- Πόντοι
- 2,148
Τελος, συμφωνω οτι η ειρωνια ειναι ασχημο πραγμα.
και το σνομπάρισμα περισσότερο
Τελος, συμφωνω οτι η ειρωνια ειναι ασχημο πραγμα.
παρενθετικά και πάντα με το θάρρος της γνώμης μου δεν μου αρέσει να χρησιμοποιείται ο χώρος (που φυσικά με φιλοξενεί) για προώθηση εμπορικών και προσωπικών επιδείξεων από μέλη που δεν θέλουν να συμμετέχουν πέραν τούτου στην κοινότητα.
Θα μου πείτε, επιλογή τους... ΟΚ. Αποψή τους, αποψή μου.
να μην ξεχνιόμαστε κι όλας...
το να πετάς σε ένα φόρουμ όπου δεν συχνάζεις ένα link για να μαζέψεις μερικά hits εμένα μου κάθεται κάπως...
@dimsonicΓια όποιες διευκρινίσεις, αλλά και για να στείλετε τις ερωτήσεις σας να απαντηθούν σε επόμενο βίντεο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: [email protected]
Τα λέμε την επόμενη φορά!
Φιλικά,
Ioannis Anastassakis
Ioannis Anastassakis - The Art of Learning Guitar
Ντιμσόνικ, γιατί το λες αυτό;δεν μου αρέσει να χρησιμοποιείται ο χώρος (που φυσικά με φιλοξενεί) για προώθηση εμπορικών και προσωπικών επιδείξεων από μέλη που δεν θέλουν να συμμετέχουν πέραν τούτου στην κοινότητα.
Μια χαρα τα λέει , για τις φόρμες και τα κοστόυμια.Και μάλιστα με παραδείγματα του στυλ, η προπόνηση με φόρμα που σε βοηθάει για επιδόσεις, αλλά και κοστούμι.
Εγώ θα τον ρωτούσα το εξής.
nothing.
Δεν συμφωνώ.
το λεω γιατί αν είσαι δάσκαλος και έχεις κάτι να πεις (χρήσιμο) το λες.
μετα απο 40 χρονια λυθηκε κι αυτη η απορία μου....
Χίλιες φορές οι εκπαιδευτικές παρωδίες του Steve T
Ρητορική ήταν η ερώτηση - γι' αυτό έβαλα την αγγελία (αν έχω λάθος διορθώστε με) του πάνω από το ερώτημά μου.το λεω γιατί αν είσαι δάσκαλος και έχεις κάτι να πεις (χρήσιμο) το λες.
Αν δεν έχεις, φτιάχνεις ένα κανάλι, φτιάχνεις βίντεο με θέμα ότι δεν σου φταίει η κιθάρα σου αλλά πρέπει να έχεις κιθάρα φόρμα και κιθάρα φράκο για να παίζεις σωστά...
και επειδή αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να σταυρώσουν χιτ το βάζεις και όπου βρεις.
Τεσπα, το ξέρω είμαι στραβόξυλο, και ναι θυμάμαι ότι η ίδια συζήτηση έγινε πριν δυό ή τρία χρόνια με την συμμετοχή του op και είχε καταλήξει πάνω κάτω στα ίδια.
Και ούτε είχα σκοπό να συμμετάσχω στο νήμα αυτό, αλλά συμμετείχα και μόνο όταν άλλα μέλη εξέφρασαν παρόμοια "απορία" ή "δυσφορία"
Και εγω πάω στο γυμναστηριο με φορμες, χτιζω κορμί και μετα τα μεσάτα κοστούμια μου κάθονται κουτί, τι δεν καταλαβαίνεις; ?
Ο Steve T έχει φοβερή πένα, μακάρι να φτάναμε στο μικρό του δαχτυλάκι. Αν εγραψα χίλιες φορές οι παρωδίες του Steve T, να το διορθώσω. 10.000 φορές τις προτιμώ!Ρε συ Δημήτρη και Μιχάλη, αν αυτά δεν είναι ειρωνικά σχόλια σε βαθμό προσβολής τότε τί είναι; Όταν ειρωνεύεσαι κάποιον, το πιο ευγενικό που έχει να κάνει, φυσικά, είναι να σε σνομπάρει. Τι περιμένατε δηλ.; Πόσοι είναι οι εγγεγραμμένοι στο forum που δεν συμμετέχουν καν, και μόνο παρακολουθούν; Ή μήπως δεν έχουν αυτό το δικαίωμα; Ή μήπως γιατί σιγά-σιγά γινόμαστε ένα γεροπαράξενο παρεάκι με inside jokes και φαγωμάρες όπου φυσικά τι να ποστάρει κάποιος και πώς να σχολιάσει; Αν φοβάται ότι θα τον αρπάξουμε απ' το σβέρκο το πολύ ή θα αρχίσουμε τα "αστειάκια" για να ελαφρύνουμε το κλίμα.
@fusiongtr είπα ότι δεν θα σχολιάσω το περιεχόμενο του video και εμμένω σε αυτό. Συμφωνώ και με τους περισσότερους και με εσένα ως προς τις ενστάσεις τους όσον αφορά το βίντεο. Και με τον Dimsonic και με τον Tamtam που τρωγώμαστε τον τελευταίο καιρό. Που συμφωνούμε στο ΤΙ αλλά διαφωνούμε στο ΠΩΣ.
αγγελία??Ρητορική ήταν η ερώτηση - γι' αυτό έβαλα την αγγελία (αν έχω λάθος διορθώστε με) του πάνω από το ερώτημά μου.
Εγώ αυτό το λέω αγγελία (αν έχω λάθος να το ανακαλέσω και να το πω αλλιώς, ψάρεμα, κηνύγι πελατών κάτι άλλο τέλος πάντων).Για όποιες διευκρινίσεις, αλλά και για να στείλετε τις ερωτήσεις σας να απαντηθούν σε επόμενο βίντεο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: [email protected]
Τα λέμε την επόμενη φορά!
Φιλικά,
Ioannis Anastassakis
Ioannis Anastassakis - The Art of Learning Guitar
http://www.ioannis.org/