Μάλλον δεν θυμάσαι, αλλά στις φωτογραφίες σου δεν φαινόταν και πολλά πράγματα, και προπάντων παραπονιόσουν για την ζημιά σου στο φόρουμ χωρίς να έχεις μιλήσει καν στον συγκεκριμένο τεχνίτη για το πρόβλημα!.Χώρια που παραδέχτηκες ότι ανακάλυψες την ζημιά μετά από κάνα μήνα!Εκείνη την περίοδο πήγα στον συγκεκριμένο για σετάπ και τον ρώτησα για την περίπτωσή σου.Μου είπε ότι τελικά βρεθήκατε, σου διόρθωσε το τάστο που πετούσε χωρίς χρέωση καθώς και ότι έφυγες από το μαγαζί του cool.rista είπε:Εγω μια φορα εκανα το λαθος και ειπα το ονομα του μαστορα ο οποιος μου κατεστρεψε την κιθαρα και μαλιστα με αποδειξεις και φωτογραφιες αλλα ολοι οσοι εμπιστευονται αυτον τον μαστορα επεσαν να με φανε και μαλιστα σε αυτο εδω το φορουμ!
Το μονο καλο της υποθεσης ειναι πως πλεον μαθαινω μονος μου και μαλιστα σε λιγο καιρο θα ταξιδευσω Αμερικη να γινω luthier με διπλωμα και οχι πατεντιαρηδες επιπλοποιοι οπως εχουμε εδω που με κανα 2 βιντεοκασετες και βιβλια εκμαθησεις μου γιναν και κατασκευαστες μη χεσω! ΕΛΕΟΣ!!
Οποιος κανει search στο φορουμ θα βρει το τοτε topic που ειχα ανοιξει και για καλο μου δεν το συνεχισα γιατι θα βρισκα και τον μπελα μου!
Eνδιαφέρον.pan12 είπε:αμέ από φλάουτα μέχρι κιθάρες...
γιατί έχει κακό όνομα το service του Νάκα...ιδέα δεν έχω...
φίλε θεωρώ το σκεπτικό σου ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟaris 17561 είπε:δεν μπορω να πω ονομα γιατι πιο πανω οπως ειδες καποιος φιλος εγραψε οτι σε μια αλλη αντιστοιχη περιπτωση πηγε και ρωτησε την περιπτωση καποιου αλλου συμφορουμιτη. στην δικη μου περιπτωση τυγχανει να ειναι γνωστος πολλα χρονια και δεν θα ηθελα να τσακωθω αν μαθει οτι εκανα κουβεντα γιατι ολο και κατι αγοραζω απο εκει και εχω βολευτει απο αποψη αγορων οποτε....
aris 17561 είπε:δεν μπορω να πω ονομα γιατι πιο πανω οπως ειδες καποιος φιλος εγραψε οτι σε μια αλλη αντιστοιχη περιπτωση πηγε και ρωτησε την περιπτωση καποιου αλλου συμφορουμιτη. στην δικη μου περιπτωση τυγχανει να ειναι γνωστος πολλα χρονια και δεν θα ηθελα να τσακωθω αν μαθει οτι εκανα κουβεντα γιατι ολο και κατι αγοραζω απο εκει και εχω βολευτει απο αποψη αγορων οποτε.... νομιζω οτι αν θελετε να προστατευτειτε απο κακως κειμενα που αυτος ειναι και ο λογος που ρωτατε απλα προτιενω να πηγαινετε τις κιθαρες σας σε κανονικους Λuthiers που ασχολουνται αποκλειστικα και μονο με αυτο και οχι με πωλησεις γενικα οργανων και παρεπιπτωντως κανουν και σερβις...σε λιγες μερες θα παω στον οικονομακη 2 κιθαρες μου.... συντομα θα μαθετε τα αποτελεσματα... αν και νομιζω οτι ο ανθρωπος το κατεχει τοαθλημα... φενεται μονο και μονο απο αυτα που γραφει το σαιτ του... περιμενω να δω και την δουλεια του...
εσυ αυτο καταλαβες απο ολη αυτη την ιστορια ?? τι να πω ?? εξηγηθηκα και ειπα οτι ο ανθρωπος ειναι γνωστος μου πολλα χρονια και αυτο το τοπικ δεν το εφτιαξα για να του κλεισω το μαγαζι ουτε να πω παιδια μην ξαναπατε σε αυτον κτλ.. το μονο που ηθελα ειναι να μαθω αν η ζημια μου φτιαχνεται... ουτε θεωρω σωστο να κανω ζημια σε καποιον που μπορει σε αλλα σερβις να ειναι σωστος και απλα σε εμενα να ετυχε.... μπορει και οχι και να ειναι κακος στα σερβις παντως το μαγαζι του ειναι φουλ στις κιθαρες για σερβις... επαναλαμβανω ο λογος του τοπικ ηταν να μαθω αν η ζημια μου φτιαχνεται.... απο κει και περα eξηγηθηκα και παλι και ειπα οτι αν ο λογος που θελετε να ξερετε το ονομα εχει να κανει με την προστασια σας απο μελλοντικη ζημια και οχι απο κουτσομπολιο ειπα να pηγαινετε σε εξιδεικευμενους luthiers και οχι σε μαγαζατορες που κανουν σρβις παρεπιπτοντως.... εξαλλου δεν εχει νοημα να πω κανενα ονομα αφου ο τυπος το εκλεισε πλεον το μαγαζι του...gdevelek είπε:"δε σας λέω ποιός είναι και ΝΑ αν πάτε και πέσετε κι εσείς θύματα, με έχει βολέψει σε κάτι αγορές και είμαι εντάξει... 8) "
Συγνώμη δεν το κατάλαβα αυτό. Μπορείς να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ πολύ;vimp είπε:ο φιλος ειναι γνωστος του ρωταει αν φτιαχνεται η ζημια γιατι μπορει να ξαναπαει στον ιδιο για επισκευη. εγω αυτο καταλαβα
αυτο ειναι ενα αποσπασμα απο το πρωτο μου ποστ....aris 17561 είπε:ξερω οτι ειμαι ηλιθιος πουδεν ζητησα τιποτα απο αυτον κτλ.
πειτε μου μονο αν φτιαχνεται...