Συμφωνω μαζι σου !!!!!Superfunk είπε:μονο και μονο επειδη ΔΕΝ επαιζαν Deep Purple,Zepellin & Pink Floyd αλλα ΦΡΕΣΚΙΑ και ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μουσικη της ΕΠΟΧΗΣ τους, μου ηταν ιδιαιτερα συμπαθεις ολοι αυτοι οι...χαμενοι ηρωες
Τώρα δηλαδή είναι κουρδισμένοι και χρήσιμοι;samy paraga είπε:Ελάχιστα ήταν τα αξιομνημόνευτα γκρουπ της εποχής κατά τη γνώμη μου και σε αυτά ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται οι Last drive που τους έζησα από το πρώτο τους λάιβ σα ροκαμπιλάδες τότε ,πραγματικά ακούρδιστους και άχρηστους.
Σαφέστατα και τη βάραγαν καλά τη ΛΑ ;D . Το Γιάννη μπορεί να τον κατηγορώ για διάφορες πατάτες ,αλλά το δίσκο τον έχω ,ο Βασίλης ένα φεγγάρι τραγούδαγε και για μας συγχρόνως με τους Anti Tropau ο Τάκης ο Κανέλος στα τύμπανα :-XSuperfunk είπε:(παντως οι Anti Tropau του Γιαννακη καλα επαιζαν)
ναιΛετε τον Βρεττο των Cpt. Nefos/Libido Blume?
μια χαρα ηταν οι LD....ετσι κι αλλοιως το γεγονος οτι με τετοιο..."ντραμμερ" καταφεραν αυτα που καταφεραν ειναι...ΘΑΥΜΑ... ;D ;D..και δειχνει οτι ειχαν "ουσια" υπαρξης (η...7χρονη ανηψια μου με 3 μαθηματα που της εκανα επαιζε καλύτερα.. ;D)Σαμη αδικεις τους Last Drive .
καποια στιγμη ειχαν επανακυκλοφορησει σε cd πολλα αλμπουμ της Creep οποτε καποιο remastering θα εγινε φανταζομαι.Να υποθέσω ότι πρόκειται για remix-remaster;
Ναι, κάτι τέτοιο φαντάστηκα κι εγώ. Θενκς.Superfunk είπε:καποια στιγμη ειχαν επανακυκλοφορησει σε cd πολλα αλμπουμ της Creep οποτε καποιο remastering θα εγινε φανταζομαι.
Την ίδια συγκίνηση ένιωσα κι εγώ και τότε τους είχα πρωτοδεί.Haris είπε:Ένιγουέι, με κατασυγκινήσατε παλιόπαιδα... ;D Τους είχα δει μία και μοναδική φορά, support στους Wipers στο Club 22, νομίζω το 87. Φοβερή μπάντα, όπως και οι άλλες που αναφέρθηκαν.
+1Superfunk είπε:Οντως τα γκρουπ απο τη Θεσ/νικη ηταν καλυτερα,καλυτεροι ολων οι Mushrooms ΙΜΗΟ.