- Πόντοι
- 36
Δώσε κανά όνομα σε μας τους νεότερουζ, Σάμυ...μην κρατάς ούλες τις πληροφορίες στην Παράγκα σου. 8)samy paraga είπε:...και δεν μιλάω μόνο για Τρύπες...
Βασικα, το μπαρμπουνι δεν εχει. Γι αυτο ειναι κοκκινο... ;Dbloody_sunday είπε:βασικά, opinions are like assholes - everybody's got one
Μάλλον εννοείς τον Δημήτρη Χατζή από τους "Human Grape"...samy paraga είπε:Οι Purple και ουχί DP ;D over doze..............αν θυμάμαι καλά είχαν ένα κιθαρίστα-τραγουδιστή ,ονόματι Δημήτρη που είχε αρχές 90 ένα δισκάδικο στη Σόλωνος
Ο Νίκος δεν ήταν υπάλληλος στο 7+7. Ήταν στο Jazz Rock-Μοναστηράκι και αργότερα συνιδιοκτήτης (και συνεταίρος μου για κάποια χρόνια)...Μου την είχε δώσει τη κασσέτα ο Λυμπέρης ο μπασσίστας τους ,γνωστός υλοτόμος ;D μπασσίστας ,σε κάποιους γνωστός σαν υπάλληλος στο 7+7 στο Μοναστηράκι
Ο Ντρεν μεταξύ άλλων είχε παίξει και στους "Libido Blume" και υπάρχουν και δισκογραφημένα τραγούδια με αυτόν στη σύνθεση της μπάντας, στη συλλογή "V.A-Outsiders"...Ο Ντρενογιαννης πολυ καλος κιθαριστας αλλα αφησε στα κρυα του λουτρου τους Antitroppau(αγαπημενη μπαντα) για να παιξει στους μετριους Yeah με τη γλιτσα τον Γιαννουτσο sta drums.. Ειχε παιξει και στους Χωρις Περιδεραιο (εκει μαλιστα)
Έχεις δίκιο και στα 2 ;D..............επηρεάστηκα που σήμερα ήμουν Μοναστηράκι και περνώντας είδα το 7+7 ,ενώ το Τζαζ ,ήταν πιο κάτω αριστερά......Sonic X είπε:Μάλλον εννοείς τον Δημήτρη Χατζή από τους "Human Grape"...
Ο Νίκος δεν ήταν υπάλληλος στο 7+7. Ήταν στο Jazz Rock-Μοναστηράκι και αργότερα συνιδιοκτήτης (και συνεταίρος μου για κάποια χρόνια)στο ίδιο μαγαζί το οποίο μετονομάστηκε σε "Music Wave".
Άντζελα εσύ είσαι ? ;D ;D ;D..............γιατί αν είσαι ο Χατζής ,βλέπω να με κυνηγάς με καμιά ΡΙΚ να με απαυτώσεις ;D ;D ;DSonic X είπε:Μάλλον εννοείς τον Δημήτρη Χατζή από τους "Human Grape"...
Προσυπογράφω στο σύνολό του, χαρτοσημαίνω και θυροκολλώ.bloody_sunday είπε:"Γλίτσα" ο Γιαννούτσος? Γιατί???!? Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και... ουδεμία σχέση... βασικά, opinions are like assholes - everybody's got one (αυτό πάει και στα περί Last Drive που γράφτηκαν).
Για "Άντζελα" δεν "περνάω" με τίποτα, για να πω την αλήθεια. Από την άλλη, ακόμα κι o Χατζής να ήμουν (που δεν είμαι), δεν θα χαράμιζα ποτέ μια Rickenbacker κατ' αυτό τον τρόπο. Για καμία "Αγγέλα". ;Dsamy paraga είπε:Άντζελα εσύ είσαι ? ;D ;D ;D..............γιατί αν είσαι ο Χατζής ,βλέπω να με κυνηγάς με καμιά ΡΙΚ να με απαυτώσεις ;D ;D ;D
Δεν είπα όμως ψέμματα πουθενά ,μάρτυς μου ο βούδας![]()
η παλιά αγαπημένη μέθοδος του καλωδίου από το headphone out του κασσετοφώνου στο line in της καρτας ήχου σου και real time recording δεν παιζει δηλαδή?samy paraga είπε:.........δυστυχώς είναι σε κασσέτα και δεν μπορώ να τη μετατρέψω πλέον.
Μεγάλη μπάντα. ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Κάθε φορά που πάει η κουβέντα σε εκείνα τα χρόνια και εκείνες τις μουσικές τη θυμόμαστε.gdevelek είπε:Η συναυλία των Wipers ήταν αποκάλυψη για μένα, δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Αυτός ο άνθρωπος είναι αλλού, ή έστω ήταν εκείνα τα χρόνια και σίγουρα εκείνο το βράδυ. Respect.
+100Για να μη κατηγορώ βέβαια μόνο τα δικά μας παιδιά,μια και ήταν παρόντες κάποιοι εξ ημών στο κλουμπ 22 στους Wipers το μεγαλύτερο παλτό σε συναυλία ξένου γρουπ εκείνα τα χρόνια το είχαμε φάει σε αυτό το κλουμπ με τους 3 johns . Μιλάμε για γνήσιο αγγλικό κασμιρένιο παλτό,όχι αηδείες ;D ;D ;D
www.noiz.gr/index.php?topic=180055.0mustafank είπε:Δώσε κανά όνομα σε μας τους νεότερουζ, Σάμυ...μην κρατάς ούλες τις πληροφορίες στην Παράγκα σου. 8)![]()
Να τα πάρουμε με τη σειρά ;D Κάρτα ήχου έχω- λάιν ιν έχει, καλώδιο έχει ,κασσετόφωνο έχει, αλλά ΝΤΕΝ ντουλεύει ;DAuditoryDriving είπε:η παλιά αγαπημένη μέθοδος του καλωδίου από το headphone out του κασσετοφώνου στο line in της καρτας ήχου σου και real time recording δεν παιζει δηλαδή?![]()
Για την ακρίβεια αυτό πάει ΚΑΙ στα θετικά ΚΑΙ στα αρνητικά που γράφτηκαν.bloody_sunday είπε:βασικά, opinions are like assholes - everybody's got one (αυτό πάει και στα περί Last Drive που γράφτηκαν).
...καθώς επίσης και στο άλμπουμ Libido Blume – Colours MeltingSonic X είπε:Ο Ντρεν μεταξύ άλλων είχε παίξει και στους "Libido Blume" και υπάρχουν και δισκογραφημένα τραγούδια με αυτόν στη σύνθεση της μπάντας, στη συλλογή "V.A-Outsiders"...
Να υποθέσω πως έχεις βρει την συμπαντική αλήθεια και πως δεν διαθέτεις εκείνη την... οπή που λέγαμε? Ή πως ακούς Dream Theater όλη μέρα και απαιτείς ανατριχιαστική ακρίβεια 64ου σε μέτρα 15/8 στα 180bpm? Ή πως δεν τους έχεις δει πολλές φορές? Ή πως διαλέγεις επιλεκτικά κάτι για να στηρίξεις την... συμπαντική αλήθεια? ;D Ή πως σε άλλες περιπτώσεις βολικά παραβλέπεις στραβοπατήματα (του μουσικού στυλ ή της κακής στιγμής - δεν έχει σημασία) κλασσικών συγκροτημάτων παγκοσμίου βεληνεκούς που έχουν γράψει μουσική ιστορία?atreu73 είπε:Ναι, είναι υποκειμενικό το ότι οι last drive είναι για τα μπάζα.