- Πόντοι
- 198
Αυτά είναι... Τότε που για πλάκα τις βγάζαμε έξω (τις ταχύτητες) για να τις μετρήσουμε.RayDTutto είπε:Α ρε teenagers. Νά'χα τα χρόνια σας.
Ωραίες εποχές...
Αυτά είναι... Τότε που για πλάκα τις βγάζαμε έξω (τις ταχύτητες) για να τις μετρήσουμε.RayDTutto είπε:Α ρε teenagers. Νά'χα τα χρόνια σας.
Αγαπητέ Dreamdancer.Dreamdancer είπε:"καρυδιά vs σφενδαμος για blues..ποιο...αναπνεει καλυτερα?"
Eλπιζω εκτος απο σαμανος των..ξύλων να λες και την μοιρα μπας και βγαλεις και κανα φραγκό για απο αυτα που ακουσα απο το....audio που προσφατα ποσταρες φιλε κωστα μαλλον πρεπει να ακολουθησεις πρωτα εσυ την δική σου συμβουλήaudiokostas είπε:Αγαπητέ Dreamdancer.
Κανένα από τα δύο ξύλα δεν είναι ιδανικά για σώμα blues κιθάρας.
Αν είναι απαραίτητο όμως να διαλέξεις ένα από τα δύο θα σου πρότεινα την καρυδιά (προσοχή στον συνδυασμό του neck).
Ο σφένδαμος για σώμα παραείναι πριμαριστός. Για neck είναι ιδανικός.
Από την άλλη ο σφένδαμος είναι θεόβαρος και μετά από μία ωρα όρθιος θα βγάλεις όλο το blues από μέσα σου. Είναι και αυτό μια οπτική γωνία.
Ελπίζω να βοήθησα τουλάχιστον ως προς την απορία σου αυτή καθότι στα άλλα χρειάζεσαι πολύ μεγαλύτερη βοήθεια από ότι ο ίδιος, δυστυχώς, πιστεύεις.
Η διαφορά είναι ότιDreamdancer είπε:Eλπιζω εκτος απο σαμανος των..ξύλων να λες και την μοιρα μπας και βγαλεις και κανα φραγκό για απο αυτα που ακουσα απο το....audio που προσφατα ποσταρες φιλε κωστα μαλλον πρεπει να ακολουθησεις πρωτα εσυ την δική σου συμβουλή.
Για πες μου λοιπον τι πραγμα εδειξα που ΔΕΝ ξερω πως γινεται στο θεμα(που ξαναθυμίζω για ολα τα ασχετα ειρωνικά και off topic σχολια ειναι Βελτίωση δεξιού χεριού πένας.)Για να ειναι και λάθος σημαινει οτι αυτοματως ξερεις και τον σωστό τρόπο...καλο θα ειναι να μας τον δειξεις η εστω υποδειξεις και αυτονaudiokostas είπε:Δεν δείχνω πράγματα (γενικώς αλλά ειδικότερα αυτά) που ΔΕΝ ξέρω πως γίνονται.
Όχι τόσο με τη σωματική βεβαίως βεβαίως, όσο με την πνευματική.longshadow είπε:Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει τόσο με την ηλικία.
Πολύ σωστά.Dreamdancer είπε:Για πες μου λοιπον τι πραγμα εδειξα που ΔΕΝ ξερω πως γινεται στο θεμα(που ξαναθυμίζω για ολα τα ασχετα ειρωνικά και off topic σχολια ειναι Βελτίωση δεξιού χεριού πένας.)Για να ειναι και λαθός σημαινει οτι αυτοματως ξερεις και τον σωστό τρόπο...καλο θα ειναι να μας τον δειξεις η εστω υποδειξεις και αυτον....
Δεν μπορώ.Ισως αυτό φταίει που μαι γεμάτος χολή. ;DΔεν πάμε για κάνα μπανάκι ρε παιδιά καλύτερα;Κάνει και ζέστη σήμερα... ;D
Ρε φιλε ειλικρινα δηλαδή αδυνατω να καταλαβω προς τι η ολη ειρωνια οταν καποιο θεμα τεχνικής ανεβαίνει στο φορουμ(οχι απο σενα μονο, γενικα).audiokostas είπε:Πολύ σωστά.
Με νίκησες !
Είσαι καλύτερος !
Αν θες κάνε μου την χάρη και ανέβασε ένα επινίκειο κομμάτι (όχι άσκηση ή υπόδειξη τεχνικής) το οποίο παίζεις (start to finish please) με το γκρουπ σου (προτιμητέον καθότι το live δείχνει τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε) ή έστω μόνος σου, για να φάω τη γλώσσα μου κι εγώ και όλοι οι κακεντρεχείς (για να μην πω κομπλεξικοί) του φόρουμ.
Keep on teaching φίλτατε και ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα τις ικανότητές σου.
Δεν μπορώ.Ισως αυτό φταίει που μαι γεμάτος χολή. ;D
Χαχαχα ΘΕΟΣRayDTutto είπε:Μήπως απλώς να βγάλουμε το "(πενας)" από τον τίτλο;
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Χαλάρωσε, πλάκα κάνει για να αποφορτίσει το κλίμα.panoslydios είπε:Oι Bodybuilderαδες δεν θα παιξουν μουσικη αν δεν καταλαβουν βασικα πραγματα.
Και οντως δεν μπορουν να παιξουν το οργανο.
Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η ΜΟΥΣΙΚΗ με το θεμα μας,παντως ενα παιδι στο γυμναστηριο παιζει πολυ καλη κιθαραpanoslydios είπε:Oι Bodybuilderαδες δεν θα παιξουν μουσικη αν δεν καταλαβουν βασικα πραγματα.
Και οντως δεν μπορουν να παιξουν το οργανο.