Κοιτα προφορά δεν παιζει το ξερω καλα ;D...θα μπορουσα να γραψω πρωτα κατω αυτα που θα πω η να βαλω υποτιτλους αλλα και τα δυο θελουν δουλεια και δεν εχω καμια ορεξη ουτε υπομονήS9F είπε:Dreamdancer να χαρείς παλικάρι μου,ή μίλα στα ελληνικά ή βάλε απλά υπότιτλους...
Δεν παριστάνω τον έξυπνο,αν και μερικούς μήνες τον χρόνο μένω στην Αμερική και έχω ας πούμε μία "Γ' (...τα ;D) προφορά,όλοι οι γνωστοί μου εκεί μου λένε οτί η προφορά μου είναι...πως να το κάνουμε...Ελληνική(όπως λένε και για τους Ισπανόφωνους,τους Ρώσσους και τους Ιταλούς.)
Οπότε:H μίλα ελληνικά ή βάλε υπότιτλους...![]()
kbasilis είπε:Dreamdancer δυστηχώς τα Αγγλικά σου είναι σαν τα δικά μουνα μας ακούσει κανείς να κάνουμε διάλογο εμείς οι δύο και θα κατουριθεί από τα γέλια ;D ;D ;D
Είναι φανερό ότι εσείς οι δύο ΔΕΝ παρακολουθείτε τα ποστς του Χορευτή του Ονείρου (aka Dreamdancer).Dreamdancer να χαρείς παλικάρι μου,ή μίλα στα ελληνικά ή βάλε απλά υπότιτλους...![]()
panoslydios είπε:Αν θες παμε χωρις ενισχυτη ενα shredding οποια φραση γουσταρεις.
πρέπει να πληρώσεις...είναι 5 ευρώ το ανέβασμα...σου στέλνω λογαριασμό...panoslydios είπε:OK RE .Περιμενετε να βγαλω το βιντεο και να το κανω mp3 .Πως το ανεβαζω εδω?
Dreamdancer είπε:Μαγεψε μας με βιντεακι ομως οχι ηχητικο δειγμα μονο.........θελω να δω πως κανει picking η...φιλοσοφια χωρις αιτια 8).
αθέτηση όρων συμφωνίας..να επέμβουν οι νομικοί του φόρουμ, παρακαλώ 8)OK RE .Περιμενετε να βγαλω το βιντεο και να το κανω mp3 .Πως το ανεβαζω εδω?
Γιατι εμενα με ειδες? το χερι μου εβλεπες.Ποσταρε εκει κανα βιντεακι και ασε τις φθηνες δικαιολογιες....και μαλιστα οχι βιντεακι να παιζεις μονο σε μια χορδη η κλιμακες πανω κατω αλλα οπως εγω sequenced patterns που αναγκαζουν το χερι να παγιδευεται ΣΥΝΕΧΩΣ και να ανεβοκατεβαινει μεταξυ δυο χορδων(που σημαινει inside και outside picking ποιο συχνα απο οτι αν ανεβοκατεβαινες μια κλιμακα χωρις patterns) οπως προς το τελος του πρωτου βιντεο η σε ολο το δευτερο.Με λιγα λογια οχι αερογαμιες και οχι δικαιολογιες..... 8)Παιξε το δευτερο βιντεο...ειναι εξαιρετικα απλο 8).panoslydios είπε:Φιλε χρησιμοποιεις πολυ βαθος,και μονο ενας που shreddarei πισω
απο εφε θα ελεγε σε καποιον :: '' δεν το εχεις''.
Φοβαμαι να βαλω το βιντεο μου γιατι ο δασκαλος μου ειναι πασιγνωστος
και θελω να κρατησω την ανωνυμια μου.
Αν θες παμε χωρις ενισχυτη ενα shredding οποια φραση γουσταρεις.
Εντάξει, παιδιά, υποκλίνομαι. 8)panoslydios είπε:Ok μαγγες για να δειτε οτι δεν ειμαι ασχετος.Το ξερω οτι δεν παιζω τοσο καλα
αλλα το να ακουω φρασεις οπως δεν το εχεις δεν μου αρεσει.
Την κιθαρα παιζω .Τι σχεση εχει η προφορα του τραγουδιστη?mustafank είπε:Εντάξει, παιδιά, υποκλίνομαι. 8)
ΚΑΙ παίχτουρας ΚΑΙ άριστη προφορά στα αγγλικά.
ΤΙ άλλο να ζητήσει κανείς; Μετά, είναι και αχαριστία.![]()
Νόμιζα ότι παίζεις όλα τα όργανα και τραγουδούσες, ταυτόχρονα...όμορφα και συμπαντικάpanoslydios είπε:Την κιθαρα παιζω .Τι σχεση εχει η προφορα του τραγουδιστη?
live ειναι.mustafank είπε:Νόμιζα ότι παίζεις όλα τα όργανα και τραγουδούσες, ταυτόχρονα...όμορφα και συμπαντικά![]()
Μόνο 5; Εμένα γιατί με χρεώνουν 10 για κάθε mp3; Αντε τα μέσα παίρνουν μπρος για τον panoslydios.marathon είπε:πρέπει να πληρώσεις...είναι 5 ευρώ το ανέβασμα...σου στέλνω λογαριασμό...
samy paraga είπε:Αρκετά Dreamdancer ,ως δάσκαλος του Panoslydios και γνωστός συμπαντιστής ,σηκώνω το γάντι που πέταξες στο μαθητή μου και στο επιστρέφω.
Γνωρίζω καλά βέβαια πως πίσω απ τις κινήσεις σου κρύβεται ο Waterfall με Κ ;D ;D ;D