Βγαινουν οι γρατζουνιες ?

nickkk

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχω το πρώτο από τα δύο (αν και δεν το αγόρασα από τον thomann). Πραγματικά κάνει δουλειά, αλλά εξαρτάται για τι γρατσουνιές μιλάμε, καθώς και για τον τύπο του φινιρίσματος.

και λεω εγω ο ασχετος ...γιατι να θες να βγαλεις τις γρατζουνιες ::)

Αυτό που σου πρότεινε ο φίλος είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!

Καθάρισα ένα ολόκληρο καπάκι κιθάρας που είχε γεμίσει από γρατζουνιές από καθαρισμό με καθαρό οινόπνευμα.

Κυριολεκτικά την έφερε σε κατάσταση βιτρίνας.

Πλάκα πλάκα δεν το χρειάζομαι. Κάπου υπάρχει.

Αν θες σου το δίνω...

Φιλε αποψη μου: Ασε τις γρατζουνιες εκει που ειναι.. ;) Για πολλους λογους... Δεν ειναι αυτοκινητο, κιθαρα ειναι!

Ο μονος λογος να θες να "σβησεις" τις γρατζουνιες ειναι σε περιπτωση που θες να την πουλησεις...

Αν και είμαι της ίδιας άποψης για τα ΄"παράσημα" (βλ. γρατζουνιές) δηλ. άστες όπως είναι, υπάρχει τρόπος.

Χρειάζεσαι ένα υγρό με κερί carnauba ( http://www.thomann.de/gr/dunlop_carnauba_wax.htm ) και 2000 grid γυαλόχαρτο.

Κάλυψε με χαρτοταινία τα μέρη που δεν πρέπει να μπεί το υγρό (μαγνήτες, jack κλπ), άπλωσε μία καλή ποσότητα υγρού στο σώμα και άφησέ το για ένα με ενάμιση λεπτό, μετά ξεκίνα με απαλές, αλλά γρήγορες κινήσεις να τρίβεις το σώμα παντού και λίγο παραπάνω στα σημεια με τις γρατζουνιές.

Εναλακτικά του Dunlop, μπορέις να πάρεις υγρό για γυάλισμα αυτοκινήτου μετά απο βαφή.

Εντιτ: Όταν τελειώσεις με το γυαλόχαρτο, πάρε ένα απλό γυαλιστικό για κιθάρες με ενα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι και τριψε το σώμα πάρα πολύ καλά.

Car_Polish.jpg

rufous είπε:
Αυτό που σου πρότεινε ο φίλος είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!

Καθάρισα ένα ολόκληρο καπάκι κιθάρας που είχε γεμίσει από γρατζουνιές από καθαρισμό με καθαρό οινόπνευμα.

Κυριολεκτικά την έφερε σε κατάσταση βιτρίνας.

Πλάκα πλάκα δεν το χρειάζομαι. Κάπου υπάρχει.

Αν θες σου το δίνω...
ενδιαφερον  8) :D

ο λογος που θελω να βγαλω τις γρατζουνιες ειναι επειδη η κιθαρα ειναι σχεδον καινουργια...

Ποιες μπορει να ειναι οι επιπτωσεις που μου λεγατε; ???

Αν και είμαι της ίδιας άποψης για τα ΄"παράσημα" (βλ. γρατζουνιές) δηλ. άστες όπως είναι, υπάρχει τρόπος.Χρειάζεσαι ένα υγρό με κερί carnauba ( http://www.thomann.de/gr/dunlop_carnauba_wax.htm ) και 2000 grid γυαλόχαρτο.
δεν κάνει τίποτα το παραπάνω.  ;)

Δε μας λες και ΤΙ κιθαρα εχεις?

Γιατι το οινοπνευμα δεν ειναι και οτι...καλυτερο για καποιες κιθαρες (εκτος και αν θες να βγαλεις και το...χρωμα μαζι με τις γρατζουνιες... ;D)

Να προτείνω κάτι κουφό? Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνεται λογικό...

Εάν η κιθάρα σου δεν είναι μεγάλης (αγοραστικής-μεταπωλητικής) αξίας και έχει λούστρο πολυουρεθάνης, δοκίμασε αυτούς!!!!

www.automagic.gr

Εάν μπορούν να το κάνουν σε ένα αυτοκίνητο, μπορούν και σε μία κιθάρα που έχει λούστρα αυτοκινήτου...θα σου κοστίσει τίποτα και (λογικά) θα έχεις τέλειο αποτέλεσμα

Superfunk είπε:
Δε μας λες και ΤΙ κιθαρα εχεις?

Γιατι το οινοπνευμα δεν ειναι και οτι...καλυτερο για καποιες κιθαρες (εκτος και αν θες να βγαλεις και το...χρωμα μαζι με τις γρατζουνιες... ;D)
http://www.thomann.de/gr/bc_rich_nt_warlock_onyx.htm  δεν νομιζω για το οινοπνευμα ::)

Να προτείνω κάτι κουφό? Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνεται λογικό...

Εάν η κιθάρα σου δεν είναι μεγάλης (αγοραστικής-μεταπωλητικής) αξίας και έχει λούστρο πολυουρεθάνης, δοκίμασε αυτούς!!!!

www.automagic.gr

Εάν μπορούν να το κάνουν σε ένα αυτοκίνητο, μπορούν και σε μία κιθάρα που έχει λούστρα αυτοκινήτου...θα σου κοστίσει τίποτα και (λογικά) θα έχεις τέλειο αποτέλεσμα

ενταξει ρε παιδια μην το παρακανουμε επιφανειακες ειναι  ;D

nickkk είπε:
ενταξει ρε παιδια μην το παρακανουμε επιφανειακες ειναι  ;D
Μα δεν κάνω πλάκα, θα σου κοστίσει φτηνότερα από το να αγοράσεις υλικά και να κάνεις κάτι που δεν έχεις ξανακάνει. Επειδή ακριβώς είναι επιφανειακές, ο μάστορας θα τις βγάλει πιο εύκολα από εσένα γιατί το κάνει κάθε μέρα.

Και η bc_rich σίγουρα δεν έχει λούστρο νίτρο επάνω για να ανησυχείς...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back