Κουτσούμπα για το δίσκο των Anti Troppau .
Δεν με διαφήμισε ποτέ κανένας δημοσιογράφος-ιδιοκτήτης δισκοπωλείου-ατζέντης συναυλιών, αυτό συναρτάτε με το προηγούμενο περί δημοσίων σχέσεων.
Τέλος ,δεν προσπάθησα να βρω δουλειά μέσα από το ''χώρο'' με τα κολλητηλίκια που απέκτησα στο χρόνο για να ζήσω .
Αν έχω πίκρία για το τι κατάφερα μουσικά εγώ σε σχέση με κάποιους? Όχι .Γνωρίζω πολύ καλά πως αν διέθετα παραπάνω χρόνο απ αυτόν που είχα και ήμουν πιο επίμονος θα τα είχα καταφέρει καλύτερα,ξέρω πως ήμουν ''καλύτερος'' απλά δεν το απέδειξα ;D
Η πίκρα μου ήταν πως κάποιοι πολύ άξιοι δεν τα κατάφεραν για λόγους που ανέφερα πιο πάνω .
Πέραν αυτού νοιώθω αξιοπρεπής ,ενώ για κάποιους μπορώ να πω πως δεν αξίζουν ούτε το σάλιο μου για να τους φτύσω................και δεν μιλάω στα στενά πλαίσια μιας μουσικής καριέρας, που κακά τα ψέμματα ,ακόμα και οι πιο ''πετυχημένοι'' απλά είχαν να επιδείξουν κανά δισκάκι και μερικές κιθάρες. Μιλάω για ζωές που απέκτησαν υπόσταση από τη χαμέρπεια των ''κοινωνικών'' συναναστροφών τους.
Τα λέω λίγο χοντρά ,αλλά δυστυχώς έτσι τα αισθάνθηκα...................Θα μπορούσα να πω ονόματα ,αλλά δεν το κάνω ,είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ζουν γύρω μας σε όλη τη κοινωνία που έφτασε εδώ που έφτασε .
Ήταν η συνωμοσία των μετρίων που τραγούδησε και ο Μανίκας κάποτε.
Για επίλογο θεωρώ πως τα σημερινά γκρουπάκια εκτός από πιο μελετημένα ,είναι και πιο υγιή σαν άνθρωποι με λιγότερο συμπλεγματική συμπεριφορά από κάποιους ''ροκ σταρ'' του τότε .
Δεν νοσταλγώ ,άρα είμαι ακόμα νέος ,έχω μπροστά μου μεγάλη καριέρα ;D ;D ;D