Βελτιωση δεξιου χεριου (πενας)

atreu73 είπε:
ΥΓ. Ο dreamdancer σήκωσε το γάντι panoslydios. Ενεργοποιήσου...
...συμπαντικά και με αγάπη.

Φέρσου με ευγενή άμιλλα και όχι με στυγνό ανταγωνισμό.

Δείξε τους πως παίζεται το παιχνίδι, στα χωράφια των ονείρων, όπου οι νότες δεν έχουν σύνορα και οι τεχνικές νόημα.

Εμπρός, λοιπόν, παλληκάρι μου!  :)

Dreamdancer δυστηχώς τα Αγγλικά σου είναι σαν τα δικά μου  :P να μας ακούσει κανείς να κάνουμε διάλογο εμείς οι δύο και θα κατουριθεί από τα γέλια  ;D ;D ;D

Πέρα από την πλάκα ωραία η δουλειά σου,μπράβο σου.

Dreamdancer να χαρείς παλικάρι μου,ή μίλα στα ελληνικά ή βάλε απλά υπότιτλους...  :)

Δεν παριστάνω τον έξυπνο,αν και μερικούς μήνες τον χρόνο μένω στην Αμερική και έχω ας πούμε μία "Γ' (...τα  ;D) προφορά,όλοι οι γνωστοί μου εκεί μου λένε οτί η προφορά μου είναι...πως να το κάνουμε...Ελληνική  :) (όπως λένε και για τους Ισπανόφωνους,τους Ρώσους και τους Ιταλούς.)

Οπότε:H μίλα ελληνικά ή βάλε υπότιτλους...  :)

@Panoslydios:Φάε φρούτα του δάσους,ξηρούς καρπούς,συσσώρευσε ολοκληρωμένη συμπαντικο-μουσική ενέργεια και ανέβασε το δικό σου video να σε δούμε και να σε χαρούμε.Εσύ τον προκάλεσες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
S9F είπε:
Dreamdancer να χαρείς παλικάρι μου,ή μίλα στα ελληνικά ή βάλε απλά υπότιτλους...  :)

Δεν παριστάνω τον έξυπνο,αν και μερικούς μήνες τον χρόνο μένω στην Αμερική και έχω ας πούμε μία "Γ' (...τα  ;D) προφορά,όλοι οι γνωστοί μου εκεί μου λένε οτί η προφορά μου είναι...πως να το κάνουμε...Ελληνική  :) (όπως λένε και για τους Ισπανόφωνους,τους Ρώσσους και τους Ιταλούς.)

Οπότε:H μίλα ελληνικά ή βάλε υπότιτλους...  :)
Κοιτα προφορά δεν παιζει το ξερω καλα ;D...θα μπορουσα να γραψω πρωτα κατω αυτα που θα πω η να βαλω υποτιτλους αλλα και τα δυο θελουν δουλεια και δεν εχω καμια ορεξη ουτε υπομονή :P.Οσο για τα ελληνικά δεν εχει νοημα για να το δουν μονο 5 ατομα δυο απο τα οποια θα ειναι (στανταρ) ξερολες απο την χωρα του..δηθεν σαν τον λυδιο ;).

Με λιγα λογια πορευομαστε ετσι και οποιος καταλαβε καταλαβε :P....

kbasilis είπε:
Dreamdancer δυστηχώς τα Αγγλικά σου είναι σαν τα δικά μου  :P να μας ακούσει κανείς να κάνουμε διάλογο εμείς οι δύο και θα κατουριθεί από τα γέλια  ;D ;D ;D

Dreamdancer να χαρείς παλικάρι μου,ή μίλα στα ελληνικά ή βάλε απλά υπότιτλους...  :)
Είναι φανερό ότι εσείς οι δύο ΔΕΝ παρακολουθείτε τα ποστς του Χορευτή του Ονείρου (aka Dreamdancer).

Aν το είχατε κάνει, θα γνωρίζατε, ήδη, ότι ο dd είναι του αυτοδίδακτου:

κιθάρα δίχως δάσκαλο, αγγλικά χωρίς φροντιστήριο  8) :D

Φιλε χρησιμοποιεις πολυ βαθος,και μονο ενας που shreddarei πισω

απο εφε θα ελεγε σε καποιον :: '' δεν το εχεις''.

Φοβαμαι να βαλω το βιντεο μου γιατι ο δασκαλος μου ειναι πασιγνωστος

και θελω να κρατησω την ανωνυμια μου.

Αν θες παμε χωρις ενισχυτη ενα shredding οποια φραση γουσταρεις.

panoslydios είπε:

Γιατί δεν πάτε χωρίς κιθάρες καλύτερα   ::) Μόνο με το air guitar φαίνεται ο σωστός ο κιθαρίστας  ::)

OK RE .Περιμενετε να βγαλω το βιντεο και να το κανω mp3 .Πως το ανεβαζω εδω?

panoslydios είπε:
πρέπει να πληρώσεις...είναι 5 ευρώ το ανέβασμα...σου στέλνω λογαριασμό...

Dreamdancer είπε:
Μαγεψε μας με βιντεακι ομως οχι ηχητικο δειγμα μονο.........θελω να δω πως κανει picking η...φιλοσοφια χωρις αιτια 8).

αθέτηση όρων συμφωνίας..να επέμβουν οι νομικοί του φόρουμ, παρακαλώ  8)

Αρκετά Dreamdancer ,ως δάσκαλος του Panoslydios και γνωστός συμπαντιστής ,σηκώνω το γάντι που πέταξες στο μαθητή μου και στο επιστρέφω.

http://www.youtube.com/watch?v=Fr7pZtHZB0M

Γνωρίζω καλά βέβαια πως πίσω απ τις κινήσεις σου κρύβεται ο Waterfall  με Κ  ;D ;D ;D

panoslydios είπε:
Φιλε χρησιμοποιεις πολυ βαθος,και μονο ενας που shreddarei πισω

απο εφε θα ελεγε σε καποιον :: '' δεν το εχεις''.

Φοβαμαι να βαλω το βιντεο μου γιατι ο δασκαλος μου ειναι πασιγνωστος

και θελω να κρατησω την ανωνυμια μου.

Γιατι εμενα με ειδες? το χερι μου εβλεπες.Ποσταρε εκει κανα βιντεακι και ασε τις φθηνες δικαιολογιες....και μαλιστα οχι βιντεακι να παιζεις μονο σε μια χορδη η κλιμακες πανω κατω αλλα οπως εγω sequenced patterns που αναγκαζουν το χερι να παγιδευεται ΣΥΝΕΧΩΣ και να ανεβοκατεβαινει μεταξυ δυο χορδων(που σημαινει inside και outside picking ποιο συχνα απο οτι αν ανεβοκατεβαινες μια κλιμακα χωρις patterns) οπως προς το τελος του πρωτου βιντεο η σε ολο το δευτερο.Με λιγα λογια οχι αερογαμιες και οχι δικαιολογιες..... 8)Παιξε το δευτερο βιντεο...ειναι εξαιρετικα απλο 8).

Ok μαγγες για να δειτε οτι δεν ειμαι ασχετος.Το ξερω οτι δεν παιζω τοσο καλα

αλλα το να ακουω φρασεις οπως δεν το εχεις δεν μου αρεσει.

lydios.mp3

Attachments

panoslydios είπε:
Ok μαγγες για να δειτε οτι δεν ειμαι ασχετος.Το ξερω οτι δεν παιζω τοσο καλα

αλλα το να ακουω φρασεις οπως δεν το εχεις δεν μου αρεσει.
Εντάξει, παιδιά, υποκλίνομαι.  8)

ΚΑΙ παίχτουρας ΚΑΙ άριστη προφορά στα αγγλικά.

ΤΙ άλλο να ζητήσει κανείς; Μετά, είναι και αχαριστία.  :P

mustafank είπε:
Εντάξει, παιδιά, υποκλίνομαι.  8)

ΚΑΙ παίχτουρας ΚΑΙ άριστη προφορά στα αγγλικά.

ΤΙ άλλο να ζητήσει κανείς; Μετά, είναι και αχαριστία.  :P
Την κιθαρα παιζω .Τι σχεση εχει η προφορα του τραγουδιστη?

panoslydios είπε:
Την κιθαρα παιζω .Τι σχεση εχει η προφορα του τραγουδιστη?
Νόμιζα ότι παίζεις όλα τα όργανα και τραγουδούσες, ταυτόχρονα...όμορφα και συμπαντικά  :)

mustafank είπε:
Νόμιζα ότι παίζεις όλα τα όργανα και τραγουδούσες, ταυτόχρονα...όμορφα και συμπαντικά  :)
live ειναι.

ημουν και εγω ενα απο τα ταπεινα παιδια,που τους εδιναν 2 τραγουδια να παιξουν και μετα τιποτα :(

marathon είπε:
πρέπει να πληρώσεις...είναι 5 ευρώ το ανέβασμα...σου στέλνω λογαριασμό...
Μόνο 5; Εμένα γιατί με χρεώνουν 10 για κάθε mp3; Αντε τα μέσα παίρνουν μπρος για τον panoslydios.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back